Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 17:06)
schmoll.gif neatrodo, o Jums atrodo?

Aga bigsmile.gif Gi rasiau, kad vienoje, ir kitoje nuotraukoje kairioji rankyte. Ar neakivaizdus panasumas? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 17:52)
biggrin.gif o jums ir nereikia sutikti ar nesutikti. Čia moderatorių darbas sutikrinti ir jei nusižengta taisyklėmis, tada bausmė visoms vienoda. O gal taikom dvejopus standartus g.gif  BAUSTI NEGALIMA TEISTI cool.gif - o kablelį dedam pagal simpatijas, pažintis ar panašius kriterijus.

pala, galiu reikšt nuomonę, ar čia tik išrinktųjų kasta ją gali reikšti? taip, visoms vienoda. bet ką reiškia PANAŠI? apdirbimas? niu tai tokiu atveju nė viena daugiau fotografuojanti negali dėti į savo avatarą savo darbų, bes stilius tas pats.

QUOTE(success @ 2010 12 15, 18:15)
Norint apginti vieną žmogų nebūtina apkakoti kitą. Apgailėtinas komentaras doh.gif

aš vinių neieškau, priminsiu, kad ne aš apvaginau. o yra taip, kaip yra.

QUOTE(Stebukle @ 2010 12 15, 18:19)
doh.gif  prie ko čia Loretoidas? Nemačiau nei vienos nuotraukos pas ją tuo pat metu avatare ir vykstančiame konkurse panašios. O kad Unę daug kas jau žino, tai daug vaikų atpažint galima, kai dažnai dalyvaujama konkurse.

nė prie ko. tiesiog pasakiau, tai ką matau, juolab, kad šiuo atveju aš Lateroido niekaip neišdaviau schmoll.gif jei galima atpažinti daugelį vaikų, tai išvis koks skirtumas, kad panaši foto avatare lotuliukas.gif kairė ranka ar dešinė koja lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar si nuotrauka fainule. Koks kontrastas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 12 15, 18:19)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif prie ko čia Loretoidas? Nemačiau nei vienos nuotraukos pas ją tuo pat metu avatare ir vykstančiame konkurse panašios.

Neverta stebėtis Stebukle, gi tokia "sudirbimo" praktika SM jau kasdienybė - reikia gi kažkaip nuo vienos nukreipti dėmesį - tam "aukojama" kita cool.gif

QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 18:23)
Aga  bigsmile.gif  Gi rasiau, kad vienoje, ir kitoje nuotraukoje kairioji rankyte. Ar neakivaizdus panasumas?  bigsmile.gif  biggrin.gif

g.gif jūs tikitės kad aš tęsiu šį tuščią pokalbį ne į temą?
Atsakyti
oho diskusija box.gif

nu nebutu uzrode,as net nebuciau atkreipus demesio...
taigi buvo atvejis,kai viena mam avatare 100 metu laike butent ta foto,kuria veliau dejo i fotokonkursa, ir gerai buvo...

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 12 15, 18:33)
pala, galiu reikšt nuomonę, ar čia tik išrinktųjų kasta ją gali reikšti? taip, visoms vienoda.

biggrin.gif vadinasi JŪS nuomonę galit pareikšti, o Success negali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 12 15, 15:48)
hihihi.gif
tu teisi, suauges susiveles, apsiseilejes ir t.t. nebus patenkintas jei ji fotografuos ir des i konkursa "ant visos Lietuvos".
man ne visi vaikai yra gražiausi, bet gražūs visi, vargšai tie, kurie nemato žmoguje(tiek mažame, tiek dideliame) grožio.

kaip gerai,kad Jus nevargse biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 17:06)
schmoll.gif neatrodo, o Jums atrodo? Tiesa, tikroji šio vaiko mamytė gal ir nesupyks, nes darote šiai foto neblogą reklamą  biggrin.gif

tai nėra reklama tai foto.

komentuoti galima bet kurią foto, parodyti ją.

negalima eiti per temas ir rodyti, va tada jau skaityčiau kaip reklamą.

apskritai vertinama pagal situaciją, o ne pagal pažįstamus ar foto patikimą.

moderatorė skirdama nuobaudas, taikydama taisykles nemato draugių ir pažįstamų, o tik narius.

Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 18:36)

As...? Baikit. Man gyliai iki vienos vietos ka jus tesite, ko ne. biggrin.gif Tiesiog isreiskiau SAVO nuomone. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 12 15, 19:37)
oho diskusija  box.gif

taigi buvo atvejis,kai viena mam avatare 100 metu laike butent ta foto,kuria veliau dejo i fotokonkursa, ir gerai buvo...

Kam čia tiesiai per aplinkui. Sakyk, va Stebukle... taip, buvo, laikiau, savo vaikus avatare. Atsirado konkursas, kuriam turejau ta foto ir idejau. Is avataro ta nuotrauka buvo isimta ir panasi i ja neideta i avatara kai vyko balsavimas. Taisykliu nepazeidziau. Ir blogo tame nieko iki siol nematau.

Papildyta:
QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 19:36)
Dar si nuotrauka fainule. Koks kontrastas  bigsmile.gif

user posted image

labai graži, aš balsavau už ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 12 15, 18:33)
aš vinių neieškau, priminsiu, kad ne aš apvaginau. o yra taip, kaip yra.

Be priežasties niekas nieko 'nevagina'.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 18:36)
Neverta stebėtis Stebukle, gi tokia "sudirbimo" praktika SM jau kasdienybė - reikia gi kažkaip nuo vienos nukreipti dėmesį - tam "aukojama" kita  cool.gif

ufff. ar mane užkabino? kas ką paaukojo? tėškiau foto, kuri dalyvauja konkurse? ne. specialiai pasirinkau atvejį, kuris neliečia šio konkurso, ir vis tiek blogai.

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 12 15, 18:37)
biggrin.gif vadinasi JŪS nuomonę galit pareikšti, o Success negali g.gif

čia visi iki manęs išreiškė, o Succsess pasakė, kad man tarsi ir negalima. aš gi niekam nieko nedraudžiau.

QUOTE(Rustė @ 2010 12 15, 18:40)
moderatorė skirdama nuobaudas, taikydama taisykles nemato draugių ir pažįstamų, o tik narius.

liuks 4u.gif
Atsakyti