Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(kinga33 @ 2010 12 10, 15:15)
Tik ka norejau rasyt apie Power Paint, kuris jau yra instaliuotas.
O jei kazkas nemoka ir juo naudotis,parasykit i az pagelbesiu arba paaiskinsiu. 4u.gif

siūlotės padėti, o savo pačios foto siunčiate jau antrą kartą nepaskaičiusiu taisyklių, o ir mano komentaro apie ją wink.gif

foto tinkama, tik ne iki galo sutvarkėte ją wink.gif
Atsakyti
Kiek meilės sudėta į šitą parvažiavimą NAMO wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 12 10, 14:41)
sutinku
Man pasirode, kad siame konkurse vertinimo kriterijai yra, meilumas, grazumas kudikio 4u.gif

čia ne kūdikių, o nuotraukų konkursas.
Atsakyti
QUOTE(yoplait @ 2010 12 10, 16:58)
ir uz sita uzburianti melynuma, gal akytes ir pakoreguotos gali but spalva, bet vistiek kaip atvirute

viena močiutė SM turi anūkę, kurios akys būtent kaip su lęšiais. Aš net apšaukus buvau, kad tėvai įsidirbinėja doh.gif biggrin.gif blush2.gif Bet grynai kaip lęšiai... Taigi negali žinoti kas ir kaip. Gal būtent čia ir yra jos anūkė, kai buvo maža smile.gif
Atsakyti
mano sūnelio akys irgi labai žydros buvo. itin kai su tam tikrais rūbeliais labai išryškėdavo wub.gif
Atsakyti
mano mažųjų akys taip pat esant tam tikram apšvietimui labai mėlynos smile.gif

hmm.... laimėjau analogiškame konkurse tik kitame forume pakvietimus į šitą kiną... gal nebedalyvaut čia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 10, 17:53)
viena močiutė SM turi anūkę, kurios akys būtent kaip su lęšiais. Aš net apšaukus buvau, kad tėvai įsidirbinėja doh.gif  biggrin.gif  blush2.gif Bet grynai kaip lęšiai... Taigi negali žinoti kas ir kaip. Gal būtent čia ir yra jos anūkė, kai buvo maža smile.gif

berniukas toje foto wink.gif

mano duktės akys irgi kaip su lęšiais, nors jai jau 5-eri, bet dangiškos dangiškos.
dvynių tokios ryškios nebuvo...dabar jie rudaakiai, kūdikiai buvo žalsvai rudom akim nuo 6mėn.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 12 10, 19:12)
siūlotės padėti, o savo pačios foto siunčiate jau antrą kartą nepaskaičiusiu taisyklių, o ir mano komentaro apie ją wink.gif

foto tinkama, tik ne iki galo sutvarkėte ją wink.gif

Ruste, sita klausima jau aptareme ir sutvarkeme.
Aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 12 10, 19:52)
Ruste, sita klausima jau aptareme ir sutvarkeme.
Aciu uz pagalba.

taip, džiugu, kad taip greit wink.gif

dažnai narės, nepasiskubina ir nespėja sudalyvauti sad.gif

Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 12 10, 13:05)
ne kiekvienas turi programas sumazinimui, ne kiekvienas gali pagrazinti foto.
Kad ir as pvz turiu labai daug nuotrauku bet nzn kuri tiktu sitam konkursui, kuri vienam atrodys buitine, kitam miela....
Man net butu idomiau jei laimetu paprasto zmogaus o ne fotografo nuotrauka 4u.gif

nu kad sumažinimui ir elementarioms korekcijoms būna standartinės programėlės kompe. g.gif O photoshopas, vien tokioms korekcijoms (jei nenaudojamas ir kitkam) tikrai nereikalingas - tai yra didelė ir didelių galimybių programa, todėl jos instaliuotis vien dėl pamažinimo ar pakontrastinimo ir perkraut kompo visai nereikia. Yra n paprastesnių (taipogi ir nemokamų beigi legalių) ir mažesnių apimčių tam skirtų programėlių.

Sorry jei kartojuos, dar visko nepaskaičiau.

QUOTE(Bjaurastis @ 2010 12 10, 14:20)

Tokiuose dazniausiai yra nurodomos salygos, standartai...sitame kazkokie reikalavimai irgi yra ir nemanau kad CIA yra neatitinkanciu ju.

aha yra, ne tik estetiškos ir kokybiškos, bet ir nekeliančios blogų emocijų ir t.t. ir bla bla. Taip kad kokybės ir estetikos reikalavimas yra visiems bendras. O paprasta nuotrauka nėra paprastos nuotraukos sinonimas. Kaip sakant ne kiekviena gabi kepti pyragus, bet tai nereiškia, kad ta kuri nemoka kepti pyrago virtas sardeles ir mišraines bilekaip ištaško ant stalo (nes neva tik taip temoka ir daugiau jau neįmanoma aišku) ir prie tokio sodina svečius. Ir tik nereikia išvedžiojimų, kad sugebu tik prastai fotkint. Paprastai gal, bet jei prastai, reiškia prie vaizdo patingėta ranką pridėt - kad ir aplinką aptvarkant. Ir nebūna taip, kad visos neprofesionalo fotkės per "trikšmus" nebesimato, man net su sena juostine muiline už 30 Lt ir visiškai nenutuokiant apie fotografija visos baisios nesigaudavo ir net mano mažametei visos baisios nesigauna. O prastų gaunas ir profams. ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 10 gruodžio 2010 - 22:40
Kiek daug gzaziu nuotraukų. Tikrai bus sunku apsispręsti.

Sita idomi. Tik kraštai galėtų būti neužtamsinti,o balti.
http://www.supermama...p...&phid=21582
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2010 12 10, 23:01)
Kiek daug gzaziu nuotraukų. Tikrai bus sunku apsispręsti.

Sita idomi. Tik kraštai galėtų būti neužtamsinti,o balti.
http://www.supermama...p...&phid=21582

Kaip suprantu, tai čia šviesa taip krenta ir kraštai natūraliai tamsūs.
Atsakyti