Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

As atsaukiau savo pirkini doh.gif tiek laukiau kol dydziai atsiras,bet paskutine minute persigalvojau doh.gif Norejau pasiimti kailinukus Vis dar ju noriu,taciau abejoju ar daug kur su jais eiciau g.gif Sakiau,jei vis dar jie bus,o ir noras nepraeis uzsisakysiu po atostogu LT.
Siandien uzsisakiau kailini kalnieriu kuri derinsiu prie savo cape's. kazkaip saliku nepriderinu,tai tikiuos,kad sis tiks smile.gif ir dar siandien gavau kepure kuria likau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 08, 13:43)
Tai parodyk kokią.  biggrin.gif

Tokia, kaip Erszebeth rode bigsmile.gif

Sypsena, ir gerai, kad atsauket, man tai jie nelabai, manau realybej kailis isvis prastai atrodys blush2.gif O kepure grazi, gaila, kad man kepures netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 08, 15:40)

Sypsena, ir gerai, kad atsauket, man tai jie nelabai, manau realybej kailis isvis prastai atrodys blush2.gif  O kepure grazi, gaila, kad man kepures netinka verysad.gif

Tai grazinti juk visad galiu,nemokamai man mirksiukas.gif Man pats stilius patiko. Taip ir isivaizdavau prie lengvos sukneles ir sunkiu mano kareivisku batu biggrin.gif Zodziu,ka matau savo vaizduotej patiko, tik neaisku kaip realybej butu biggrin.gif jei ne atostogos,tai tikrai buciau uzsisakius 'paciupinet' bet jei netiktu,bijau,kad laiko grazinimui nebeliktu.
As irgi isitikinus,kad man kepure netinka biggrin.gif Bet isgazdinta lietuviskos ziemos prisiverciau nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 08, 15:40)

aaa, mano dydzio nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 08 gruodžio 2010 - 15:39
QUOTE(kitten` @ 2010 12 08, 15:35)
aaa, mano dydzio nera doh.gif

Ryte visi dydziai buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Pirkau šitą suknelę: http://www.asos.com/...T...=-1&clr=Red
Jaudinausi dėl dydžio, dėl audinio, bet pateisino visus lūkesčius thumbup.gif
Jeigu kas kada norėsit ir abejosit, tai gal padėsiu apsispręst
Labai graži 'gyvai' spalva, tokia nelabai įprasta raudona - sodri..pats audinys dukslus, sunkus ir ši suknelė labai gerai maskuoja figūros trūkumus - nesimato pilvuko ir šiaip vizualiai lieknina ax.gif Kas svarbiausia mano ūgiui (169 cm) pats tas - ne per trumpa (ko irgi bijojau ax.gif ).
Tik kol aš ją apsivilkau..ta juosta kur per pečius eina, tai pritvirtinta nugaroje ir apsijuosia per pečius, virš krūtinės (priekyje nepritvirtinta), tai niekaip nesupratau kaip apsirengti kol kelis sykius 'catwalk' nepažiūrėjau doh.gif
Atsakyti
Aciu uz koduka 4u.gif Rankinuka eilini paemiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 08, 17:48)
Ryte visi dydziai buvo bigsmile.gif

praziopsojau doh.gif vistiek uzsisakiau kita dydi, na gal labai nepaskesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 12 09, 00:22)
Aciu uz koduka 4u.gif  Rankinuka eilini paemiau blush2.gif

koki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2010 12 09, 11:32)

Vel Modalu ax.gif , tik sikart palyginti mazas (kartais nesinori viso pasaulio su savim nesiotis, o visos mano rankines dideles).

user posted image
Atsakyti
Mano siuntinukai veluoja unsure.gif viena turejau vakar gaut, kita siandien, bet nera..
Atsakyti
Kalėdos. ax.gif
Atsakyti