Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 19:36)
Neverta stebėtis Stebukle, gi tokia "sudirbimo" praktika SM jau kasdienybė - reikia gi kažkaip nuo vienos nukreipti dėmesį - tam "aukojama" kita  cool.gif

tai joooo... ir reik tą patį vis pakartot kokia per 10 temų biggrin.gif

QUOTE(lijo @ 2010 12 15, 19:55)

...kad man tarsi ir negalima.
liuks  4u.gif

hihihi.gif

bet man SM sitas aptarimu skyrelis kazkaip primena Smorigina, kuris visus sudirbineja ir pjaunasi biggrin.gif fainai, nenuobodu.
Atsakyti
pasakysiu tik kaip aš būčiau pasielgusi šiuo atveju (man taip būtų atrodę teisinga), kai viešai temoj pasiskelbia, kad prabalsuokit už mano foto, tai čia viskas aišku, bet dabar panašumas tik foto stiliaus, žmogus kitas, galima buvo su Ruste patyliukais išsiaiškinti minėtą atvejį, tada jau ji būtų nusprendusi - viešinti ar ne smile.gif viskas.

merginos, mamos, liaukimės, jei ne visam laikui, tai bent prieš šventes. dėl ko visa tai, dėl 2 bilietų?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 12 15, 18:55)
o Succsess pasakė, kad man tarsi ir negalima

Smagu apsimetinėti kvailute? smile.gif
Atsakyti
aš jau pasakiau savo nuomonę. nebežadu tęsti, turiu kuom užsiimti. ačiū.
gerų švenčių.
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2010 12 15, 18:03)
ka tu cia rasai per nesamones doh.gif pasiskaityk viska ir argumentai bus aiskus.uzsipuole Erses nuotrauka ir dar kitas kelias,zmones ideda i konkursa o ne i aptarinejimu puslapi doh.gif moderatore sprendzia o ne jus gi doh.gif

Pati tu nesąmones rašai beee.gif Cituoji mano postą ir kliedi kažką apie pavydą.....
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 18:47)
As...? Baikit. Man gyliai iki vienos vietos ka jus tesite, ko ne.  biggrin.gif Tiesiog isreiskiau SAVO nuomone. biggrin.gif

Jei jūsų nekamuoja asmenybės susidvejinimas, tai turbūt kitos jokios nuomonės kaip tik SAVO jūs ir negalit turėti. Tiesa, nelabai supratau kas ten pas jus tokie įsitaisę, bet tai visai nesvarbu nes niekaip nesusiję su šio forumo tema smile.gif

ax.gif vis dar neišrenku foto, kuriai duot trečią balsą - pirmos dvi kažkaip tokių dvejonių nesukėlė ir balsai joms atiduoti. Dabar kažkaip užkabina keletas ir neina vienos iš jų išskirti kaip labiau vertos - va šios dabar "užkabino"
user posted image
user posted image
ir šita užstrigo po to kai buvo aptarta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 15 gruodžio 2010 - 20:27
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 20:21)
Jei jūsų nekamuoja asmenybės susidvejinimas, tai turbūt kitos jokios nuomonės kaip tik SAVO jūs ir negalit turėti. Tiesa, nelabai supratau kas ten pas jus tokie įsitaisę, bet tai visai nesvarbu  nes niekaip nesusiję su šio forumo tema  smile.gif

ax.gif vis dar neišrenku foto, kuriai duot trečią balsą - pirmos dvi kažkaip tokių dvejonių nesukėlė ir balsai joms atiduoti. Dabar kažkaip užkabina keletas ir neina vienos iš jų išskirti kaip labiau vertos - va šios  dabar "užkabino"
user posted image
user posted image
ir šita užstrigo po to kai buvo aptarta  biggrin.gif
user posted image

man ta pirmoji liuks,atidaviau jai viena savo balsa wub.gif spalvos is vis wub.gif

o kokios kitos dvi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 12 15, 18:55)
Kam čia tiesiai per aplinkui. Sakyk, va Stebukle... taip, buvo, laikiau, savo vaikus avatare. Atsirado konkursas, kuriam turejau ta foto ir idejau. Is avataro ta nuotrauka buvo isimta ir panasi i ja neideta i avatara kai vyko balsavimas. Taisykliu nepazeidziau.  Ir blogo tame nieko iki siol nematau.

jei gerai tuomet atsimenu, ir jums gerokai kliuvo aptarimuose , su visais pasvarstymais, kad i6 anksto prognozavot konkurso temą ir laikėt avatare bigsmile.gif arba gal kiots narės panašus atvejis buvo...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 12 15, 20:51)
man ta pirmoji liuks,atidaviau jai viena savo balsa  wub.gif spalvos is vis  wub.gif

o kokios kitos dvi? 4u.gif

smile.gif čia tos trys, iš kurių negaliu išsirinkti pačios pačiausios trečiam balsui. O balsus atidaviau jau už šias:
user posted image
Nors buvo labai daug su miegančiais kūdikiais ir daugelis net labai gražios - bet visų jų įvertinti negalėjau, tai išsirinkau pačią pačiausią man smile.gif Pirmiausia žiūrėjau kad būtų nuoširdi,naminė ar buitinė, o ne grynai fotostudinė(nudailinta nuo-iki, dirbtina), nors prieš pastarąsias neturiu nieko prieš irgi. Tačiau daugelis mamų negali konkuruoti su profesionaliais ir netgi su mėgėjais fotografais, tačiau žinoma tai nereiškia, kad konkursui verta dėti bet kokią foto - galima ir iš buitinių paprastų išrinkti tvarkingą savaip gražią foto. Išsiplėčiau blush2.gif
Antras balsas:
user posted image
Nors abejojau kurį laiką dėl antro balso - rinkausi tarp foto, kuriose pagrindinis akcentas vaiko veidukui, o konkurentės šiai foto buvo irgi gan stiprios, bet gi reikia išsirinkti tik vieną. Labai nedideliu skirtumu man atsiliko ši:
user posted image
Joje užburia būtent akyčių mėlynumas, bet... aš ne fotografė, negaliu įvertinti kaip išgautas tas mėlynumo efektas - ir foto tikrai graži, bet kiek tas "apdirbimas mėliu" užkliuvo blush2.gif
Trečias balsas niekaip nesigauna doh.gif Nors daugelis foto atkrenta iš karto dėl pačios kompozicijos ar fono, kai aplink vaiką netvarka ar suverstos lovos ( žinau, kad tai nėra kriterijus, bet tiesą pasakius nenoriu vertinti ne tik profesionalių foto, bet ir visiškai atmestinai parinktas foto konkursui). Gal patiems tėvams ta foto labai graži ir panašiai, bet mano akimis žiūrint norisi bent jau tvarkos fone.
Dėl tos pirmos iš trijų, kur neapsisprendžiu - būtent tas spalvos išryškinimas ir stabdo. Bet gal čia žydra tokia ryški, nes viskas aplink pilka ax.gif Antra - kūdikis ir močiutė: skirtingos kartos - tai miela 4u.gif Iš karto išsiskiria iš visų thumbup.gif O va trečia tik po aptarimo įkrito man į akį, vėlgi vaikas taip rimtai tiesia gėlytę - paperkantis nuoširdumas rolleyes.gif Dar yra vienas vaikutis su žibuoklėmis rankose - irgi traukianti bent jau mano akį foto:
user posted image
Tų kurios man nepatiko dėl kažkokių priežasčių - nerodysiu smile.gif nes daug daugiau liko neparodytų tokių, kurios man patiko, tik gaila balsų nepakako visoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 20:21)

Sta jums balionas, грамотейка 4u.gif Tiesa sakant, man gIliai nusispjauti, ka jus apie mane galvojate, nes jus man visai neripit.

P.S. Pritrukau vieno balso. Pirkciau uz protinga kaina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 15 gruodžio 2010 - 22:23
pabalsavau:
user posted image
user posted image
user posted image

jei reiktų įvardint labiausiai patikusį vaikiuką, vienareikšmiškai šitas smile.gif šelmis smile.gif o gal šelmė, nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 gruodžio 2010 - 22:11
Pas mane gavosi mergaitiškas trejetukas flirt.gif

1. [attachmentid=207201]

2. [attachmentid=207200]

3. [attachmentid=207199]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 15 gruodžio 2010 - 22:30