gal kas uzgaudet nuolaidos koduka, nes man nepavyksta niekaip, o taip norisi
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 01:08)
o kaip diesel dzinsiuku dydziai ? mano storoji 99, tai kokio ju reikia? 29 ar 30 ?? visai nesigaudau, nes is UK nesu pirkusi, o Diesel visai neturiu
negi niekas neturi
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 16, 12:55)
Gal kuri turit šitą rankinę? Norėčiau realią foto labai pamatyt, nete nepavyksta surast
man rodos micefee turi, ir dejo kazkada realia foto
QUOTE(Smash @ 2011 01 15, 13:34)
Muji, parasykit laiska
parasiau laiska ir gavau toki atsakyma:
Thank you for your email, and Im sorry to hear youve not received your order.
I have checked and can confirm that unfortunately the parcel has been lost with our carrier.
I have processed a replacement for your order which will be with you on or before 25/01/11.
ar kam nors taip buvo?
muji, man taip buvo gavau greit kitą siuntinį per DPD
QUOTE(kakava @ 2011 01 16, 15:15)
muji, man taip buvo gavau greit kitą siuntinį per DPD
aisku, tai tikiuosi greitai gausiu..
QUOTE(Gratis @ 2011 01 13, 14:07)
Viena diena paveluotai vakar gavau siuntini. Is 5 sukneliu 4 tiko ir atitiko, bet vietoj sitos, kuri nuorodoje (uzsakinejau bordine spalva), atejo visai kito modelio sidabrine spalva (ispirkta, tai neberandu nuorodos). Ir ji neatrodo gerai Bet uz tokia kaina grazint turbut neapsimoka, juolab, kad ne vieno modelio nebera pirkt
Manau jiems parasius laiska, kad ne ta preke buvo ideta, jie sumoketu uz grazinima
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 15:30)
negi niekas neturi
O kokio dydzio siaip dzinsus nesiojat? Jei 30 dydi, tai toki ir imkit. as su 93 cm nesioju 28 dydi. Turiu 2 dyzelius, vieni 29 dydzio su 2% elastano, kiti 28 dydzio su 4 % elastano.
Taigi ziurekit modeliuka ir sudeti
QUOTE(muji @ 2011 01 16, 15:04)
parasiau laiska ir gavau toki atsakyma:
I have checked and can confirm that unfortunately the parcel has been lost with our carrier.
I have processed a replacement for your order which will be with you on or before 25/01/11.
ar kam nors taip buvo?
ar kam nors taip buvo?
Man parase panasiai, tik tiek, kad nepakeis prekes, o tik grazins pinigus, nes mano uzsakyta preke db out of stock.
Gal kas tokius batus turi? Knieti sužinot ar atitinka dydį...
QUOTE(arktika @ 2011 01 16, 16:28)
Viena diena paveluotai vakar gavau siuntini. Is 5 sukneliu 4 tiko ir atitiko, bet vietoj sitos, kuri nuorodoje (uzsakinejau bordine spalva), atejo visai kito modelio sidabrine spalva (ispirkta, tai neberandu nuorodos). Ir ji neatrodo gerai Bet uz tokia kaina grazint turbut neapsimoka, juolab, kad ne vieno modelio nebera pirkt
nuorodą galit pamatyti suknelės .. accounte saco prie išsiųstų siuntinukų.. nueini ir gali pasižiūrėti ką pirkai