Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Sunreja @ 2011 01 13, 17:59)
Sveikos, ne karta maciau siuos batukus nauju pirkiniu temoj, tai sakau gal pasidalinsit patirtim, kaip su dydziais bei kokybe?  4u.gif

user posted image

Gal net realiu foto kas turit?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

panašu kad pagal šitą modeliuką bus galima ASOS pirkėjas atpažint gatvėj sutikus mirksiukas.gif

aš kol kas liksiu įsislaptinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 01 13, 18:26)
panašu kad pagal šitą modeliuką bus galima ASOS pirkėjas atpažint gatvėj sutikus  mirksiukas.gif

aš kol kas liksiu įsislaptinus  lotuliukas.gif

Bet gal pasidalinsit info, ar atitinka dydis? Jei nesioju 38-38.5, tiks 5? g.gif
Atsakyti
O kaip jus sekate siuntinukus? As tai tik matau,kad "Shiping" ,detalesnes info negalima paziureti? gal as tiesiog nerandu kaip?... g.gif
Atsakyti
As irgi neradau galiojancio koduko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 01 13, 20:05)
As irgi neradau galiojancio koduko  unsure.gif

tai ir nebūna,kad ištisai galiotų kodai nuolaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 01 13, 20:10)
tai ir nebūna,kad ištisai galiotų kodai nuolaidų smile.gif

biggrin.gif vat ir suveike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 13, 16:59)
Sveikos, ne karta maciau siuos batukus nauju pirkiniu temoj, tai sakau gal pasidalinsit patirtim, kaip su dydziais bei kokybe?  4u.gif

user posted image

Gal net realiu foto kas turit?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Uzsisakiau 36 ir 37 (uk3 ir uk4) lotuliukas.gif
pasiliksiu labiau tikusius, greiciausiai 37 teks parduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 01 13, 21:19)
biggrin.gif vat ir suveike  thumbup.gif

cia koks kodas suveike? aciu;)
Atsakyti
Gal kam teko susidurt su tokia problema? verysad.gif
Bandžiau apmokėti, ir galiausiai išmeta didžiulį raudoną šauktuką, kad tipo apmokėti negalima. Tada dar kartą bandžiau, galvoju, gal ką ne taip įvedžiau... Bet ir vėl tas pats. O įėjus į patį PayPal'ą rodo tuos pavedimus, bet prie jų parašyta "Canceled" unsure.gif Tai dėl ko jie gali būti atšaukti? Niekaip nesuprantu, jau nervas suėmė doh.gif
Papildyta:
Jau atradau problemą, vis per žioplumą doh.gif blush2.gif Bet dabar jau nebeleis man panaudoti koduko, nors realiai aš juo ir nepasinaudojau... Ech verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 13 sausio 2011 - 21:44
QUOTE(Twista @ 2011 01 13, 22:50)
Gal kam teko susidurt su tokia problema? verysad.gif
Bandžiau apmokėti, ir galiausiai išmeta didžiulį raudoną šauktuką, kad tipo apmokėti negalima. Tada dar kartą bandžiau, galvoju, gal ką ne taip įvedžiau... Bet ir vėl tas pats. O įėjus į patį PayPal'ą rodo tuos pavedimus, bet prie jų parašyta "Canceled" unsure.gif Tai dėl ko jie gali būti atšaukti? Niekaip nesuprantu, jau nervas suėmė doh.gif
Papildyta:
Jau atradau problemą, vis per žioplumą doh.gif  blush2.gif Bet dabar jau nebeleis man panaudoti koduko, nors realiai aš juo ir nepasinaudojau... Ech verysad.gif

O kas per problema? Nes man vakar tas pats buvo
Atsakyti
labai reikia kodo gal kas galit pasakyti dabar galiojanti koda? didelis dekui:)
Atsakyti
QUOTE(Morien @ 2011 01 13, 22:10)
O kas per problema? Nes man vakar tas pats buvo

Nemanau, kad jum dėl to pačio biggrin.gif Mat aš permečiau per neapsižiūrėjimą pinigus ne ten, kur reikia ir mano PayPal'as liko tuščias biggrin.gif Tad gavosi, kad bandžiau apgauti ir apmokėti su 0,00 sąskaitoj biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti