Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(reicel @ 2010 12 15, 14:24)
Zinau, kad mane uzsipulsit, bet vis tiek pasakysiu. Nesuprantu, kodel nemazai cia rasanciuju yra tokios netaktiskos... Ar jums butu malonu, kad jusu ideta nuotraukyte isnagrinetu nuo.. iki ir isvardintu visus jos minusus(nors kitiems tai gal pliusai): cia seiliu per daug, cia negerai, kad miega, o cia - kad "buitine" nuotrauka, dar vienoj ne taip aprengtas, kita ne taip pavadinta...
Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas. Tada tai butu tikrai mielas kaledinis konkursas.
Nors mano idetos nuotraukos taip nemandagiai nenagrinejote, vis tiek paprasiau ja pasalinti. Nes mes manom, kad visi esam grazus ir ne konkuruoti, piekabiu ieskoti cia susirinkom, o pasidziaugti..

sutinku su tavim drinks_cheers.gif nereikia ieskoti minusu - visi savaip grazus, idomus ,mieli. kiekvienam savo, taciau nereikia kritikuoti. Juk jie dar nespejo pasauliui nusideti, o cia jau klijuojama etikete, kad tai toks ar anoks.
Visi tokie grazuciai, ziurejau, gerejausi 4u.gif ir prabalsavau uz man mieliausius (nors jie visi savaip, vaikiskai mieli bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2010 12 16, 15:02)
drinks_cheers.gif man tai tikrai graži foto....

balsavau dar doh.gif doh.gif doh.gif

Ruste, gražink man vieną mano balsą 4u.gif
Atsakyti
Aciu kas balsavot 4u.gif , smagu kad patiko mano nuotrauka ir tikiuos kad balsavot ne todel kad temoje kurioje mokinames fotografuoti radote viena mano zinute i nuoroda i mano darbus biggrin.gif

Ruste, smagiai cia isemet is konteksto viena zinute, atrodo kad specialiai idejau ten nuoroda kad uz mane balsuotu, o dar juokingiau kai pavadinai tai reklama man kaip fotografei. Juokinga ir tiek, nes to nedirbu ir man reklama yra nereikalinga lotuliukas.gif Toj temoje dalyvavau seniau, o kai sugrizau viena dalyve paklause ar galeciau parodyti savo darytu nuotrauku, tai ir parodziau, be jokiu intenciju kad tai gali but reklama man ar mano vaiko nuotraukai konkursui blink.gif Aisku, blondine, reikejo i az parasyt biggrin.gif O jei yra netinginciu sekti, ieskoti ir susieti visokiu dalyku, tai ka jau padarysi. Jei net kyla minciu kad cia ne mano vaikas blink.gif doh.gif O avataro nuotrauka buvo pakeista, nes pasikeitus nick'a norejos ir avatara atsinaujinti ir isideti nuotrauka kuri man patinka. O kad nuotrauka labai panasi, nesutiksiu su tuo niekada schmoll.gif Jei nematote tai du skirtingi zmones doh.gif
Traktuokite tai kaip norite, bet tai nebuvo visiskai jokia reklama, tiesiogine ar netiesiogine.

P.S. Nuotraukas isemiau ne todel kad nerastumete kazkokiu ikalciu, o todel kad kai pradedama knaisiotis ir ieskoti visokiu rysiu esamu ir nesamu, ar cia mano vaikas, ar ne mano, nebesinori kad kazkas jas matytu tongue.gif Jei gerai pamenu tai po pirmos tavo az, pasakiau kad imtumet mano nuotrauka lauk, bet ne reikejo toliau kurt detektyvus doh.gif

Geru visoms svenciu 4u.gif

Atsakyti
Erse, kad jau tokia sąžinga, tai sakyk parašau, ar tikrai taip jau niekur ir neprašei už ją(foto) balsuoti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 16, 16:19)
Erse, kad jau tokia sąžinga, tai sakyk parašau, ar tikrai taip jau niekur ir neprašei už ją(foto) balsuoti ?  smile.gif

aha, prasiau kad Lakudra prabalsuotu tongue.gif Bet neradau jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 16:20)
aha, prasiau kad Lakudra prabalsuotu  tongue.gif Bet neradau jos biggrin.gif

viena, antra
čia ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 16, 16:10)
balsavau dar doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ruste, gražink man vieną mano balsą 4u.gif

visi balsai grįš, kai tą foto ištrinsime.

visada pirmiausia o perkeliame ją į neužpildytas, kad matytųsi balsavimo žurnalas, pačios foto nuoroda ir t.t.

paskui ištriname visam laikui (padarysiu tai vakare, kiek vėliau).

Erse, nebuvo niekas "ištraukta" iš konteksto.

nesakau, kad buvo padaryta specialiai, kaip ir negaliu teigti, nebuvo reklamuotasi "užslėptai".

yra kaip yra, bet pasirodyta buvo. o tai taisyklės draudžia.
Atsakyti

visada pirmiausia o perkeliame ją į neužpildytas, kad matytųsi balsavimo žurnalas, pačios foto nuoroda ir t.t.

paskui ištriname visam laikui (padarysiu tai vakare, kiek vėliau).

Erse, nebuvo niekas "ištraukta" iš konteksto.

nesakau, kad buvo padaryta specialiai, kaip ir negaliu teigti, nebuvo reklamuotasi "užslėptai".

yra kaip yra, bet pasirodyta buvo. o tai taisyklės draudžia.
[/quote]

Prasau isimk printscreena is radikal 4u.gif As noriu zinoti kur mano nuotraukos idetos ir kad galeciau pati valdyti jas internete.
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2010 12 16, 15:48)
sutinku su tavim drinks_cheers.gif nereikia ieskoti minusu - visi savaip grazus, idomus ,mieli. kiekvienam savo, taciau nereikia kritikuoti. Juk jie dar nespejo pasauliui nusideti, o cia jau klijuojama etikete, kad tai toks ar anoks.
Visi tokie grazuciai, ziurejau, gerejausi 4u.gif ir prabalsavau uz man mieliausius (nors jie visi savaip, vaikiskai mieli bigsmile.gif )

Ką čia nusišneki? blink.gif Dar kartą - kritikuojami NE vaikai, O nuotraukos, t.y. fotografų ar "fotografų" darbas.

QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 16:15)
Aciu kas balsavot  4u.gif , smagu kad patiko mano nuotrauka ir tikiuos kad balsavot ne todel kad temoje kurioje mokinames fotografuoti radote viena mano zinute i nuoroda i mano darbus  biggrin.gif  
Geru visoms svenciu 4u.gif

Oh Erse, Erse...... doh.gif

QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 16:33)
Prasau isimk printscreena is radikal 4u.gif As noriu zinoti kur mano nuotraukos idetos ir kad  galeciau pati valdyti jas internete.

Optimistė lotuliukas.gif Jei jau kažkur parodei, tai gali būt garantuota, kad kas nors nusikopino į kompą.... Nenusutebk, jei rasi ten, kur pati nekėlei. Man ne kartą jau yra taip buvę. Net pardėj kažkokioj "sumani" vadybininkė buvo į rėmus, kad šie geriau būtų perkami, sukišus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 16 gruodžio 2010 - 16:54
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 16, 16:54)
Ką čia nusišneki? blink.gif Dar kartą - kritikuojami NE vaikai, O nuotraukos, t.y. fotografų ar "fotografų" darbas.
Oh Erse, Erse...... doh.gif
Optimistė lotuliukas.gif Jei jau kažkur parodei, tai gali būt garantuota, kad kas nors nusikopino į kompą.... Nenusutebk, jei rasi ten, kur pati nekėlei. Man ne kartą jau yra taip buvę. Net pardėj kažkokioj "sumani" vadybininkė buvo į rėmus, kad šie geriau būtų perkami, sukišus....

na nebutinai, galima pasidaryt ta right-click neitu daryt ir issaugoti pas save kompe. Bet dabar isemiau visas, nes ten buvo ir ne mano vaiku, kuriuos maziausiai noriu kad dabar matytu kiti
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 17:27)
na nebutinai, galima pasidaryt ta right-click neitu daryt ir issaugoti pas save kompe. Bet dabar isemiau visas, nes ten buvo ir ne mano vaiku, kuriuos maziausiai noriu kad dabar matytu kiti

yra dar toks daiktas kaip PrintScreen'as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ačiūnė @ 2010 12 16, 17:30)
yra dar toks daiktas kaip PrintScreen'as  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
va butent
Atsakyti