Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Rustė @ 2010 12 17, 11:40)
Norėčiau paprašyti nebediskutuoti įsisiautėjusia tema apie grožius, lietuvių kalbos išmanymą, bei kitus dalykus, nesusijusius su šia tema (nesinorėtų Kalėdoms skirti įspėjimų už Off Topic'us )

aCiprašau, tik dabar iki jūsų žinutės "prisikasiau", tai jau dabar ir klausysiu. angel.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2010 12 17, 20:27)
Nesipykim  cool.gif  ,

siandien po dvyliktos bus paskelbti rezultatai ,labai laukiu,idomu  bigsmile.gif 

tikiuosi sia isvysti tarp prizininkiu , "stipri" nuotrauka  smile.gif  user posted image

o galima issamiau ax.gif cia as nesikabineju,o rimtai klausiu,idomu labai ax.gif
as is tu visisku neismaneliu,tai visada renkuosi tas nuotraukas,kur balsavime paskutines nuo galo buna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 15:08)
Graži, bet neskyriau balso šiai nuotraukai, kadangi veidukas labai "išdegęs"  mirksiukas.gif

Na per mano monitorių tai nieko panašaus į išdegimą nėr. smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 16:39)

Nu kaip kaip, konkurso metu ištrinti tą pačią foto iš Flickr'o. Nieko sudėtingo vis tik. Baisiai reikės, po konkurso įsikelsi vėl. Galų gale gali padaryt "private" kuriam laikui ir be jokių trynimų niekas nematys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 17 gruodžio 2010 - 19:47
QUOTE(romuciukas @ 2010 12 17, 20:35)
o galima issamiau ax.gif  cia as nesikabineju,o rimtai klausiu,idomu labai ax.gif
as is tu visisku neismaneliu,tai visada renkuosi tas nuotraukas,kur balsavime paskutines nuo galo  buna biggrin.gif  biggrin.gif

Labai naturaliai ir estetiskai pavaizduotas visai neseniai gimes kudikelis (jis toks bejegis blush2.gif ) ,jokiu pasaliniu detaliu ,svaru ,grazu,tvarkinga biggrin.gif ko dar reikia ? g.gif

Zinoma tai ir skonio reikalas , mano akiai si nuotrauka viena is geriausiu .As tai pat uz tas nuomones ,kad jeigu jau dalyvauti konkurse ,tai parinkti ne bile kokia nuotrauka g.gif arba visai geriau nedalyvauti blush2.gif (prasome nepykti piktom tetom) ...
Papildyta:
QUOTE(romuciukas @ 2010 12 17, 20:35)
as is tu visisku neismaneliu,tai visada renkuosi tas nuotraukas,kur balsavime paskutines nuo galo  buna biggrin.gif  biggrin.gif

reikia visokiu biggrin.gif

O va tokios tetos ,kur is gailescio duoda balsa prastesnem fotografijom ir ziurek uzkelia nuotrauka i pati virsu,paskui stebimes isplestom akim blink.gif ,kaip ta nuotrauka gavo 2 ar 3 vieta biggrin.gif doh.gif

liudna,bet tokia realybe verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 17 gruodžio 2010 - 20:06
QUOTE(kristina-buziene @ 2010 12 17, 19:55)
Zinoma tai ir skonio reikalas , mano akiai si nuotrauka viena is geriausiu.

drinks_cheers.gif Mano akiai si geriausia, verta pirmos vietos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2010 12 17, 19:55)
O va tokios tetos ,kur is gailescio duoda balsa prastesnem fotografijom ir ziurek uzkelia nuotrauka i pati virsu,paskui stebimes isplestom akim  blink.gif  ,kaip ta nuotrauka gavo 2 ar 3 vieta  biggrin.gif  doh.gif 

g.gif pasakykit, o kaip balsuojančiai žinoti, kuri foto "prastesnė" g.gif Jei ji prastesnė jums, nereiškia kad bus prastesnė ir kitai. Kiek žmonių, tiek nuomonių/skonių.
Galbūt profesionalių fotografavimo įgūdžių turinti narė balsuoja už meniškai sukomponuotas, apdorotas, sutvarkytas iki tobulumo foto - o neturinti tų įgūdžių renkasi artimas jos pasaulėjautai.
Tai kaip sugrupuoti tas foto į geresnes ir prastesnes? Ir dar jei neskaitai šio forumo, kur foto išnagrinėjamos iki skutelių smile.gif

Ir dabar aptariama mažylio foto man sakykim labai labai miela - bet pernelyg "nuglostyta" ( nors galbūt ji ir tiesiog padaryta mamos, o ne fotografo pagal profesiją) - aš labiau linkstu balsuoti už natūralumą, net jei tai neatitinka aukštų profesionalių standartų ax.gif Galop juk ir profo foto nebūtinai bus geresnė nei mėgėjo pagautas kadras. Nors gali būti mielai buitiškai pateikta ir profesionali - jei joje pagauta kasdieninė mielai širdžiai akimirka ir ji nėra " nuglostyta" iki dirbtinio tobulumo.
Paprastas pavyzdys: pampersų reklamai profas gali gražiai išdėstyti pampersus apie kūdikį ir visą tą vaizdą estetiškai pateikti žiūrovui; ir tokia foto tikrai bus mielesnė daugumai, nei paprasta kasdieninė vaiko ant vystymo stalo tarp pampersų foto, kur nesuprasi ar dėmėsį kreipt į pampius ar į vaiką smile.gif
Bet sakykim saldų vaiko miegelį mama gali netgi mieliau nufotografuoti nei profas, nes profas turės keletą valandų (jei tai ne savas vaikas), o mama tokių akimirkų bus įsiamžinusi šimtus, o jei dar tie vaizdai estetiški - tada iš viso wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal tikrai per ziauriai parasiau unsure.gif tebunie "buitiskos" ar kaip kolega parase "paskutiniausios" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2010 12 17, 21:03)
gal tikrai per ziauriai parasiau  unsure.gif tebunie "buitiskos" ar kaip kolega parase "paskutiniausios"  4u.gif

4u.gif aš nesikabinėju prie žodžių jei taip pasirodė mirksiukas.gif

Na va sakykim du vaizdeliai - beveik identiški ar ne smile.gif : bet pirmas man buitiškas atrodo, o antras - profesionalus. Tik abu mano akiai jie vienodos vertės bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Bet jei būčiau balsavusi už vieną iš jų - rinkčiausi pirmąjį dėl jo "nedirbtinumo". Nors tai nereiškia kad aš neklystu ir galbūt tiesiog eilinė mama antroje foto nufotografavo savo kūdikį namie ant kailinio kilimėlio smile.gif
Bet jei "paskutiniausiomis" laikyti net tas visiškai be tvarkos ir be kažkokios "prasmės" foto - vis tiek jos kažkam lieka mielos: mamai, sesei, tėčiui, krikšto mamai, kaimynei - kuri dievina tą kūdikį. Juk jei kažkas balsuoja už tokią foto - vadinasi ji kažkam ir patinka blush2.gif - bent jau aš taip manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 17 gruodžio 2010 - 21:48
QUOTE(kristina-buziene @ 2010 12 17, 20:55)
Labai naturaliai ir estetiskai pavaizduotas visai neseniai gimes kudikelis (jis toks bejegis  blush2.gif )  ,jokiu pasaliniu detaliu ,svaru ,grazu,tvarkinga  biggrin.gif  ko dar reikia ? g.gif

Zinoma tai ir skonio reikalas , mano akiai si nuotrauka viena is geriausiu .As tai pat uz tas nuomones ,kad jeigu jau dalyvauti konkurse ,tai parinkti ne bile kokia nuotrauka  g.gif  arba visai geriau nedalyvauti  blush2.gif  (prasome nepykti piktom tetom) ...
Papildyta:

reikia visokiu  biggrin.gif 

O va tokios tetos ,kur is gailescio duoda balsa prastesnem fotografijom ir ziurek uzkelia nuotrauka i pati virsu,paskui stebimes isplestom akim  blink.gif  ,kaip ta nuotrauka gavo 2 ar 3 vieta  biggrin.gif  doh.gif 

liudna,bet tokia realybe  verysad.gif

supratau,dekui 4u.gif

as tai ta netikele,duodu balsus buitiskoms nuotraukoms (buna isimciu).Sitam konkurse nedaviau ne vieno balso toms studijose darytoms nuotraukoms (na,cia kaip mano neprofesionalo akims pasirode,kad studijines ax.gif ).Jos man saltos ir negrazios(is karto sakau,kad vaikai visi visuose nuotraukuose tiesiog nepakartojami! wub.gif ) Nuotrauka turi mane 'kabint',kitaip nieko nebus.Gali but profesionalo 'nulaizyta',bet kas is to,jei nuotaikos joje nera ax.gif Aisku,labai nepatinka,kai buna tokios buitiskos,kad aplinkui visokie daiktai,skudurai,ranksluosciai matosi...,cia jau nieko gero,apie tokias nekalbu biggrin.gif bet buna gi tokiu buitiniu su nuotaika,kai pagaunamas super duper kadras,kad ir nelabai kokybiskas,bet vertas demesio ax.gif
oi,kiek as cia prirasiau blush2.gif
Atsakyti
Prabalsavau 4u.gif

"šviežutėlis"
"miegantis grožis"
"meilė-tai žiūrėjimas viena kryptimi"

Už dičkius nebalsavau, buvo netgi nebepanašių į kūdikius.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 12 16, 15:01)
o graži foto ir be reklamos būtų balsų susilaukus.... et..

Gaila, as irgi uz ja balsavau.
Na ka gi, 3 mano balsas atidotas:

user posted image
Atsakyti
Čili, kam taip griežtai blush2.gif - manau kūdikio amžiaus ribos nei viena dalyvaujantis konkurse neperlipa mirksiukas.gif Nebent kūdikis jūsų požiūriu yra tik naujagimis
Naujagimis – nuo gimimo momento iki mėnesio (4 savaičių) žmogus vadinamas naujagimiu, po to mažylis oficialiai tampa kūdikiu. Kūdikis - mažas vaikas, maždaug iki 1 metų amžiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 17 gruodžio 2010 - 23:01