Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Dagilis @ 2010 12 17, 08:37)
O tai nelabai nuoseklu gaunas. biggrin.gif

O poreikis yra?

Tai va, kad nelabai nuoseklu gaunas, jei jau mokot bendravimo ar rasybos, tai iki galo tada, visoms to nusipelniusioms baksnokit labdaringu pirsteliu cool.gif

Nu ne, man tai ne biggrin.gif As neprasiau, tai nezinau kodel uzsimojot butent mano gramatika priziuret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 17 gruodžio 2010 - 09:00
QUOTE(jovitukas27 @ 2010 12 16, 23:50)
o kas cia? ar ne kritika? cia tik vienas is pavyzdziu:

"Aš tai pasirinkau labai simpatiškus, aiškius vaikų veidelius, kurie kelia tik simpatiją ir šypseną, o tie dar labai mažiukai, susiraukę, rankas į burnas susikišę ar pan., manau yra tik šeimos albumams, nes svetimam ir nesvaigstančiam dėl kūdikių gali būti netgi itin negražūs "

galiu paieskoti daugiau jeigu ka, taip kad pati nenusisnekek ir nevaidink kietuole, nes ne vieta ir ne laikas brangioji! 4u.gif

Ne, čia ne kritika. Čia savo prioritetų išsakymas. Ji gi nebakstelėjo pirštu į kokią foto ir nepasakė, kad va čia tai jau šlykštukas. Apibendrintai gi parašė, kokie kūdikiai JAI gražūs, o kokie ne. O gal privalo dėl visų iš eilės wub.gif alpt?
Kietuolė? Vaidinti? blink.gif Niekada schmoll.gif Aš tokia real esu tongue.gif biggrin.gif Beje, o kas tamstą atsakinga paskyrė už nustatymą, kada laikas ir vieta, o kada ne? g.gif
Brangioji.... mmm.... kaip miela... wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jovitukas27 @ 2010 12 17, 00:08)
tu teisi ir manau cia daug neteisybes vyksta, ir labiausiai nepatenkintos lieka tos, kurios pacios taip elgiasi (stengiasi visokiais budais patys balsu laimeti, o ka pirmiausiai pastebesi ir apjuodinsi? juk pirmiausiai kita o ne pati save)...kaip sakoma man tas pats,vaiku neturiu, konkurse nedalyvauju, bet jei ir tureciau mazyliu nuotrauku ne uz ka nedeciau i tokius konkursus, kad ir milijona man siulytu.

Ogo... Čia dedukcijos ar indukcijos būdu nustatyta? g.gif Vat tau tai tikrai kietuolės geriau nevaidint - silpnoka vaidyba.... 4u.gif

QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 08:59)
Tai va, kad nelabai nuoseklu gaunas, jei jau mokot bendravimo ar rasybos, tai iki galo tada, visoms to nusipelniusioms baksnokit labdaringu pirsteliu cool.gif

Nu ne, man tai ne biggrin.gif  As neprasiau, tai nezinau kodel uzsimojot butent mano gramatika priziuret?

Iš pilietiškumo pioneer.gif Negi dabar sėdėsi ir tylėsi, kai matai artimą savo suklydus ir net nepastebinčio, kad taip įvyko? unsure.gif
Rekomenduoju asmeniškai jums http://www.lietutis....as-lietutis.php
Bet ir kitos su lietuviškom raidėm nedraugaujančios gali pabandyt (čia kad nuosekliau būtų) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 17 gruodžio 2010 - 09:17
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 17, 09:16)
1.Iš pilietiškumo pioneer.gif Negi dabar sėdėsi ir tylėsi, kai matai artimą savo suklydus ir net nepastebinčio, kad taip įvyko? unsure.gif

2. Bet ir kitos su lietuviškom raidėm nedraugaujančios gali pabandyt (čia kad nuosekliau būtų) 4u.gif

1. Tai as ir klausiu, kur tas nuoseklus pilietiskumas? Kodel visa tema neistaisyta? unsure.gif
Dagili, as jums artimesne? 4u.gif

2. O Jums trukdo, saule? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 17 gruodžio 2010 - 09:24
QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 09:20)
1. Tai as ir klausiu, kur tas nuoseklus pilietiskumas? Kodel visa tema neistaisyta? unsure.gif
Dagili, as jums artimesne? 4u.gif

2. O Jums trukdo saule? wub.gif

Dagiliui aš artimesnė tongue.gif
Ne, man saulė netrukdo. O jums? g.gif
Atsakyti
asmeniškai išsiaiškint negalima?

man visai neįdomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 17, 09:24)
Dagiliui aš artimesnė tongue.gif

Ne, man saulė netrukdo. O jums? g.gif

Na va ir issiaiskinom kodel butent mano klaidas imta taisyt. Kaip smagu, visai kaip vaiku darzelyje bicycle.gif Tai nei labdaros, nei geros sirdies cia pasirodo ner.. verysad.gif

O, pasitaisiau, kaip dabar? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 17 gruodžio 2010 - 09:27
QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 09:26)
Na va ir issiaiskinom kodel butent mano klaidas imta taisyt. Kaip smagu, visai kaip vaiku darzelyje bicycle.gif Tai nei labdaros, nei geros sirdies cia pasirodo ner.. verysad.gif

O, pasitaisiau, kaip dabar? wub.gif

Tai juk aiškiu tekstu buvo parašyta, kad labdaros nebus...
Šaunuolė, sėsk, penki biggrin.gif

Gana liaudį ir moderatorius nervint, daugiau iki jūsų lygio nebenusileisiu
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 17, 09:46)
Tai juk aiškiu tekstu buvo parašyta, kad labdaros nebus...
Šaunuolė, sėsk, penki biggrin.gif

Gana liaudį ir moderatorius nervint, daugiau iki jūsų lygio nebenusileisiu
tongue.gif

Tai juk aiskiu tekstu rase, kad kaip man tai dykai. Ne visai saunuole. Trys.

Kur jau dabar 'gana' kai jau sitiek prinervinot. Aukstai pakibus levituojat nia? cool.gif Tikras lygis jus. Saule wub.gif

Del treciojo balso buvau neapsisprendus, tai spontaniskai atidaviau 'Sviezuteliam', labai tinka vaizdas prie pavadinimo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 17 gruodžio 2010 - 10:08
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 17, 09:16)
Ne, čia ne kritika. Čia savo prioritetų išsakymas. Ji gi nebakstelėjo pirštu į kokią foto ir nepasakė, kad va čia tai jau šlykštukas. Apibendrintai gi parašė, kokie kūdikiai JAI gražūs, o kokie ne. O gal privalo dėl visų iš eilės  wub.gif  alpt?

Bože, Lašeli, nukentėjai per vrednąją Vici, mane tai jau kibinti bijo lotuliukas.gif thumbup.gif
Žinai, aš jau pakuojuos, šalta žiema, ilga žiema, kaip tik metas man į Sibirą už savo nuomonę išsivežti save... Laikas eina, valdžios keičiasi, tobulėjam, bet visgi negalime turėti savo nuomonės ir jos išreikšti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 17, 10:23)
Bože, Lašeli, nukentėjai per vrednąją Vici, mane tai jau kibinti bijo lotuliukas.gif  thumbup.gif
Žinai, aš jau pakuojuos, šalta žiema, ilga žiema, kaip tik metas man į Sibirą už savo nuomonę išsivežti save... Laikas eina, valdžios keičiasi, tobulėjam, bet visgi negalime turėti savo nuomonės ir jos išreikšti verysad.gif

Jūsų paslaugoms gun_smilie.gif Nėr taip lengva mane nuskriaust, tad apie Sibirą pamiršk cool.gif biggrin.gif

Myliu aš šitą temą wub.gif
Atsakyti
Nu per naktį dar pamąsčiau. Man vis dar atrodo, kad neteisingai buvo pašalinta ta foto (na, atsiprašau tik tuomet, jei buvo kitose temose įkelta ir paprašyta už ją balsuoti), o dėl fotografų temos nesutinku. Juolab tema turi moderatorę, tai ką ji veikia? Buvo laikai prasibėgdavo per temą ir ištrindavo žinutes, Jos manymu nereikalingas, taip ištuštindama pusę temos,. O ką, dabar negalėjo pakuždėti, kad nereikėtų rodyti, kol nesibaigė balsavimas?
Nes puslapis buvo parodytas ne reklaminiu tikslu ir nuoroda buvo į puslapį, o ne būtent į tą foto.
Už foto nebalsavau, nors patiko, bet vat kaip reta, noras yra pasisakyti.
O dar kaip užsikabinta už foto, nes kažkam pasirodė avataras ir foto panašūs. Gėda, šiaip.
Hmm, dabar jau barsit už moderatorių darbo aptarimą ax.gif Nu bet nesusilaikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 gruodžio 2010 - 11:05
Nuotrauka buvo pašalinta teisingai, vienbalsiu moderatorių sprendimu.

Jei taip būčiau nusprendusi tik aš, dar galima būtų ginčytis, bet nuomones išsakė ir kitos moderatorės, ir buvo prieita prie išvados, kad nepaisant to, reklama, tyčinis, netyčinis pasirodymas, bet tai buvo autorystės atskleidimas. O tai taisyklės draudžia.

Ši nuotrauka ir taip būtų surinkusi nemažai balsų, nes tikrai atitiko ir temą ir graži buvo, ir meniška, ir šiaip daug kam patiko. Bet autorė nepagalvojusi, kad jos pasirodymas bus traktuojamas kaip autorystės atskleidimas, įdėjo albumo nuorodas. Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia, ir foto buvo pašalinta, kaip ir visos kitos, pažeidusios taisykles.

Dar norėčiau pasakyti, kad pažeidusios nuotraukos autorė visada paviešinama šioje temoje, ir informuojama dėl kokių priežasčių nuotrauka buvo pašalinta. (čia parašiau dėl to, kad su Erse, susirašinėjus AŽ, ji ko gero suprato, kad foto bus pašalinta be viešo informavimo temoje).

! 
Norėčiau paprašyti nebediskutuoti įsisiautėjusia tema apie grožius, lietuvių kalbos išmanymą, bei kitus dalykus, nesusijusius su šia tema (nesinorėtų Kalėdoms skirti įspėjimų už Off Topic'us )
Atsakyti