QUOTE(jovitukas27 @ 2010 12 16, 23:50)
o kas cia? ar ne kritika? cia tik vienas is pavyzdziu:
"Aš tai pasirinkau labai simpatiškus, aiškius vaikų veidelius, kurie kelia tik simpatiją ir šypseną, o tie dar labai mažiukai, susiraukę, rankas į burnas susikišę ar pan., manau yra tik šeimos albumams, nes svetimam ir nesvaigstančiam dėl kūdikių gali būti netgi itin negražūs "
galiu paieskoti daugiau jeigu ka, taip kad pati nenusisnekek ir nevaidink kietuole, nes ne vieta ir ne laikas brangioji!
Ne, čia ne kritika. Čia savo prioritetų išsakymas. Ji gi nebakstelėjo pirštu į kokią foto ir nepasakė, kad va čia tai jau šlykštukas. Apibendrintai gi parašė, kokie kūdikiai JAI gražūs, o kokie ne. O gal privalo dėl visų iš eilės
alpt?
Kietuolė? Vaidinti?
Niekada
Aš tokia real esu
Beje, o kas tamstą atsakinga paskyrė už nustatymą, kada laikas ir vieta, o kada ne?
Brangioji.... mmm.... kaip miela...
QUOTE(jovitukas27 @ 2010 12 17, 00:08)
tu teisi ir manau cia daug neteisybes vyksta, ir labiausiai nepatenkintos lieka tos, kurios pacios taip elgiasi (
stengiasi visokiais budais patys balsu laimeti, o ka pirmiausiai pastebesi ir apjuodinsi? juk pirmiausiai kita o ne pati save)...kaip sakoma man tas pats,vaiku neturiu, konkurse nedalyvauju, bet jei ir tureciau mazyliu nuotrauku ne uz ka nedeciau i tokius konkursus, kad ir milijona man siulytu.
Ogo... Čia dedukcijos ar indukcijos būdu nustatyta?
Vat tau tai tikrai kietuolės geriau nevaidint - silpnoka vaidyba....
QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 08:59)
Tai va, kad nelabai nuoseklu gaunas, jei jau mokot bendravimo ar rasybos, tai iki galo tada, visoms to nusipelniusioms baksnokit labdaringu pirsteliu
Nu ne, man tai ne
As neprasiau, tai nezinau kodel uzsimojot butent mano gramatika priziuret?
Iš pilietiškumo
Negi dabar sėdėsi ir tylėsi, kai matai artimą savo suklydus ir net nepastebinčio, kad taip įvyko?
Rekomenduoju asmeniškai
jums http://www.lietutis....as-lietutis.php
Bet ir kitos su lietuviškom raidėm nedraugaujančios gali pabandyt (čia kad nuosekliau būtų)