QUOTE(success @ 2010 12 17, 16:26)
Ypač jei nebeturi daugiau nieko protingo ir kultūringo pasakyti
deja, brangioji, ne todel, pasiziurek i savo post'us pati, jei tikrai labai jau kulturingi mano ir kitu dalyviu atzvilgiu, kurios turejo ne tokia kaip tavo nuomone ir kuriu as net nepazistu. Neverta tau kazka ir sakyt, nes vistiek savo istorijas susikuri tik.
QUOTE(Ende @ 2010 12 17, 16:38)
Katyčių rietenos tęsias?
Mano trečias balsas(kuris Liepai buvo skirtas) atiteko šitam leliui.
[attachmentid=207268]
aciu, kad balsavai uz mus
Atsiprasau, kad teko is naujo perbalsuot ir sugaist dar laiko
QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 16:39)
aha, ir aš balsavau. Išsiskyrė iš visų tarpo, bent jau man. Gera į tokias foto žiūrėti.
Į diskusijas dėl ištrintos foto įsiliejau tik todėl, kad ir savo foto keliu į flickr, ir rodau fotografų temoje. Ir jei kada turėčiau tinkamą foto konkursui, nu nenorėčiau būti pašalinta vien todėl, kad įkeliu nuorodą į kokią kitą foto, o pagal ją atsekama ir iki konkursinės foto. Manau verta apsvarstyti kaip geriau išsisukti iš tokių situacijų. NE priekaištas čia joks moderatoriams, tiesiog fotografuojančių vis daugėja, taip paprasta dabar susikurti internetinius dienoraščius ir jei tarkim aš ten įkeliu vieną foto, žmonės ateina, pakomentuoja, na nesinori juk paskui ištrinti, vien tik todėl, kad nori sm konkurse sudalyvauti. Ištrynei foto, dingo ir komentarai. O dar flickr, žiūrėk kas nors ir į mėgiamas įsikelia foto, o tu imi ir ištrini. Sunku viską sukontroliuoti, bet gal tada kokio taisyklių papildymo reikėtų.
pagal ju taisykles, tai kol dalyvautum konkurse, tada geriau tylek ir apskritai nesirodyk sm
tada jei ir bus kur tavo nuotrauka, taisykliu nepazeisi