Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(NIDA* @ 2011 01 17, 22:19)
Man truputeli apsurdiska, kad siuntinys keliaves menesi ( ne del mano kaltes, o del ju!), o kai jo sulauki, ir jei prekes netinka , nebera i ka pakeisti!

Mano nuomone siuntinys velavo ir ne del ju kaltes - juk viska leme sventes ir blogos oro salygos. Manau gerai J.Crew daro, uzsirase, kad vyksta ispardavimas ir nieko negrazina ir nekeicia. As tai isivaizduoju kaip sudetinga is parduotuves puses visus siuntinius susekti, pakeisti dydzius, padaryti grazinimus ir t.t., ypac kai siunciama i tolimesnes salis g.gif
Atsakyti
gavau pagaliau 12 13 ir 01 09 siuntinius bigsmile.gif bet vidurinio 01 04 dar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2011 01 17, 23:25)
manau negalima Asos kaltint del siuntinio velavimo, nes jie viska sudejo i pakuote ir issiunte.  4u.gif

suprantu, kad buvo blogas oras ir tt. Siuntinys turejo ateiti iki sausio 4 d. nesulaukiau ir jiems rasiau, kame beda. Atrase, kad buvo issiusta, gal pasimete. Gavau tik siandien ir toki "grazu" doh.gif tai kieno cia kalte? jei nebuciau parasius del siuntinio velavimo, gal isvis nebuciau gavus.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2011 01 17, 23:39)
suprantu, kad buvo blogas oras  ir tt. Siuntinys turejo ateiti iki sausio 4 d. nesulaukiau ir  jiems rasiau, kame beda. Atrase, kad buvo issiusta, gal pasimete. Gavau tik siandien ir toki "grazu"  doh.gif  tai kieno cia kalte? jei nebuciau parasius del siuntinio velavimo, gal isvis nebuciau gavus.

O tai kaip jūs manot jūsų laiškas galėjo paspartinti darbą pašto?
nemanau,kad čia Asos kaltė.
Jie išsiunčia siuntinį,o toliau jau pašto darbas.
Manau pabandykite parašyti laišką dėl batų keitimo.
o piktinimosi,kad batai jau out of stock, tai nesuprantu.natūralu,kad prekės išperkamos,ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2011 01 17, 22:19)
parasiau jiems laiska. Paprasiau.Manau, cia tikrai isskirtine aplinkybe, nebent ju zmogiskumas nesuveiks.
Ka jie veiks su tokia "Originalia dezute". Ji net i dezute nepanasi.Dezutes negalejau palikti, nes ji visa buvo ziuariai slapia, smirdejo ir be to- tepe rankas zaliai verysad.gif
o kaip nufotkinti dregnus batus? Nuotrauka to neirodysL
del grazinimo- tai tiek to- parduosu ir cia juos kam nors. labiausiai gaila, kad pati likau be batu. Ketinau dar karta daryti uzsakyma ir pirkti dabar jau tinkama dydi. bet kad visas modelis "out of stock"  verysad.gif
nebent jie turi koki "rezerva".
Man truputeli apsurdiska, kad siuntinys keliaves menesi ( ne del mano kaltes, o del ju!), o kai jo sulauki, ir jei prekes netinka , nebera i ka pakeisti!

as duosiu jum tokiu atveju patarima-nebepirkit internetu tada doh.gif nes juk taip perkant visada yra rizika,kad bus ne tokios isvaizdos kaip nuotraukoj,netiks dydis,nebebus i ka pakeist kaip jusu atveju ir tt ir pan. nesuprantami man tokie burbejimai.man irgi buvo visokiu nesamoniu perkant internetu ,na ir ka,nieko nepakeisi,taip perkant visada yra rizika kad kazkas nutiks.O del to kad siuntinys atkeliavo slapias na cia vel gi asos negali juk garantuot kaip ten jusu tas siuntinys transportuojamas bus 4u.gif niekas to nezino kaip jie tuos siuntinius meto ar graziai sudeda ir tt smile.gif
Atsakyti
gal zinot koki nuol. koduka 4u.gif
Atsakyti
Kaip keistai... pirmą kartą bandau užsisakyti iš ASOS, įsidėjau suknutę į krepšą, kurios kaina buvo 48$, su nuolaida 12$. Tai dar besidairant po kitas prekes, žiūriu, kad suknutės kaina krepšyje pavirto į 20,65$ blink.gif Čia reik suprast, nuolaidos pasikeitė ar kaip? g.gif

pvz., ir šitie BATAI staiga pakeitė savo kaina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 18 sausio 2011 - 14:18
gal ir gali but, kad pasikeite kaina, keicias ten jos daznokai ir dar vis papildo sale'us. bet kas is to, uzsisakiau pora rubu 10 dydzio ir paskendau! kazkaip vis paskaitydavau, kad manekene vilki 8ta ir uzsisakydavau 10ta, nes kaip ir neatrodau kaip manekene, ir patinka laisvesni drabuziai, bet jau ne tiek... tai vat nezinau ar mano vienos toks pastebejimas, bet ASOS rubai man nemazai didinti. man tas M kaip L dydis pasirode, bent jau kelniu, tai tikrai... blink.gif
Atsakyti
tai gal jūsų ūgis gerokai mažesnis nei manekenių, nes jos 174-180cm. Ir vizualiai gal neatrodot tokia liekna. Man tai nėra buvę, kad dydis neatitiktų.
Atsakyti
Pagal ASOS išmatavimus man idealiai turėtų tikti 8 dydis, bet teko anksčiau per tarpininkę pirkt porą suknučių, tai abi buvo laisvokos g.gif
Na, bet mano ūgis tik 170cm, gal todėl. Aš neskendau, bet tikrai 6 dydis būtų tikęs labiau. Gal ir nuo rūbo modelio priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 18 sausio 2011 - 16:56
Gal kuri veikiantį koduką turit? ax.gif
Atsakyti
Man ASOS dar nei vieno rūbo padidinto nepasitaikė, visi atitiko dydžius. Vila firmos tai žiauriai didinti doh.gif
Atsakyti