Laba diena,
gal galite kas nors paaiškinti, kodėl darant užsakymą ASOS, viena prekė pažymima raudonai ir rašo, kad šios prekės neįmanoma išsiųsti pasirinktu pristatymo adresu? nors prekė yra? ar aš nesuprantu ko nors? gal yra kam nors buvę?
"
The following errors have occurred:
This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase."
QUOTE("Pelėda" @ 2011 01 10, 12:33)
Laba diena,
gal galite kas nors paaiškinti, kodėl darant užsakymą ASOS, viena prekė pažymima raudonai ir rašo, kad šios prekės neįmanoma išsiųsti pasirinktu pristatymo adresu? nors prekė yra? ar aš nesuprantu ko nors? gal yra kam nors buvę?
"
This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase."
"
Greičiausiai bandot nusipirkt prekę, kurios nesiunčia į Lietuvą. Pažiūrėkit prie aprašymų, turėtumėt rasti prierašą
QUOTE(balu @ 2011 01 10, 12:59)
Greičiausiai bandot nusipirkt prekę, kurios nesiunčia į Lietuvą. Pažiūrėkit prie aprašymų, turėtumėt rasti prierašą
Jo, jau pamačiau Iš to didelio noro pirkti ir kuo greičiau nemačiau kas po nosimi parašyta
QUOTE("Pelėda" @ 2011 01 10, 12:33)
Laba diena,
"
"
ir man taip buvo, visiška mistika,kodėl dabar kai kurių daiktų tos pačios firmos nesiunčia, nors kitus - siunčia...
gal numanot, per kiek laiko ateis siuntinys, jei šiandien gavau žinią, kad dispatched per DPD
QUOTE(evaneva @ 2011 01 09, 12:46)
Bet kai nueinu i ta ju psl, tai raso kad tik gave 06d. ir niekur jis neissiustas. Ar gali buti, kad jie taip ilgai ji pas save laiko?
Gal savaitgalis įtakoja..
Man DPD 04/01 paėmė siuntinį iš asos ir kitą dieną iš karto išsiuntė..Šiandien gavau..
(beje, nors ir esu ne LT, vis vien turėtų paštu asos siųsti, bet visada kurjeris atvežė, nors ir pirkau už nedaug, ir ne express delivery)
Kvailas klausimas: norėčiau pakeisti džinsus į mažesnius, bet jei jie dabar out of stock, įsivaizduoju, kad negaliu? Niekada neprisireikė keisti, nežinau, kaip tai vyksta..
QUOTE(Iridy @ 2011 01 10, 21:26)
Kvailas klausimas: norėčiau pakeisti džinsus į mažesnius, bet jei jie dabar out of stock, įsivaizduoju, kad negaliu? Niekada neprisireikė keisti, nežinau, kaip tai vyksta..
viena karta ir man teko keisti dydi ir nors rase kad out of stock, vistiek sugebejo kazkaip pakeisti bet jei netures reikiamo dydzio,tai grazins pinigus i sask
as kaip kokia beprote ta premium membership kai buvo nuolaida nusipirkau. Kaip UK gyvenu, tai labai gerai. Next day delivery, kai nori grazint, tai uzsisakai, kad jie ateitu pasiimt ir panasiai.
bet per sventes siuntos velavo gan smarkiai.
bet per sventes siuntos velavo gan smarkiai.
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 09, 21:29)
as sakyciau atitinka
Papildyta:
QUOTE(Milmar @ 2011 01 10, 11:44)
Siaip nesioju EU 39 - Uk 6 Tai sakyciau kad dauguma atitinka, o va sitie 39 per dideli , nebent su stoora kojine bet siaip 38 geriau
Ačiū, supratau
QUOTE(Sypsena @ 2011 01 10, 21:04)
viena karta ir man teko keisti dydi ir nors rase kad out of stock, vistiek sugebejo kazkaip pakeisti bet jei netures reikiamo dydzio,tai grazins pinigus i sask
Matai, aš pinigų nenoriu, geriau jau pasilaikysiu tada tuos, kuriuos turiu.. Ką daryt, rizikuoti?..
Džinsai boyfriend tipo, ir neturi būti aptempti, su diržu gerai atrodo, na, neidealiai, o be diržo nusiemu juos su užsegta saga..