QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 18, 11:57)
as duosiu jum tokiu atveju patarima-nebepirkit internetu tada
nes juk taip perkant visada yra rizika,kad bus ne tokios isvaizdos kaip nuotraukoj,netiks dydis,nebebus i ka pakeist kaip jusu atveju ir tt ir pan. nesuprantami man tokie burbejimai.man irgi buvo visokiu nesamoniu perkant internetu ,na ir ka,nieko nepakeisi,taip perkant visada yra rizika kad kazkas nutiks.O del to kad siuntinys atkeliavo slapias na cia vel gi asos negali juk garantuot kaip ten jusu tas siuntinys transportuojamas bus
niekas to nezino kaip jie tuos siuntinius meto ar graziai sudeda ir tt
nesu naujoke pirkime internetu- beje, tik taip ir apsiperku, patirties visokios turiu, bet taip nukenteti dar neteko.
parasiau jiems laiska, pasirodo zmones supratingi ten dirba. Gavau nemaza nuolaida kitam pirkimui, nes jie pripazista savo kalte, kad siuntinys velavo ir toks atkeliauti jis neturejo. Be to priims mano siuntini be "originalios " dezutes atgal ir pakeis batus i tinkama dydi. Ne viskas, kas yra "out of stock" - ir yra "out of stock". Pasirodo, reikia rasyti ir klausti asmeniskai ir tada viskas imanoma
taigi niekas cia nebebamba
QUOTE(jearmaine @ 2011 01 18, 17:41)
gal ir gali but, kad pasikeite kaina, keicias ten jos daznokai ir dar vis papildo sale'us. bet kas is to, uzsisakiau pora rubu 10 dydzio ir paskendau! kazkaip vis paskaitydavau, kad manekene vilki 8ta ir uzsisakydavau 10ta, nes kaip ir neatrodau kaip manekene, ir patinka laisvesni drabuziai, bet jau ne tiek... tai vat nezinau ar mano vienos toks pastebejimas, bet ASOS rubai man nemazai didinti. man tas M kaip L dydis pasirode, bent jau kelniu, tai tikrai...
man irgi pasirode per dideles butent kelnes.