Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(kinga33 @ 2010 12 09, 23:45)
Tik nelabai suprantu kai raso kad nuotraukos neturi buti "apdirbtos" jokia programa pvz Photoshopu,o daugelis nuotrauku butent tokios ir yra. g.gif

konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 12 10, 00:45)
Tik nelabai suprantu kai raso kad nuotraukos neturi buti "apdirbtos" jokia programa pvz Photoshopu,o daugelis nuotrauku butent tokios ir yra. g.gif

Paskaityk dar kartą, ten konkrečiai rašo, ko negalima.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 10, 08:25)
Paskaityk dar kartą, ten konkrečiai rašo, ko negalima.

drinks_cheers.gif

9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 12 10, 08:40)
drinks_cheers.gif
9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą

Tai gal žmonės žodį "fotomontažas" laiko lygiu "photoshop'as". bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 10, 08:51)
Tai gal žmonės žodį "fotomontažas" laiko lygiu "photoshop'as".  bigsmile.gif

mastau.gif tikriausiai
Atsakyti
Sory tikriausiai iki galo neperskaiciau (kaip visada) blush2.gif
O uzpuolet tai kaip teroriste blush2.gif
biggrin.gif (nepikit)
Atsakyti
jau geriau fotošopintos, negu kaip dabar - daugybė prastų nekokybiškų buitinių foto, siųstų ne kaip į konkursą, o kad tik pasirodyt. pliusas tas, kad bus labai lengva išsirinkt už ką balsuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 10 gruodžio 2010 - 11:59
QUOTE(l'eau @ 2010 12 10, 12:29)
jau geriau fotošopintos, negu kaip dabar - daugybė prastų nekokybiškų buitinių foto, siųstų ne kaip į konkursą, o kad tik pasirodyt. pliusas tas, kad bus labai lengva išsirinkt už ką balsuot smile.gif

Sveiki, labai noreciau ismokti fotošopinti... blush2.gif
Bet visu pirma reiktu galingo kompo, nes dabartinis ir tai stringa doh.gif
Kiek ilgai, mazdaug, uztrunka foto patvirtinimas??
Man vistiek nepavyko iki reikiamo dydzio sumazinti doh.gif Kaip sugrizti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 10 gruodžio 2010 - 12:08
QUOTE(l'eau @ 2010 12 10, 12:29)

ne kiekvienas turi programas sumazinimui, ne kiekvienas gali pagrazinti foto.
Kad ir as pvz turiu labai daug nuotrauku bet nzn kuri tiktu sitam konkursui, kuri vienam atrodys buitine, kitam miela....
Man net butu idomiau jei laimetu paprasto zmogaus o ne fotografo nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Tai paprastas zmogus taip pat gali gerai fotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Aš save laikau paprastu žmogumi tongue.gif Iki fotografo man kaip iki mėnulio... O tai, kad aš paėmusi fotiką į rankas dar ir merlius aplink vaiką aprenku ir pasižiūriu, kaip šviesa krenta (išjungusi blykstę fotografuoju), tai dar nedaro iš manęs fotografo.
Atsakyti
Kokius jus visos arsios 4u.gif

jei paprastas zmogus tesugeba tik labai prastai fotkint tai atsiprasau kad ne taip mane supratot 4u.gif
Atsakyti