QUOTE(NIDA* @ 2011 01 17, 22:19)
parasiau jiems laiska. Paprasiau.Manau, cia tikrai isskirtine aplinkybe, nebent ju zmogiskumas nesuveiks.
Ka jie veiks su tokia "Originalia dezute". Ji net i dezute nepanasi.Dezutes negalejau palikti, nes ji visa buvo ziuariai slapia, smirdejo ir be to- tepe rankas zaliai
o kaip nufotkinti dregnus batus? Nuotrauka to neirodysL
del grazinimo- tai tiek to- parduosu ir cia juos kam nors. labiausiai gaila, kad pati likau be batu. Ketinau dar karta daryti uzsakyma ir pirkti dabar jau tinkama dydi. bet kad visas modelis "out of stock"
nebent jie turi koki "rezerva".
Man truputeli apsurdiska, kad siuntinys keliaves menesi ( ne del mano kaltes, o del ju!), o kai jo sulauki, ir jei prekes netinka , nebera i ka pakeisti!
as duosiu jum tokiu atveju patarima-nebepirkit internetu tada
nes juk taip perkant visada yra rizika,kad bus ne tokios isvaizdos kaip nuotraukoj,netiks dydis,nebebus i ka pakeist kaip jusu atveju ir tt ir pan. nesuprantami man tokie burbejimai.man irgi buvo visokiu nesamoniu perkant internetu ,na ir ka,nieko nepakeisi,taip perkant visada yra rizika kad kazkas nutiks.O del to kad siuntinys atkeliavo slapias na cia vel gi asos negali juk garantuot kaip ten jusu tas siuntinys transportuojamas bus
niekas to nezino kaip jie tuos siuntinius meto ar graziai sudeda ir tt