QUOTE(kristina-buziene @ 2010 12 17, 20:55)
Labai naturaliai ir estetiskai pavaizduotas visai neseniai gimes kudikelis (jis toks bejegis
) ,jokiu pasaliniu detaliu ,svaru ,grazu,tvarkinga
ko dar reikia ?
Zinoma tai ir skonio reikalas , mano akiai si nuotrauka viena is geriausiu .As tai pat uz tas nuomones ,kad jeigu jau dalyvauti konkurse ,tai parinkti ne bile kokia nuotrauka
arba visai geriau nedalyvauti
(prasome nepykti piktom tetom) ...
Papildyta:
reikia visokiu
O va tokios tetos ,kur is gailescio duoda balsa prastesnem fotografijom ir ziurek uzkelia nuotrauka i pati virsu,paskui stebimes isplestom akim
,kaip ta nuotrauka gavo 2 ar 3 vieta
liudna,bet tokia realybe
supratau,dekui
as tai ta netikele,duodu balsus buitiskoms nuotraukoms (buna isimciu).Sitam konkurse nedaviau ne vieno balso toms studijose darytoms nuotraukoms (na,cia kaip mano neprofesionalo akims pasirode,kad studijines
).Jos man saltos ir negrazios(is karto sakau,kad vaikai visi visuose nuotraukuose tiesiog nepakartojami!
) Nuotrauka turi mane 'kabint',kitaip nieko nebus.Gali but profesionalo 'nulaizyta',bet kas is to,jei nuotaikos joje nera
Aisku,labai nepatinka,kai buna tokios buitiskos,kad aplinkui visokie daiktai,skudurai,ranksluosciai matosi...,cia jau nieko gero,apie tokias nekalbu
bet buna gi tokiu buitiniu su nuotaika,kai pagaunamas super duper kadras,kad ir nelabai kokybiskas,bet vertas demesio
oi,kiek as cia prirasiau