QUOTE(reicel @ 2010 12 15, 14:24)
Zinau, kad mane uzsipulsit, bet vis tiek pasakysiu. Nesuprantu, kodel nemazai cia rasanciuju yra tokios netaktiskos... Ar jums butu malonu, kad jusu ideta nuotraukyte isnagrinetu nuo.. iki ir isvardintu visus jos minusus(nors kitiems tai gal pliusai): cia seiliu per daug, cia negerai, kad miega, o cia - kad "buitine" nuotrauka, dar vienoj ne taip aprengtas, kita ne taip pavadinta...
Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas. Tada tai butu tikrai mielas kaledinis konkursas.
Nors mano idetos nuotraukos taip nemandagiai nenagrinejote, vis tiek paprasiau ja pasalinti. Nes mes manom, kad visi esam grazus ir ne konkuruoti, piekabiu ieskoti cia susirinkom, o pasidziaugti..
Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas. Tada tai butu tikrai mielas kaledinis konkursas.
Nors mano idetos nuotraukos taip nemandagiai nenagrinejote, vis tiek paprasiau ja pasalinti. Nes mes manom, kad visi esam grazus ir ne konkuruoti, piekabiu ieskoti cia susirinkom, o pasidziaugti..
sutinku su tavim nereikia ieskoti minusu - visi savaip grazus, idomus ,mieli. kiekvienam savo, taciau nereikia kritikuoti. Juk jie dar nespejo pasauliui nusideti, o cia jau klijuojama etikete, kad tai toks ar anoks.
Visi tokie grazuciai, ziurejau, gerejausi ir prabalsavau uz man mieliausius (nors jie visi savaip, vaikiskai mieli )