Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Perkame ASOS ir toliau dalinamės patarimais 4u.gif

Pirkimas. Parduotuvės adresas: http://www.asos.com/

Parduotuvė siunčia į Lietuvą, siuntimo mokestis 5.29 svaro. Prekės keliauja labai įvairiai - nuo 5 dienų iki kelių savaičių ir nelabai aišku, nuo ko tai priklauso... Galima užsisakyti greitesnį pristatymą per kurjerius. Visos kitos siuntos dažniausiai keliauja paprastu paštu. Beje, užsisakius prekes per pusvalandį užsakymą dar galima atšaukti (savo ASOS sąsk. informacijos lange).

Apmokėjimas. Apmokame kreditinėmis kortelėmis (retais atvejais tinka debetinės, pavyzdžiui, Danske banko) arba SEB Visa Virtuon kortele. Svaro kursas nuolat kinta, paskaičiuojama pagal tos dienos banko kursą, jokių papildomų mokesčių nėra.

Grąžinimas. Nepatikusias prekes galima grąžinti, bet siuntimo išlaidas apmokate Jūs (vienos prekės atgalinio siuntimo kaina registruotu paštu priklauso nuo svorio; tarifai). Supakuojate prekę ir išsiunčiate kartu su grąžinimo lapu, kurį gavote kai ją atsiuntė. Reikia nurodyti priežastį, kodėl grąžinate arba keičiamos prekės duomenis (dydį, splava, t.t.). Kai ASOS gauna prekę, parašo Jums el. laišką, kad gavo, o patikrinę ją perveda pinigus atgal į sąskaitą arba prekę pakeičia nauja ir Jums išsiunčia. Keičiant prekę už siuntimą į LT antrą kartą mokėti nereikia.

Nuolaidos. Kartais būna nuolaidų kodai (10%, 20%), kuriuos sužinoti prieš perkant galite įvedę google "asos discount code".

Klausimai. Kilus klausimams, gali parašyti laiškelį angliškai štai čia: http://www.asos.com/...are.aspx?sel=20 ir jie pasistengs per vieną valandą (o kartais ir ilgiau) atsakyti.

Draugauk su ASOS facebook'e

Sena tema
Atsakyti
Parėjo mano siuntinukas, dėl kurio jau buvau pradėjusi panikuoti biggrin.gif

balbetka, suknytės nepardavinėsiu, tiko ir atitiko ax.gif Kokybė gera, storas trikotažas, bet ne treninginis, šiek tiek primenantis krempleną. Žodžiu, faina, rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Ziurekit ar cia trenigines kelnes skaitosi? Nes ieskau kazkokio panasaus modeliuko kelniu, tokiu laisvesniu g.gif

http://www.asos.com/...n...1&clr=Black
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 12 06, 19:23)
Parėjo mano siuntinukas, dėl kurio jau buvau pradėjusi panikuoti  biggrin.gif

balbetka, suknytės nepardavinėsiu, tiko ir atitiko  ax.gif Kokybė gera, storas trikotažas, bet ne treninginis, šiek tiek primenantis krempleną. Žodžiu, faina, rekomenduoju  smile.gif

Erszebeth, pasirodyk bigsmile.gif as ir ja zadu pasiimt smile.gif
Ai, jau radau pirkinuku temoje, puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 06 gruodžio 2010 - 19:50
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 12 06, 19:41)
Ziurekit ar cia trenigines kelnes skaitosi? Nes ieskau kazkokio panasaus modeliuko kelniu, tokiu laisvesniu  g.gif

Mano supratimu, jos sportui ax.gif

QUOTE(kitten` @ 2010 12 06, 19:45)
Erszebeth, pasirodyk bigsmile.gif as ir ja zadu pasiimt smile.gif

Kaip tik nufotkinau į naujausius pirkinius, tik nuotrauka nekokia gavosi blush2.gif

user posted image

Šita, tik juoda maniškė.

Va dar pora foto:

user posted image

user posted image

Realiai gražiau atrodo, nei man išėjo nufotkint blush2.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Puikiai visur tinkanti suknele, as taip pat noriu juodos wub.gif Asos jau nebera, rasim ebejuj biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazi suknele smile.gif Gal galit pasakyt savo liemens apimti?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 06, 21:02)
Labai grazi suknele smile.gif Gal galit pasakyt savo liemens apimti?

Parašiau a.ž. blush2.gif
Atsakyti
Naujas 20% nuolaidos kodas XMAS20ROW. Galioja iki rytojaus ir tik nenukainuotom prekem smile.gif
Atsakyti
Et..gaila,lad tik nenukainotom ...
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2010 12 07, 15:01)
Et..gaila,lad tik nenukainotom ...

ka tik pirkau,tai dzinsam ir 18.20 svaru nuolaida thumbup.gif plius dar nemokas shipingas tai is vis super biggrin.gif dar pirkau apyranke,bet ji nukainuota tai nuolaidos negavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 12 06, 20:51)

Kaip tik nufotkinau į naujausius pirkinius, tik nuotrauka nekokia gavosi  blush2.gif

thumbup.gif
aš tokią irgi esu nusižiūrėjus blush2.gif kaip audinys? ar atitinka dydžius?
Atsakyti