Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Labas rytas 4u.gif niekad nesu pirkusi internetu be tarpininkų blush2.gif tačiau labai noriu laikroduko, tad norėjau sužinot ar labai čia sudėtinga procedūra, beje, mano kortelė Swedbank kreditinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2011 01 14, 10:48)
Man rodos taip yra - nueinat i savo account'a, ten yra sarasas jusu uzsakymu. Jei prie uzsakymo yra neinteraktyvus mygtukas "shipped", reiskia, kad krovinys ateis paprastu pastu. Jei yra aktyvus mygtukas "Track shipment" arba "trach this order", reiskia, kad krovinys eina per dpd. Spaudziat ta mygtuka ir jus numeta i dpd psl., kur ir galit matyti, kaip eina krovinys. Dar atrodo budavo galimybe ir is "order_update" laisko nueiti tiesiai i dpd puslapi.
Balbetka, labai aciu uz pasidalinima kodukais? Kazkuriuo sekmingai uzvakar pasinaudojau 4u.gif

Aciu, vadinasi, pas mane pastu ateis ir kazin kaip cia per siandien jie suspes sad.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau siandien savo 2 siuntinukus, bet lb nusivyliau, kadangi viena suknele buvo per trumpa, kita isvis ne ta ideta, trecia lb prastos kokybes. Ir pirkau tikrai uz didele suma.wink.gif teks grazinti. Norejau pasitikslinti. supakuoju prekes , idedu i vidu ta lapa ir ant siuntinio virsau uzklijuoju ta lipduka su ju adresu ? Viskas ar dar ka nors reikia padaryti ?
Beje i kur dazniausiai pakuojate prekes ? cia i pasta nesti reikia ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2011 01 14, 13:09)
Sveikos, gavau siandien savo 2 siuntinukus, bet lb nusivyliau, kadangi viena suknele buvo per trumpa, kita isvis ne ta ideta, trecia lb prastos kokybes. Ir pirkau tikrai uz didele suma.wink.gif teks grazinti. Norejau pasitikslinti. supakuoju prekes , idedu i vidu ta lapa ir ant siuntinio virsau uzklijuoju ta lipduka su ju adresu ? Viskas ar dar ka nors reikia padaryti ?

sveika, o kelintos dienos uzsakymo prekes gavote?smile.gif nes jau nebegaliu as.. jau du mano uzsakymai veluoja sad.gif vienas turejo ateit iki 7d kitas iki 13d..
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2011 01 14, 14:09)

Taip tik uzpildyk dar ta lapa del ko grazini ir t.t... Man tai paste supakuoja, siaip gali ir pati supakuoti.
Atsakyti
QUOTE(Dansu dansu @ 2011 01 14, 10:30)
Man tą patį rašo g.gif

rinkitės "advanced tracking" ir ten tą kodą įveskit prie "senders ref" ir įveskit savo pašto kodą
4u.gif

QUOTE(justver @ 2011 01 14, 14:09)

man jau paskambino kad vakare atveš, tai baigės laukimo nerimas, prasidėjo parkės kad nepatiks/netiks doh.gif
turėjo atkeliauti iki sausio 20 d.
Atsakyti
Mano siuntinys uzsakytas 01.06, atejo siandiena, dziaugiuosiu, kad kaip pirma karta viskas pavyko thumbup.gif . Uzsakiau paprasta siuntima, keista buvo, kad neregistruotas. Visada taip buna? g.gif
Atsakyti
negavau savo gruodžio 14 dar, jau susirūpint?
Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2011 01 14, 13:33)
sveika, o kelintos dienos uzsakymo prekes gavote?smile.gif nes jau nebegaliu as.. jau du mano uzsakymai veluoja sad.gif vienas turejo ateit iki 7d kitas iki 13d..

Aš irgi dar negavau turėjusio ateiti iki sausio 7 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 01 14, 15:43)
rinkitės "advanced tracking" ir ten tą kodą įveskit prie "senders ref" ir įveskit savo pašto kodą
4u.gif
man jau paskambino kad vakare atveš, tai baigės laukimo nerimas, prasidėjo parkės kad nepatiks/netiks  doh.gif
turėjo atkeliauti iki sausio 20 d.

Pasiseke, man siandien turejo ateit ir jokiu ziniu sad.gif
O kur ta advanced tracking pasirinkti? DPD puslapy ar ASOS? Jei asos, tai neleidzia pasirinkti, matyt, tikrai per pasta eina mano siunta sad.gif
Atsakyti
atėjo jau mano palaidinė pagaliau ploja.gif ploja.gif ploja.gif ryt pasiimsiu, ir realias foto įmesiu, nors jau matėt, bet vis viena, mėlynos užtai nematėt cool.gif
Atsakyti
Aš tau natūroj pasirodysiu, su bliuzele biggrin.gif ir be jos lotuliukas.gif
Atsakyti