Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 14, 22:08)
Aš tau natūroj pasirodysiu, su bliuzele biggrin.gif  ir be jos lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif be jos jau macius, dabar idomu paziuret ir su smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 01 14, 17:40)
negavau savo gruodžio 14 dar, jau susirūpint?

as dar negavau siuntinuko, kuris turejo ateiti iki sausio 7 d. Pasijungiau i Asos, ten raso, kad siuntinys issiutas gruodzio 17 d. kame reikalas? ko taip ilgai eina? merginos kurios uzsisake siemet- jau siuntinius gavo verysad.gif
Atsakyti
Muji, parasykit laiska smile.gif
Atsakyti
Gal kas is Klaipedieciu jungtusi prie Asos? ax.gif
Taip pat noriu pasiteirauti, gal kas turit sia suknyte http://www.asos.com/...spx?iid=1090509? Kaip su dydziu? Niekaip neapsisprendziu tarp 8 ir 10 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 15 sausio 2011 - 13:44
QUOTE(preta @ 2011 01 15, 13:36)
Taip pat noriu pasiteirauti, gal kas turit sia suknyte http://www.asos.com/...spx?iid=1090509? Kaip su dydziu? Niekaip neapsisprendziu tarp 8 ir 10  doh.gif

Kaip ir turi būti smile.gif 8 atitinka realiai 36 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 15 sausio 2011 - 13:50
QUOTE(Twista @ 2011 01 15, 13:49)
Kaip ir turi būti smile.gif 8 atitinka realiai 36 smile.gif

mhm, tik mano krutine didesne negu modelio, tai bijau, kad galiu neisibarskint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 15 sausio 2011 - 13:55
As vakar gavau sausio 5 ir 9d. siuntinius, o gruodzio 22 taip dar ir nesulaukiu verysad.gif

Sakiau, kad pakomentuosiu tuos ryzus batukus ax.gif Patiko, dydis, sakyciau atitinka, nes iki tol buvau uzsisakius dvejas poras batu, butent asos firmu, tai man pasirode pamazinti. Kailiukas ne visai baltas, o toks murzinas biggrin.gif Labai idomus jausmas vaiksciojant, tik dar nezinau ar avesiu, nes po vienos kojos traumos butent tai kojai atrodo nepatogu unsure.gif
Atsakyti
galų gale gavau siuntinį
sesuo apakus nuo batų kulno aukščio, bet ant kojos labai gražiai atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 01 15, 14:32)
as dar negavau siuntinuko, kuris turejo ateiti iki sausio 7 d. Pasijungiau i Asos, ten raso, kad siuntinys issiutas gruodzio 17 d. kame reikalas? ko taip ilgai eina? merginos kurios uzsisake siemet- jau siuntinius gavo  verysad.gif

Man atėjo per 4 dienas- užsisakiau 7 dieną, 11 jau pasiėmiau iš pašto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2011 01 15, 15:42)
Man atėjo per 4 dienas- užsisakiau 7 dieną, 11 jau pasiėmiau iš pašto rolleyes.gif

Nu geras, kaip greit. O koki siuntima pasirinkot? Paprasta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 15 sausio 2011 - 15:44
QUOTE(balbetka @ 2011 01 15, 14:33)
As vakar gavau sausio 5 ir 9d. siuntinius, o gruodzio 22 taip dar ir nesulaukiu verysad.gif

Sakiau, kad pakomentuosiu tuos ryzus batukus ax.gif  Patiko, dydis, sakyciau atitinka, nes iki tol buvau uzsisakius dvejas poras batu, butent asos firmu, tai man pasirode pamazinti. Kailiukas ne visai baltas,  o toks murzinas  biggrin.gif  Labai idomus jausmas vaiksciojant, tik dar nezinau ar avesiu, nes po vienos kojos traumos butent tai kojai atrodo nepatogu unsure.gif

Aciu uz komentara 4u.gif Nors as jau uzsisakiau juoduosius, tikiuosi bus patogus smile.gif
Atsakyti
Gal kuri kauniete uzsakines?
Atsakyti