Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(success @ 2010 12 17, 15:54)
Oi, tikiu irnesakyk.gif Ypač kai žmogus taip gražiai bendrauja  lotuliukas.gif
Pati gal pagaliau nusiramink lotuliukas.gif su visom savo užtarėjom, kurios moka skaityti tik atskirus žodžius doh.gif

Įdomu, ko pati lipai kitiems per galvas dėl to bilieto? Juk ne dėl bilieto. Ir pati tą žinai.

doh.gif doh.gif doh.gif nusisneki ir tiek, neverta, net atsakinet
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 12 17, 16:11)
Kazkaip ziuriu per daug jautriai sureagavote ir per daug karsciuojates. As cia absoliuciai jokio kriminalo nematau,kad dalyve ikele nuorodas i savo darbus, nepagalvojusi istrinti konkursines foto.

Citra, aš visai nesikarščiuoju 4u.gif Ir, jeigu pamenate, visai nepuoliau tos foto, o tiesiog paklausiau ar nėra panašumo. Iš savininkės karštos reakcijos iškart tapo aišku, kad nesuklydau ir nuo tada prasidėjo puldinėjimai kaip tik mano adresu - KAIP AŠ TAIP GALĖJAU? ir pan. blink.gif
Man iš tikrųjų visiškai jokio skirtumo, ar ta foto pašalinta, ar ne. Bet panašu, kad kai kurioms iki šiol dėl to labai neramu. Aš tik atsakau į sau adresuotas replikas, daugiau nieko. O kas nervinasi, taigi ir taip matosi smile.gif

P.S. Aš jautriai reaguočiau, jeigu mano vaikas čia būtų narstomas po kaulelį, o susireišminusių žmogeliukų burbuliavimas man išeina pro kitą ausį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2010 12 17, 16:22)
neverta, net atsakinet

Ypač jei nebeturi daugiau nieko protingo ir kultūringo pasakyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Katyčių rietenos tęsias?smile.gif
user posted image

Mano trečias balsas(kuris Liepai buvo skirtas) atiteko šitam leliui.

[attachmentid=207268]
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 17, 17:12)
Trečias balsas mano visgi atiteko "Vienintelei" dėl gražaus pateikimo
user posted image

aha, ir aš balsavau. Išsiskyrė iš visų tarpo, bent jau man. Gera į tokias foto žiūrėti.

Į diskusijas dėl ištrintos foto įsiliejau tik todėl, kad ir savo foto keliu į flickr, ir rodau fotografų temoje. Ir jei kada turėčiau tinkamą foto konkursui, nu nenorėčiau būti pašalinta vien todėl, kad įkeliu nuorodą į kokią kitą foto, o pagal ją atsekama ir iki konkursinės foto. Manau verta apsvarstyti kaip geriau išsisukti iš tokių situacijų. NE priekaištas čia joks moderatoriams, tiesiog fotografuojančių vis daugėja, taip paprasta dabar susikurti internetinius dienoraščius ir jei tarkim aš ten įkeliu vieną foto, žmonės ateina, pakomentuoja, na nesinori juk paskui ištrinti, vien tik todėl, kad nori sm konkurse sudalyvauti. Ištrynei foto, dingo ir komentarai. O dar flickr, žiūrėk kas nors ir į mėgiamas įsikelia foto, o tu imi ir ištrini. Sunku viską sukontroliuoti, bet gal tada kokio taisyklių papildymo reikėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 gruodžio 2010 - 16:40
QUOTE(success @ 2010 12 17, 16:26)
Ypač jei nebeturi daugiau nieko protingo ir kultūringo pasakyti  drinks_cheers.gif

deja, brangioji, ne todel, pasiziurek i savo post'us pati, jei tikrai labai jau kulturingi mano ir kitu dalyviu atzvilgiu, kurios turejo ne tokia kaip tavo nuomone ir kuriu as net nepazistu. Neverta tau kazka ir sakyt, nes vistiek savo istorijas susikuri tik.
QUOTE(Ende @ 2010 12 17, 16:38)

[attachmentid=207268]

aciu, kad balsavai uz mus 4u.gif Atsiprasau, kad teko is naujo perbalsuot ir sugaist dar laiko smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 16:39)
aha, ir aš balsavau. Išsiskyrė iš visų tarpo, bent jau man. Gera į tokias foto žiūrėti.

Į diskusijas dėl ištrintos foto įsiliejau tik todėl, kad ir savo foto keliu į flickr, ir rodau fotografų temoje. Ir jei kada turėčiau tinkamą foto konkursui, nu nenorėčiau būti pašalinta vien todėl, kad įkeliu nuorodą į kokią kitą foto, o pagal ją atsekama ir iki konkursinės foto. Manau verta apsvarstyti  kaip geriau išsisukti iš tokių situacijų. NE priekaištas čia joks moderatoriams, tiesiog fotografuojančių vis daugėja, taip paprasta dabar susikurti internetinius dienoraščius ir jei tarkim aš ten įkeliu vieną foto, žmonės ateina, pakomentuoja, na nesinori juk paskui ištrinti, vien tik todėl, kad nori sm konkurse sudalyvauti. Ištrynei foto, dingo ir komentarai. O dar flickr, žiūrėk kas nors ir į mėgiamas įsikelia foto, o tu imi ir ištrini. Sunku viską sukontroliuoti, bet gal tada kokio taisyklių papildymo reikėtų.

pagal ju taisykles, tai kol dalyvautum konkurse, tada geriau tylek ir apskritai nesirodyk sm biggrin.gif tada jei ir bus kur tavo nuotrauka, taisykliu nepazeisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 17 gruodžio 2010 - 16:49
QUOTE(Ende @ 2010 12 17, 16:38)
user posted image

[attachmentid=207268]

lotuliukas.gif geras palyginimas

Man šita irgi labai labai patiko - kaip gaila, kad balsų tik trys - galėtų bent jau penkis duoti (nors kažin ar ir jų užtektų mastau.gif )

Į diskusijas dėl ištrintos foto įsiliejau tik todėl, kad ir savo foto keliu į flickr, ir rodau fotografų temoje.

wub.gif ir man ši foto labai miela - viena iš tų retų foto, kurios tikrai užkabina netgi ne tuo kas juose nufotografuota - o dėl sukeliamų emocijų, pačios prasmės perteikimo vaizdais. Atskirai šis vaikutis gal būtų tik vienas iš daugelio gražių kūdikių - o kartu su močiute (turbūt) jis tampa KŪDIKIU smile.gif

irnesakyk.gif pernelyg sureikšminat nereikšmingus dalykus. Vienos supeikia foto - kitos tuoj puola baisėtis "kaip taip galima ?", kitos ginti supeikusią "žodžio laisvė". O iš tiesų esmė tokia, kad kas garsiausiai šaukia - tas.... ai, pasiliksiu pabaigą sau, nes kiekvienas mąstom skirtingai cool.gif
Atsakyti
Dėl kažkieno galerijų, tai čia praktiškai kiekvienas žmogus jų turi unsure.gif tiek vaikininkai, tiek gėlininkai, tiek šunininkai, žiurkininkai ir kas tik nori... Ir normalu, kad su panašiais pomėgiais žmonės mintinai žino kiekvieną tokią galeriją. Dažnai net pašaliniai, visai tuo ar kitu nesidomintys žmonės pamatę intriguojantį postą forume ima domėtis tą postą parašiusiu nariu, nueina į jo profilį ir viską išsišniukštinėja kas yra, taigi jei yra neužrakinti albumai, tai išžiūri juos. Ir taip tikrai yra ir dauguma žmonių foto nėra anoniminės.
Taigi ir man atrodo, kad dėl galerijų neteisinga šalinti. Gerai jei yra rakinamos, o jei ne? Tai ir konkurso metu neužrakinsi. Išiminėti? Vėl įdėjinėti? Nu nežinau... Ne dėl milijono tie konkursai juk. Aišku, jei baisi visomis prasmėmis foto laimėtų, tai galima galvoti, ieškoti, bet kad labai retai taip būna. Laimi dažniausiai to vertos ar panašios į vertas.

Bet dėl avataro, tai jau sorry. Kas kad kitas žmogus, bet dėti tą patį stilių, vietą, foto kokybę ir čia ramiausiai sėdėti ir postus rašinėti, tai jau labai negerai. Labai šaunu, kad kažkas pastebėjo ir parašė, nes galbūt daug kas pastebėjo, bet nebuvo tikri, spėliojo mintyse ir perdaug dėmesio skyrė tai foto, apleisdami kitas ax.gif
Atsakyti

Į diskusijas dėl ištrintos foto įsiliejau tik todėl, kad ir savo foto keliu į flickr, ir rodau fotografų temoje. Ir jei kada turėčiau tinkamą foto konkursui, nu nenorėčiau būti pašalinta vien todėl, kad įkeliu nuorodą į kokią kitą foto, o pagal ją atsekama ir iki konkursinės foto. Manau verta apsvarstyti  kaip geriau išsisukti iš tokių situacijų. NE priekaištas čia joks moderatoriams, tiesiog fotografuojančių vis daugėja, taip paprasta dabar susikurti internetinius dienoraščius ir jei tarkim aš ten įkeliu vieną foto, žmonės ateina, pakomentuoja, na nesinori juk paskui ištrinti, vien tik todėl, kad nori sm konkurse sudalyvauti. Ištrynei foto, dingo ir komentarai. O dar flickr, žiūrėk kas nors ir į mėgiamas įsikelia foto, o tu imi ir ištrini. Sunku viską sukontroliuoti, bet gal tada kokio taisyklių papildymo reikėtų.

Dalykas tame, kad visoj internetinėj platybėj gali tas foto talpint kur nori ir kaip nori, svarbu sm vykstant konkursui nedėt nuorodų į tą vietą. Neturi būti sąsajos tavo sm nick'o ir tų nuotraukų kitur.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 17, 16:49)

Man šita irgi labai labai patiko - kaip gaila, kad balsų tik trys - galėtų bent jau penkis duoti (nors kažin ar ir jų užtektų mastau.gif )

Mano pirmi du balsai buvo aiškūs- Mergaitiški sapnai ir Liepa... O kai trečią reikėjo rinkti, tai sunku buvo jau, tiek daug gražių dar nuotraukų ir lėliukų...
Dabar jei kas dar kelis balsus duotų, tai už mėlynas akytes balsuočiau ir šviežutėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 08:59)
Tai va, kad nelabai nuoseklu gaunas, jei jau mokot bendravimo ar rasybos, tai iki galo tada, visoms to nusipelniusioms baksnokit labdaringu pirsteliu cool.gif
Nu ne, man tai ne biggrin.gif  As neprasiau, tai nezinau kodel uzsimojot butent mano gramatika priziuret?

O ko čia nežinot, jūs parodėte dėmesį man, aš jum. Čia toks abipusiškumo principas. wub.gif Va todėl ir perZiUrEjau (skaityt kaip parašyta).

QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 09:20)
Dagili, as jums artimesne? 4u.gif

Tai aišku, šitoj temoj beveik giminė. bigsmile.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 17, 09:24)
Dagiliui aš artimesnė tongue.gif

Aha, tai kaip čia dabar beflirtuot su kitom... huh.gif
Nu bet tu nesvepla, ten turbūt klausė, kodėl ne visas sveples taisau.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 17, 09:25)
man visai neįdomu  schmoll.gif

Visų skoniui neįtiksi... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 17 gruodžio 2010 - 19:27
Nesipykim cool.gif ,

siandien po dvyliktos bus paskelbti rezultatai ,labai laukiu,idomu bigsmile.gif

tikiuosi sia isvysti tarp prizininkiu , "stipri" nuotrauka smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 17, 19:26)
Visų skoniui neįtiksi... hihihi.gif

Supratau.
Čia mano problema laugh.gif
Atsakyti