Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 18, 17:52)
tai gal jūsų ūgis gerokai mažesnis nei manekenių, nes jos 174-180cm. Ir vizualiai gal neatrodot tokia liekna. Man tai nėra buvę, kad dydis neatitiktų.

mano ugis 175 cm. gal cia taip sutapo idomiai, kaip pirma karta perkant. bandysiu i 8ta keistis, nors raso, kad out of stock rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas su tokiom 96-79-100 apimtim užsisakinėjot? Reikia į suknią nesitampančią įsibraškint, nežinau ar 14, ar 16 imt.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladinė @ 2011 01 16, 21:30)
Ir mane labai domina smile.gif

užsisakiau juos, galėsiu pakomentuot gavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 18, 19:05)
Gal kas su tokiom 96-79-100 apimtim užsisakinėjot? Reikia į suknią nesitampančią įsibraškint, nežinau ar 14, ar 16 imt.

mano apimtys tokios, 14 uk nesioju, labai trokstant gal net ir i 12 isibarskinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 18, 11:57)
as duosiu jum tokiu atveju patarima-nebepirkit internetu tada doh.gif nes juk taip perkant visada yra rizika,kad bus ne tokios isvaizdos kaip nuotraukoj,netiks dydis,nebebus i ka pakeist kaip jusu atveju ir tt ir pan. nesuprantami man tokie burbejimai.man irgi buvo visokiu nesamoniu perkant internetu ,na ir ka,nieko nepakeisi,taip perkant visada yra rizika kad kazkas nutiks.O del to kad siuntinys atkeliavo slapias na cia vel gi asos negali juk garantuot kaip ten jusu tas siuntinys transportuojamas bus 4u.gif niekas to nezino kaip jie tuos siuntinius meto ar graziai sudeda ir tt  smile.gif

nesu naujoke pirkime internetu- beje, tik taip ir apsiperku, patirties visokios turiu, bet taip nukenteti dar neteko.
parasiau jiems laiska, pasirodo zmones supratingi ten dirba. Gavau nemaza nuolaida kitam pirkimui, nes jie pripazista savo kalte, kad siuntinys velavo ir toks atkeliauti jis neturejo. Be to priims mano siuntini be "originalios " dezutes atgal ir pakeis batus i tinkama dydi. Ne viskas, kas yra "out of stock" - ir yra "out of stock". Pasirodo, reikia rasyti ir klausti asmeniskai ir tada viskas imanoma thumbup.gif
taigi niekas cia nebebamba tongue.gif
QUOTE(jearmaine @ 2011 01 18, 17:41)
gal ir gali but, kad pasikeite kaina, keicias ten jos daznokai ir dar vis papildo sale'us. bet kas is to, uzsisakiau pora rubu 10 dydzio ir paskendau! kazkaip vis paskaitydavau, kad manekene vilki 8ta ir uzsisakydavau 10ta, nes kaip ir neatrodau kaip manekene, ir patinka laisvesni drabuziai, bet jau ne tiek... tai vat nezinau ar mano vienos toks pastebejimas, bet ASOS rubai man nemazai didinti. man tas M kaip L dydis pasirode, bent jau kelniu, tai tikrai...  blink.gif

man irgi pasirode per dideles butent kelnes.
Atsakyti
Jei siuntinukas išsiųstas paprastu būdu, tai ar galima matyti kur jis šiuo metu randasi, ar galima matyti tik su brangesniu siuntimu? Jei galima, tai kur prisijungus reiktų spausti kad parodytų? blush2.gif
Atsakyti
gal kas zino nuolaidu koduka ? 4u.gif
Atsakyti
20proc studentam smile.gif bet tik su nus kortele angliska.
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2011 01 18, 20:58)
20proc studentam smile.gif bet tik su nus kortele angliska.

ir vel? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 01 18, 16:41)
gal ir gali but, kad pasikeite kaina, keicias ten jos daznokai ir dar vis papildo sale'us. bet kas is to, uzsisakiau pora rubu 10 dydzio ir paskendau! kazkaip vis paskaitydavau, kad manekene vilki 8ta ir uzsisakydavau 10ta, nes kaip ir neatrodau kaip manekene, ir patinka laisvesni drabuziai, bet jau ne tiek... tai vat nezinau ar mano vienos toks pastebejimas, bet ASOS rubai man nemazai didinti. man tas M kaip L dydis pasirode, bent jau kelniu, tai tikrai...  blink.gif

aš anksčiau pirkdavau 8 dydį, dabar kurį laiką perku 6 dydį. Gal aš susitraukiau biggrin.gif , bet kad lyg ir ne...
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 01 18, 21:40)
aš anksčiau pirkdavau 8 dydį, dabar kurį laiką perku 6 dydį. Gal aš susitraukiau  biggrin.gif , bet kad lyg ir ne...

oi, prajuokinot....
aš pvz esu sukūdus doh.gif ale užsisakiau 8 dydį, kaip ir anksčiau, vos įlindau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 01 16, 19:56)
Man parase panasiai, tik tiek, kad nepakeis prekes, o tik grazins pinigus, nes mano uzsakyta preke db out of stock.  doh.gif

man irgi taip pat..
Atsakyti