Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Morien @ 2011 01 13, 22:10)
O kas per problema? Nes man vakar tas pats buvo

man tai buvo tokia, kad paypale valiuta buvo doleriais, o užsakymą dariau eurais smile.gif
Atsakyti
ačiū, pasižiūrėsiu, kas pas mane blogai, vakar jau nebeturėjau noro kažką nagrinėt, kol viską peržiūrėjau ir susirankiojau - košmaras biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiteirauti, ar DPD kaip nors pranesa pries atvezdami siuntinuka? Nerandu, ar kur nors Asos esu ivedusi tel nr. doh.gif Idomu, jei siandien siuntinukas jau buvo Kaune, ar ryt galiu jo tiketis Vilniuje ir kada gali ji atvezti ryte ar vakare...
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 01 13, 20:46)
Uzsisakiau 36 ir 37 (uk3 ir uk4)  lotuliukas.gif 
pasiliksiu labiau tikusius, greiciausiai 37 teks parduoti  doh.gif

O koki nesiojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 13, 22:54)
O koki nesiojat?  4u.gif

Dazniau 36, bet kartais 37, buna kad 36 truputi spaudzia, bet pagalvojau, kad gal auksti batai patogiau kai ne per dideli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2011 01 13, 23:52)
Sveikos, norejau pasiteirauti, ar DPD kaip nors pranesa pries atvezdami siuntinuka? Nerandu, ar kur nors Asos esu ivedusi tel nr.  doh.gif Idomu, jei siandien siuntinukas jau buvo Kaune, ar ryt galiu jo tiketis Vilniuje ir kada gali ji atvezti ryte ar vakare...

Man dazniausiai DPD paskambina, budami jau kur nors netoliese, bet yr buve ir kad nepaskambine atvaziavo.

Kiek esu gavus siuntiniu per DPD, tai jei vakare budavo KAune, kita diena apie pietus man atvezdavo (Vilniaus priemiestis) 4u.gif

Tiesa, ryt is ryto patikrinkit DPD puslapy - jei krovinys pas jus keliauja, ten bus parasyta, kad pakrautas i transporto priemone ir pakeliui pas gaveja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 13 sausio 2011 - 23:01
QUOTE(daylight25 @ 2011 01 13, 22:52)
Sveikos, norejau pasiteirauti, ar DPD kaip nors pranesa pries atvezdami siuntinuka? Nerandu, ar kur nors Asos esu ivedusi tel nr.  doh.gif Idomu, jei siandien siuntinukas jau buvo Kaune, ar ryt galiu jo tiketis Vilniuje ir kada gali ji atvezti ryte ar vakare...

Man paskambina, kai jau būna atvažiavę, ir sako ateik pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
SWS2012FA
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2011 01 13, 23:57)
Man dazniausiai DPD paskambina, budami jau kur nors netoliese, bet yr buve ir kad nepaskambine atvaziavo.

Kiek esu gavus siuntiniu per DPD, tai jei vakare budavo KAune, kita diena apie pietus man atvezdavo (Vilniaus priemiestis) 4u.gif

Tiesa, ryt is ryto patikrinkit DPD puslapy - jei krovinys pas jus keliauja, ten bus parasyta, kad pakrautas i transporto priemone ir pakeliui pas gaveja.

Merginos, o kaip patikrinti, ar ASOS siuntinys pas DPD? Bandziau suvesti ASOS nurodyta koda, bet DPD psl raso, kad jis per trumpas g.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 01 14, 00:40)

ar kas bandet? veikia?
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2011 01 14, 01:07)
Merginos, o kaip patikrinti, ar ASOS siuntinys pas DPD? Bandziau suvesti ASOS nurodyta koda, bet DPD psl raso, kad jis per trumpas  g.gif

Man tą patį rašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2011 01 14, 02:07)
Merginos, o kaip patikrinti, ar ASOS siuntinys pas DPD? Bandziau suvesti ASOS nurodyta koda, bet DPD psl raso, kad jis per trumpas  g.gif

QUOTE(Dansu dansu @ 2011 01 14, 10:30)
Man tą patį rašo g.gif

Man rodos taip yra - nueinat i savo account'a, ten yra sarasas jusu uzsakymu. Jei prie uzsakymo yra neinteraktyvus mygtukas "shipped", reiskia, kad krovinys ateis paprastu pastu. Jei yra aktyvus mygtukas "Track shipment" arba "trach this order", reiskia, kad krovinys eina per dpd. Spaudziat ta mygtuka ir jus numeta i dpd psl., kur ir galit matyti, kaip eina krovinys. Dar atrodo budavo galimybe ir is "order_update" laisko nueiti tiesiai i dpd puslapi.

Balbetka, labai aciu uz pasidalinima kodukais? Kazkuriuo sekmingai uzvakar pasinaudojau 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 14 sausio 2011 - 09:54