Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 11:04)
Nes puslapis buvo parodytas ne reklaminiu tikslu ir nuoroda buvo į puslapį, o ne būtent į tą foto.
O dar kaip užsikabinta už foto, nes kažkam pasirodė avataras ir foto panašūs. Gėda, šiaip.

Fotokonkurso taisyklės yra sudarytos tam, kad užtikrintų dalyvių anonimiškumą iki balsavimo pabaigos. O jeigu užėjęs balsuoti žmogus iš šalies (nepažįstantis nei dalyvės, nei žinantis jos 'braižą') per 5 minutes be jokio vargo išsiaiškina, kieno tai foto, tai apie kokį anonimiškumą kalbame? doh.gif Jau "fotobūrelio" dalyvės tai visos, turbūt, iškart suprato, kieno ta foto ir pabalsavo už ją. Ar tai sąžininga kitų dalyvių atžvilgiu? Manau, kad ne ax.gif

Kaip jau kažkas čia pasakė, ta foto būtų susilaukusi daug balsų ir be "papildomų injekcijų". Tereikėjo ramiai laukti rezultatų, o ne sklaidytis čia visą dieną užsidėjos tos pačios fotosesijos avatarą ir neva tikėtis, kad niekas nieko nepastebės doh.gif

Gėda yra suaugusiems žmonėms kvailučiais apsimetinėti.
Atsakyti
Yvette, ne moderatorės darbas žiūrėt foto ir jas trint.

anam konkurse dalyvavau su foto, kurią buvau rodžiusi foto temoj.
tai pati paprašiau moderatorės, kad aną ištrintų.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif o man ši nuotrauka juokinga.
Jei čia rašo, kad tik gimęs,- tuomet mamos pilvelyje nebadavo lotuliukas.gif

http://www.supermama...p...&phid=21461
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 17 gruodžio 2010 - 12:27
QUOTE(success @ 2010 12 17, 12:41)
Jau "fotobūrelio" dalyvės tai visos, turbūt, iškart suprato, kieno ta foto ir pabalsavo už ją. Ar tai sąžininga kitų dalyvių atžvilgiu? Manau, kad ne  ax.gif

o kam tokie kaltinimai smile.gif
Toje pat foto temoje bendrauju, o balsavau už "saldų saldų sapną", "Vienintelė" ir už "sveika atvykusi į šį pasaulį "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 gruodžio 2010 - 12:48
QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 12:46)
o kam tokie kaltinimai  smile.gif 

O kur aplamai yra kaltinimai? Žodis TURBŪT visada palieka šiek tiek vietos nekaltumo prezumpcijai smile.gif
Bet, aišku, kiekviena mato tik tai, ką nori matyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 17 gruodžio 2010 - 13:05
QUOTE(goodly @ 2010 12 17, 12:26)
Sveikutės 4u.gif  o man ši nuotrauka juokinga.
Jei čia rašo, kad tik gimęs,- tuomet mamos pilvelyje nebadavo  lotuliukas.gif

na as tai nematau cia nieko juokingo unsure.gif Nuotraukose ir nerubuiliai kudikiai atrodo su didesniais zandukais nei yra is tiesu.
O man sis kudikis labai mielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 17 gruodžio 2010 - 14:34
QUOTE(goodly @ 2010 12 17, 14:26)
Sveikutės 4u.gif  o man ši nuotrauka juokinga.
Jei čia rašo, kad tik gimęs,- tuomet mamos pilvelyje nebadavo  lotuliukas.gif

o man si foto labai miela rolleyes.gif zinau dar viena mamyte, kurios dukrytes foto paziurejus, pasakyciau kad mergytei koks geras menuo ir per ta menesi tik valgius butu, bet ji ka tik gimus irgi, ir tokia pilna is veidelio rolleyes.gif man si foto grazi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuDoTo: 17 gruodžio 2010 - 14:59
QUOTE(success @ 2010 12 17, 10:41)
1. ...Jau "fotobūrelio" dalyvės tai visos, turbūt, iškart suprato, kieno ta foto ir pabalsavo už ją. Ar tai sąžininga kitų dalyvių atžvilgiu? Manau, kad ne  ax.gif

2. Gėda yra suaugusiems žmonėms kvailučiais apsimetinėti.

1. Nu jau jūs tai žinot lotuliukas.gif O nepagalvojot, kad kitiems galėjo būti atvirkštinė reakcija??? doh.gif
2. Visokių gi žmonių yra, bet man keista, kad fotokonkurso temoje vis dažniau skaitau auklėjamuosius postus, o ne normalius nuotraukų aptarimus doh.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 17, 10:41)

tai pati paprašiau moderatorės, kad aną ištrintų.[/i]

Aha, ir niekas jau nebeprisiminė, kieno gi ta nuotrauka... biggrin.gif

p.s. balsavau už ...

user posted image

user posted image

user posted image

...nes manau arčiausiai temos smile.gif

Graži, bet neskyriau balso šiai nuotraukai, kadangi veidukas labai "išdegęs" mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(success @ 2010 12 17, 11:41)
Fotokonkurso taisyklės yra sudarytos tam, kad užtikrintų dalyvių anonimiškumą iki balsavimo pabaigos. O jeigu užėjęs balsuoti žmogus iš šalies (nepažįstantis nei dalyvės, nei žinantis jos 'braižą') per 5 minutes be jokio vargo išsiaiškina, kieno tai foto, tai apie kokį anonimiškumą kalbame?  doh.gif Jau "fotobūrelio" dalyvės tai visos, turbūt, iškart suprato, kieno ta foto ir pabalsavo už ją. Ar tai sąžininga kitų dalyvių atžvilgiu? Manau, kad ne  ax.gif

Kaip jau kažkas čia pasakė, ta foto būtų susilaukusi daug balsų ir be "papildomų injekcijų". Tereikėjo ramiai laukti rezultatų, o ne sklaidytis čia visą dieną užsidėjos tos pačios fotosesijos avatarą ir neva tikėtis, kad niekas nieko nepastebės doh.gif

oho, dar ir kvailem cia vadinsi, nusiramink gal jau blink.gif Nekurk kazkokiu butu ir nebutu istoriju, protinguole doh.gif Ir siaip, as cia ne vienos dalyves vaikus atpazistu ir ka? tai vercia mane uz jas balsuot kad as ju vaikus atpazistu is anksciau rodytu nuotrauku doh.gif O jau tas is salies uzejas protingas zmogus, pamates cia viena besisklaidancia privalejo balsuot? Nusiramink. Iseme ta nuotrauka, tai cia dar puse gyvenimo aptarinesi ja doh.gif Cirkas, kitaip nepavadinsi, del kazkokio matyto bilieto i filma doh.gif Zadejau nieko ta tema nebekomentuot, bet sunervinai, prades matai cia dar kvaile vadint doh.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 17, 11:41)
Yvette, ne moderatorės darbas žiūrėt foto ir jas trint.
tai pati paprašiau moderatorės, kad aną ištrintų.

ir ka blink.gif taigi visi bus mate ir tu manai pamirse? ir kaip cia kaip kas sako visos is tos temos gi subegs balsuoti uz ta nuotrauka, o tai juk nesazininga kitu atzvilgiu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 15:08)
O nepagalvojot, kad kitiems galėjo būti atvirkštinė reakcija??? doh.gif

Oi, tikiu irnesakyk.gif Ypač kai žmogus taip gražiai bendrauja lotuliukas.gif

QUOTE(Ersė @ 2010 12 17, 15:45)
nusiramink gal jau  blink.gif   Nekurk kazkokiu butu ir nebutu istoriju, protinguole doh.gif Nusiramink. Iseme ta nuotrauka, tai cia dar puse gyvenimo aptarinesi ja doh.gif  Cirkas, kitaip nepavadinsi, del kazkokio matyto bilieto i filma doh.gif Zadejau nieko ta tema nebekomentuot, bet sunervinai, prades matai cia dar kvaile vadint doh.gif

Pati gal pagaliau nusiramink lotuliukas.gif su visom savo užtarėjom, kurios moka skaityti tik atskirus žodžius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 17 gruodžio 2010 - 16:10
QUOTE(success @ 2010 12 17, 11:41)
Fotokonkurso taisyklės yra sudarytos tam, kad užtikrintų dalyvių anonimiškumą iki balsavimo pabaigos. O jeigu užėjęs balsuoti žmogus iš šalies (nepažįstantis nei dalyvės, nei žinantis jos 'braižą') per 5 minutes be jokio vargo išsiaiškina, kieno tai foto, tai apie kokį anonimiškumą kalbame?  doh.gif Jau "fotobūrelio" dalyvės tai visos, turbūt, iškart suprato, kieno ta foto ir pabalsavo už ją. Ar tai sąžininga kitų dalyvių atžvilgiu? Manau, kad ne  ax.gif

Kazkaip ziuriu per daug jautriai sureagavote ir per daug karsciuojates. As cia absoliuciai jokio kriminalo nematau,kad dalyve ikele nuorodas i savo darbus, nepagalvojusi istrinti konkursines foto. Tiesiog, norejo parodyti savo portfolio, nes buvo paprasyta. Zinoma,tai galima traktuoti kaip "papildoma injekcija" pagal jusu terminologija. Tai sikart bus pamoka jai ir kitoms dalyvems.
SM ne vien "fotoburelis" egzistuoja, yra ir nepamirskite, bendraamziai,kurie manau yra aktyviausi balsuotojai. Ir dar n visokiu susiburimu.
Taip kad foto istrinta is konkurso, ko jus dar cia draskotes ir nervuojates??

P.S na zinot ka,permeciau akim cia tas diskusijas ir netgi nustebau.. Cia detektyvai vyksta iki tokio lygio,kad tapatina konkursine foto su avataro foto pagal jos apdirbima ,fotografavimo stiliu, spalvas ar dar velniai zino pagal kokius kriterijus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 17 gruodžio 2010 - 16:15
blink.gif jooo, labai išsamus nuotraukų aptarimas pastaruosiuose puslapiuose.

Alexso, auklėjamųjų postų apstu visuose SM forumuose, šis ne kitoks. Tik jūs pacitavote vieną dalyvę ignoruodama kitas, kurios taipogi užsiėmė čia tuo pačiu: asmeninės simpatijos kitoms ar tiesiog asmeninė antipatija vienai? smile.gif

Trečias balsas mano visgi atiteko "Vienintelei" dėl gražaus pateikimo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 17 gruodžio 2010 - 16:12