Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

O kas telpa į Kalėdinės foto apibrėžimą g.gif Nes prie eglutės ar su raudonom nykštukų kepurėm čia vos kelios foto yra, ir, beje, tikrai ne pačios gražiausios cool.gif Tai ką, balsuosite už jas, ar Kalėdų sąvoka platesnė jūsų bus g.gif
Atsakyti
As tai supratau, kad tai tiesiog kalediniu pavadintas konkursas, del laiko kada jis vyksta, kurio tema tiesiog "Kudikiai'. O ne 'kalediniai kudikiai' ar 'kudikis ir kaledos'
Atsakyti
dabar atrodo,ir ta ir ta grazi,bet kai reikes balsuoti kaip visada liks vienas laisvas balsas lotuliukas.gif doh.gif

del tos intymios foto..nesakau kad ji negrazi..grazi,bet ne konkursui.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 11, 17:48)
As tai supratau, kad tai tiesiog kalediniu pavadintas konkursas, del laiko kada jis vyksta, kurio tema tiesiog "Kudikiai'. O ne 'kalediniai kudikiai' ar 'kudikis ir kaledos'

aš irgi taip suprantu, nes jei būtų kitaip, daugybė foto nebūtų net patvirtintos konkursui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 12 11, 17:51)
dabar atrodo,ir ta ir ta grazi,bet kai reikes balsuoti kaip visada liks vienas laisvas balsas lotuliukas.gif  doh.gif

del tos intymios foto..nesakau kad ji negrazi..grazi,bet ne konkursui.. schmoll.gif

Aš apie tą patį. Turiu ir aš nuotraukų, kur su vaiku dar ant gimdymo stalo, bet jos tik man ir mano patiems artimiausiems žmonėms, tikrai ne viešumai.
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2010 12 11, 17:53)
aš irgi taip suprantu, nes jei būtų kitaip, daugybė foto nebūtų net patvirtintos konkursui 4u.gif

na gal... bet kam tada iš viso tas Kalėdas minėti... Aš tik sakau, kad man nei šis nei tas, kitiems gal gerai irnesakyk.gif
Atsakyti
man rodos kad kalėdos labiau traktuojamos kaip gimimo šventė, todėl ir konkursas kūdikių, o ir nuotraukos todėl tinka nepaisant ketvirtos taisyklės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 12 11, 17:17)
Man ši nuotrauka labai miela. Galvojau irgi dėti mūsų pirmąsias nuotraukas, bet suabejojau nes man jos per daug intymios  ax.gif kažkaip tokios nuotraukos pas mane namuose ir tik mūsų šeimai  ax.gif norisi tos gimimo paslapties neatskleisti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Aš apskritai labai jautri temai apie naujagimius (iki mėnesio), kūdikis (iki metukų)dar nieko, bet nei už ką nenorėčiau viešinti pačių brangiausių šeimos akimirkų. Vidinė nuojauta, kad neveltui jos turi būti saugmos nuo svetimų akių, nes nežinai kas ir kokias mintis Tavo vaikui "siunčia"... Kažkaip tikiu neigiama emocijų galia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 11, 17:30)
Man tai šitas reikalas po šiai dienai neiaškus g.gif kaip ir kalėdinis konkursas figuruoja pavadinime, bet jokio aprašymo, kad kūdikiai turi būti apgaubti kalėdų dvasios ar pan. g.gif Dėl to apsunkina vertinimo kriterijus doh.gif Nes nežinia į ką orientuotis. Ypač kai balsų skaičius čia pastoviai neporinis, tai kaip balsuoti? Už dvi kalėdiškas ir vieną ne? Ar atvirkščiai doh.gif Nemėgstu tokių neapibrėžtumų schmoll.gif

Konkursas yra kūdikių, o susietas su tuo, kad per Kalėdas gimė kūdikėlis Jėzus mirksiukas.gif bet konkursas "kūdikinis", nėra gi parašyta kad foto turi būti būtent kalėdine tema mirksiukas.gif

Šv.Kalėdos, ypatinga šventė, Kūdikėlio Jėzaus gimimo diena! Tad skelbiame naują fotokonkursą visiem mažiem kūdikėliams, kurie yra be galo mieli, gražūs ir švelnūs.

Kviečiame dalyvauti su nuotraukomis, kuriose nufotografuoti kūdikiai - vaikučiai iki metukų amžiaus (pirmasis gimtadienis su tortu jau nebetiks).

QUOTE(baltė @ 2010 12 11, 20:55)
drinks_cheers.gif
Aš apskritai labai jautri temai apie naujagimius (iki mėnesio), kūdikis (iki metukų)dar nieko, bet nei už ką nenorėčiau viešinti pačių brangiausių šeimos akimirkų. Vidinė nuojauta, kad neveltui jos turi būti saugmos nuo svetimų akių, nes nežinai kas ir kokias mintis Tavo vaikui "siunčia"... Kažkaip tikiu neigiama emocijų galia... ax.gif

Aš taip pat esu iš tos pusės labai prietaringa. nesakau kad niekas nematė nuotraukų. matė, bet tikrai tai nebuvo nepažįstami. Į parduotuvę kai eidavom tai kėdutę būdavau uždengusi su pleduku kad man nepažįstamos akys nestebėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 12 11, 20:55)
drinks_cheers.gif

Jus taip galvojat, kiti kitaip, tai ir deda visai sviezuteliu naujagimiu nuotraukas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(yoplait @ 2010 12 10, 16:58)
ir uz sita uzburianti melynuma, gal akytes ir pakoreguotos gali but spalva, bet vistiek kaip atvirute
user posted image

Faina nuotrauka, mielas vaikas. Man patiko. bigsmile.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 11, 15:31)
Su visa pagarba - nerodyčiau tokios schmoll.gif

drinks_cheers.gif schmoll.gif
Papildyta:
toks ne vaikiskas zvilgsnis smile.gif

user posted image
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=21449

Super pavadinimas. Labai tinka siai foto thumbup.gif
Atsakyti