Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Merginos, kaip su suknelių dydžiais? Jei nešioju 36, tai čia bus 8 ar 10? beje, ar iš kreditinės kortelės, pvz visa virtuon nenuskaitomas joks papildomas mokestis?
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2010 12 07, 20:08)
Merginos, kaip su suknelių dydžiais? Jei nešioju 36, tai čia bus 8 ar 10? beje, ar iš kreditinės kortelės, pvz visa virtuon nenuskaitomas joks papildomas mokestis?

36-8, 38-10
Atsakyti
ir dar-kuo ten skiriasi billing ir shipping?
Atsakyti
billing address, tai tas, ant kurio reigistruota tavo kortele kreditine, o shipping, tai i kuri nori, kad atsiustu daiktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2010 12 07, 18:58)
thumbup.gif
aš tokią irgi esu nusižiūrėjus  blush2.gif  kaip audinys? ar atitinka dydžius?

Audinys gana storas trikotažas, bet ne treninginis, o labiau krempleninis, tinka ir ne kasdienai. Dydžius atitinka, šita konkreti gal vos vos padidinta. Aš ėmiau 10 dydį, o nešioju 10-12 (12 labiau apatinės dalies).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 07 gruodžio 2010 - 23:15
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 12 06, 20:41)
Ziurekit ar cia trenigines kelnes skaitosi? Nes ieskau kazkokio panasaus modeliuko kelniu, tokiu laisvesniu  g.gif

http://www.asos.com/...n...1&clr=Black

Taip, tai yra laisvalaikio kelnės (angl. lounge).

QUOTE(october' @ 2010 12 07, 20:08)
beje, ar iš kreditinės kortelės, pvz visa virtuon nenuskaitomas joks papildomas mokestis?

Nenuskaito jokių papildomų mokesčių.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 07, 13:59)
Naujas 20% nuolaidos kodas XMAS20ROW. Galioja iki rytojaus ir tik nenukainuotom prekem smile.gif

Aciu uz koduka 4u.gif SIandien dar galioja ir kaip tik mano norimos prekes dydziai atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, sake drauge, kad dabar nemokamas siuntimas
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2010 12 08, 13:26)
Sveikos, sake drauge, kad dabar nemokamas siuntimas

Jau gal 2 sav.tas nemokamas siuntimas biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau savo batus (pirmakart asos velavo ax.gif )- spalva gal vos geltonesne, nei nuotraukoj, dydis 6 atitiko 39 normaliai, aulas praktiskai dengia kelius, bet aulo virsutine dalis suformuota labai plati. Dar pagalvosiu, bet mano kojos gan plonos, tai, deja, turbut teks grazinti verysad.gif

user posted image

Na tikiuosi, kad kitas mano siuntinelis neveluos, nes but blogai. Uzsisakiau sita rinkinuka - planuoju vakareliui retro makiaza cool.gif

user posted image

Atsakyti
As irgi nusipirkau suknele, kurios norejau yahoo.gif
Atsakyti
Tai parodyk kokią. biggrin.gif
Atsakyti