Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Kelsey @ 2011 01 15, 16:44)
Nu geras, kaip greit. O koki siuntima pasirinkot? Paprasta?

Aha, paprastą. Pirmą kartą taip greitai atėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2011 01 15, 17:04)
Aha, paprastą. Pirmą kartą taip greitai atėjo  blink.gif

man pries kaledas taip buvo,gavau du siuntinius is asos vienas buvo uzsakytas pries dvi savaites o kitas prie 5 dienas gal biggrin.gif tai buvau apsalus,viso negauna,o as gavau per kelias dienas biggrin.gif
tiesa,labai laukiu kada Balalaika pasirodys su bliuzele savo melyna,kadangi pati tokia uzsisakaiu,idomu kaip gyvai ir kaip ten su tuo dydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 01 15, 15:33)
Sakiau, kad pakomentuosiu tuos ryzus batukus ax.gif  Patiko, dydis, sakyciau atitinka, nes iki tol buvau uzsisakius dvejas poras batu, butent asos firmu, tai man pasirode pamazinti. Kailiukas ne visai baltas,  o toks murzinas  biggrin.gif  Labai idomus jausmas vaiksciojant, tik dar nezinau ar avesiu, nes po vienos kojos traumos butent tai kojai atrodo nepatogu unsure.gif

O koks dydis? blush2.gif Jei nesinešiotų, mažu perpirkčiau biggrin.gif nors mano pėdos irgi kiek problematiškos doh.gif
Atsakyti
aš jau irgi gavau, užsakinėjau sausio 10, gavau vakar. Siuntė per DPD.
Smagiausia, kad nieko nereikės grąžinti, visiems viskas tiko ir patiko. Sėkmingiausi pirkiniai mažei thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 15, 18:12)
O koks dydis? blush2.gif Jei nesinešiotų, mažu perpirkčiau  biggrin.gif nors mano pėdos irgi kiek problematiškos  doh.gif

38 smile.gif
Atsakyti
sveikos, ieškau suknelės, esu gan smulki, dydis xs/s, tai kokį vertėtų imti? 6 ar 8? beje, kur būtų galima rasti tarpininkių? gerai būtų šiaulietė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 01 15, 21:42)

ech...mano 38/39 (pėda 25 cm) g.gif
Atsakyti
o kaip diesel dzinsiuku dydziai ? mano storoji 99, tai kokio ju reikia? 29 ar 30 ?? visai nesigaudau, nes is UK nesu pirkusi, o Diesel visai neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2011 01 15, 20:43)
sveikos, ieškau suknelės, esu gan smulki, dydis xs/s, tai kokį vertėtų imti? 6 ar 8? beje, kur būtų galima rasti tarpininkių? gerai būtų šiaulietė smile.gif

http://www.supermama...howtopic=685263
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 01 15, 13:53)
mhm, tik mano krutine didesne negu modelio, tai bijau, kad galiu neisibarskint  biggrin.gif

Tiktų, manau, iki kokių 86 cm... Tai gal jau jum 10 reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 01 16, 09:30)
Tiktų, manau, iki kokių 86 cm... Tai gal jau jum 10 reiktų g.gif

Pasijamiau vis del to mazesne ax.gif Dabar lauksiu drebedama biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turit šitą rankinę? 4u.gif Norėčiau realią foto labai pamatyt, nete nepavyksta surast blush2.gif
user posted image
Atsakyti