Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Ačiūnė @ 2010 12 16, 17:30)
yra dar toks daiktas kaip PrintScreen'as  bigsmile.gif

Jau nekalbant apie įvairių naršyklių galimybes.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 17:27)
na nebutinai, galima pasidaryt ta right-click neitu daryt ir issaugoti pas save kompe.

na iš e-foto ir iš flicr'o tai paprastai padaryt galima be jokių keblumų.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 16, 18:07)
na iš e-foto ir iš flicr'o tai paprastai padaryt galima be jokių keblumų.

tai gal flicr'e galima padaryt kad neitu i kompa isisaugoti, bet kaip nezinau, bet zinau kad tikrai galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 18:10)
tai gal flicr'e galima padaryt kad neitu i kompa isisaugoti, bet kaip nezinau, bet zinau kad tikrai galima smile.gif

Erse, nebūk naivi, nėr dar tokios apsaugos sukurta virtualiai erdvei, kurios neįmanoma pašalint ar apeit.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 19:10)

Kam dalyvaut konkurse ir viešai, netgi į avatarą dėtis savo nuotraukas, jei taip bijai, kad jas nukopijuos g.gif Vien kiek narių čia yra, o dar kiek skaitančių. Tikrai naivu tikėtis, kad uždėjus apsaugą, ta nuotrauka bus tik jūsų. Tą pačią sekundę, paviešinta foto tampa atvira visiems.
Atsakyti
Mano balsai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip nesmagu. Ir aš žiūrinėjau Erses foto flickr, kai kele nuorodas i tema. Jokia ten reklama nebuvo, taigi prasem pamatyti daugiau darbu ir tiek. Ir manau fotografų temos dalyviai tikrai nebalsuoja už foto vien todėl, kad tai kažkieno, su kuo kartu bendrauji kažkokioje temoje.
Nu liūdna, nes naivu tikėtis, kad fotografuojantys žmonės niekur kitur nerodys savo foto. Juolab, vykstant konkursui nepuls išiminėti iš visų puslapių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 gruodžio 2010 - 23:45
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 16, 18:54)
Ką čia nusišneki? blink.gif Dar kartą - kritikuojami NE vaikai, O nuotraukos, t.y. fotografų ar "fotografų" darbas.

o kas cia? ar ne kritika? cia tik vienas is pavyzdziu:

"Aš tai pasirinkau labai simpatiškus, aiškius vaikų veidelius, kurie kelia tik simpatiją ir šypseną, o tie dar labai mažiukai, susiraukę, rankas į burnas susikišę ar pan., manau yra tik šeimos albumams, nes svetimam ir nesvaigstančiam dėl kūdikių gali būti netgi itin negražūs "

galiu paieskoti daugiau jeigu ka, taip kad pati nenusisnekek ir nevaidink kietuole, nes ne vieta ir ne laikas brangioji! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 01:43)
kaip nesmagu. Ir aš žiūrinėjau Erses foto flickr, kai kele nuorodas i tema. Jokia ten reklama nebuvo, taigi prasem pamatyti daugiau darbu ir tiek. Ir manau fotografų temos dalyviai tikrai nebalsuoja už foto vien todėl, kad tai kažkieno, su kuo kartu bendrauji kažkokioje temoje.
Nu liūdna, nes naivu tikėtis, kad fotografuojantys žmonės niekur kitur nerodys savo foto. Juolab, vykstant konkursui nepuls išiminėti iš visų puslapių.

tu teisi ir manau cia daug neteisybes vyksta, ir labiausiai nepatenkintos lieka tos, kurios pacios taip elgiasi (stengiasi visokiais budais patys balsu laimeti, o ka pirmiausiai pastebesi ir apjuodinsi? juk pirmiausiai kita o ne pati save)...kaip sakoma man tas pats,vaiku neturiu, konkurse nedalyvauju, bet jei ir tureciau mazyliu nuotrauku ne uz ka nedeciau i tokius konkursus, kad ir milijona man siulytu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 16, 23:43)
kaip nesmagu. Ir aš žiūrinėjau Erses foto flickr, kai kele nuorodas i tema. Jokia ten reklama nebuvo...

nu ko jūs nesuprantat, reklama nereklama, ne už ją nubaudė, o už išsiviešinimą ir tiek. Tyčinis netyčinis, reklama nereklama čia neesmė. Esmė autorystės išviešinimas. Net ne kad kitam puslapy rodė, o kad šitame tuos puslapius konkurso metu parodydama išsiviešino, kad va Ersė yra ir tos konkursinės foto autorė. Jei kur ten kabo internete ir niekaip nesusieta su sm niku, niekas čia problemų nekelia, nes sm taisyklės tik sm apima. Nesiplečiant į visas kitas diskusijas apie tos taisyklės prasmingumą ir t.t. ir pan.

QUOTE(jovitukas27 @ 2010 12 16, 23:50)
galiu paieskoti daugiau jeigu ka, taip kad pati nenusisnekek ir nevaidink kietuole, nes ne vieta ir ne laikas brangioji! 4u.gif

O čia tikras diplomatiško ir mandagaus bendravimo pavyzdys, kokio labai reikia supermamyčių forumui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 17 gruodžio 2010 - 00:43
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 17, 00:41)
O čia tikras diplomatiško ir mandagaus bendravimo pavyzdys, kokio labai reikia supermamyčių forumui.   4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aha aha...cia jau uzkliuvo bendravimas? Buvo daug smagesniu pavyzdziu, bet nieko, tada tiko.
Ir gramatikos ne visus pamokot, galvojau visos temos klaidos istaisysit..bet ne...taip priekabiai atsirinkot nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 17 gruodžio 2010 - 07:06
QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 07:01)
Aha aha...cia jau uzkliuvo bendravimas? Buvo daug smagesniu pavyzdziu, bet nieko, tada tiko.

Nu, kad ne, neužkliuvo, tiesiog kažkaip tradiciškai įprasta, kad kai plaikstais dėl bendravimo manieros (a la kritikos), tai bent jau pats stengies padoriau atrodyt... O tai nelabai nuoseklu gaunas. biggrin.gif

QUOTE(Soy @ 2010 12 17, 07:01)
Ir gramatikos ne visus pamokot, galvojau visos temos klaidos istaisysit..bet ne...taip priekabiai atsirinkot nail.gif

O poreikis yra? Matai toks metas, kai kartais ryžties labdarai, na... reklamos tikslais. Kam labai patiko ir pamokėlės pasirodė itin profesionalios, tai rašykit až, samdykit, ne viskas gi visada už dyką. flirt.gif

Na gerai gerai, kaip jums šįkart dykai - reikėjo rašyt ne klaidos, o klaidas. Ir lietuviškos raidės su varnelėm beigi su nosinėm. Va ir ISTAISIAU (skaityt kaip parašyta). angel.gif

QUOTE(jovitukas27 @ 2010 12 17, 00:08)
mazyliu nuotrauku ne uz ka nedeciau i tokius konkursus, kad ir milijona man siulytu.

Aha, lengva kalbėt kai nesiūlo. hihihi.gif Gerbiama sm adminstracija, kai ateis tas konkursas, kuriame bus siūlomas milijonas, man praneškit. Aš pagalvosiu. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 17 gruodžio 2010 - 08:39