Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(micefee @ 2010 12 10, 21:45)
Kalėdos.  ax.gif

už dviejų savaičių biggrin.gif

ei, o nuolaidų bus per šventes???
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 10, 20:45)
Kalėdos.  ax.gif

Aha smile.gif ir dar issiunciau vakar viena preke grazinimui, tai dabar galvoju, kad nepasimestu kur per ta buma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 10 gruodžio 2010 - 20:54
QUOTE(balbetka @ 2010 12 10, 21:35)
Mano siuntinukai veluoja unsure.gif  viena turejau vakar gaut, kita siandien, bet nera..

Man vietoj gruodzio 3, atejo gruodzio 8 4u.gif
Tikrai ... Kaledos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2010 12 07, 21:42)
billing address, tai tas, ant kurio reigistruota tavo kortele kreditine, o shipping, tai i kuri nori, kad atsiustu daiktus smile.gif

ačiū labai, visai pasimesčiau be pagalbos smile.gif
Atsakyti
Order with standard shipping before 12th of December and enjoy an extra 20% off. Enter code XMAS20RO at checkout. Galioja nenukainotom 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na ka, tenka grazinti ASOS laba grazia striuke, nes atrada iplysima viduje.

Paaiskinkite kaip dabar turiu viska daryti blush2.gif

Nuo lapo, kuri gavau kartu su siuntinuku, nuklijuoti ir uzklijuoti ant savo grazinamo siuntinuko. O tame lape pazymeti prie brokuotos prekes visus reikiamus punktus ir ideti i siuntinuka.

Bet jie man atsiunte dar kazkoki el. pastu lapa - Postage receipt form to fax or scan. Ir parase, kad kai issiusiu siuntinuka ir nuskanavusi ta forma kiek sumokejau uz siuntima, jie grazins man tuos pinigelius.

Jums buvo prrisegta ta forma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 10, 21:45)
už dviejų savaičių biggrin.gif

ei, o nuolaidų bus per šventes???

Turėtų būti tiksliai nežinau ar nuo 24 ar nuo 25d. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 12 11, 12:26)
Order with standard shipping before 12th of December and enjoy an extra 20% off. Enter code XMAS20RO at checkout. Galioja nenukainotom  4u.gif

Ar si nuolaida galioja tik siandien iki vidurnakcio?
Atsakyti
sveikos

padariau siandien uzsakyma, kazin ar sulauksiu iki kaledu? g.gif raso on or before 23.. bet cia visos sakot, kad veluoja ..
Atsakyti
Na, mes jums cia tikrai niekuo situo klausimu manau nepadesim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 12 11, 15:02)
Ar si nuolaida galioja tik siandien iki vidurnakcio?

Speju, kad iki rytojaus vidurnakcio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2010 12 11, 11:29)
Sveikutes,

Na ka, tenka grazinti ASOS laba grazia striuke, nes atrada iplysima viduje.

Paaiskinkite kaip dabar turiu viska daryti  blush2.gif

Nuo lapo, kuri gavau kartu su siuntinuku, nuklijuoti ir uzklijuoti ant savo grazinamo siuntinuko. O tame lape pazymeti prie brokuotos prekes visus reikiamus punktus ir ideti i siuntinuka.

Bet jie man atsiunte dar kazkoki el. pastu lapa - Postage receipt form to fax or scan. Ir parase, kad kai issiusiu siuntinuka ir nuskanavusi ta forma kiek sumokejau uz siuntima, jie grazins man tuos pinigelius.

Jums buvo prrisegta ta forma? g.gif

Ta forma reikia uzpildyti ir kartu su nuskanuota pasto cekio kopija siusti jiems. 4u.gif
Atsakyti