Norejau pasiteirauti, gal kas esat pirke Numph prekytes. Kaip kokybe ir kaip atitinka dydziai?
Dar norejau pasiteirauti Vai2lkos, jei ji cia uzsuks - gal jau turit tuos legginsus su lopais? Jei taip, gal galit placiau pakomentuoti, kaip jie?
As ir noreciau pasiteirauti taip pat labai noriu hunter botukus nusipirkti, bet visiskai nera dydziu to modeliuko kurio noriu, gal kuriai taip buvo? Idomu, kas kiek laiko papildys? Aisku jei papildo....aciu uz atsakymus
Gal kas radat informacijos ar vaiku skyriu tvarko, ar isvis panaikino?
QUOTE(Laputa @ 2011 01 11, 00:49)
Gal kas radat informacijos ar vaiku skyriu tvarko, ar isvis panaikino?
visų mūsų atžalų labui tikiuosi kad tik tvarko!
(ir išmes nerealių nuolaidų )
QUOTE(Milmar @ 2011 01 10, 11:44)
Siaip nesioju EU 39 - Uk 6 Tai sakyciau kad dauguma atitinka, o va sitie 39 per dideli , nebent su stoora kojine bet siaip 38 geriau
jei gerai pamenu tai ten dydžių lentelėje UK6 pažymėtas kaip EUR 40
QUOTE(kulipka @ 2011 01 10, 23:52)
vaiku skyrius moteriskam kazkodel
http://www.asos.com/....aspx?cid=12661
As ateinu pasiguosti... Sulaukiau is Asos normalaus (ne roboto) atsakymo del 12.06 siuntinuko. Pasirodo jis pasiklydo Lietuvos paste ir kadangi iki siol jo dar negavau, tai labai realu, kad apskritai nebegausiu. Kas blogiausia, kad visi manieji pirkinukai dabar out of stock (arba siuncia tik i UK), todel Asos darys pinigu grazinima...
bet tai aciudie, kad grazins pinigus....nors del siuntinuko tai gailu, mano biciulis vienas irgi dar negavo siuntinio uzsakyto 6diena....as gavau saviskius, bet ir tik pries kelias dienas...
QUOTE(preta @ 2011 01 11, 01:25)
As ateinu pasiguosti... Sulaukiau is Asos normalaus (ne roboto) atsakymo del 12.06 siuntinuko. Pasirodo jis pasiklydo Lietuvos paste ir kadangi iki siol jo dar negavau, tai labai realu, kad apskritai nebegausiu. Kas blogiausia, kad visi manieji pirkinukai dabar out of stock (arba siuncia tik i UK), todel Asos darys pinigu grazinima...
man yra buvęs panašus atvejis, tik pirkau ne iš ASOS, tai po mėnesio (gal truputį daugiau) gavau iš Vilniaus laišką, kad jiems kažkas nepatiko ir todėl prašė el. paštu atsiųsti pirkimo čekį. Tai gal dar nepraraskite vilties
QUOTE(Extraordinary @ 2011 01 05, 14:00)
mano tas pats deadline, negavau dar irgi, manau kad veluos, nes negavau net artimuju kalediniu sveikinimu is uk, siustu pastu, tad dar nepanikuoju Ateis pranesimas is pasto.
jetau, kaip ilgai eina tie siuntiniai. Uzsisakiau ziemos prekes, o kol ateis iki manes- isaus ir pavasaris. Jei tik dabar gauna prekes tos, kurios gruodzio 6 uzsisake. Mano siuntinis iki sausio 7- tai gausiu kovo men
QUOTE(NORA* @ 2011 01 11, 13:47)
jetau, kaip ilgai eina tie siuntiniai. Uzsisakiau ziemos prekes, o kol ateis iki manes- isaus ir pavasaris. Jei tik dabar gauna prekes tos, kurios gruodzio 6 uzsisake. Mano siuntinis iki sausio 7- tai gausiu kovo men
neverta taip pergyventi, gal pavėluos truputį, jos juk užsisakinėjo per patį dovanų piką, todėl taip ir vėluoja, o dabar jau vėl viskas pamažu grįžta į savo vėžias tai neužilgo turėtumėt gauti