Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 15:49)
ar neatrodo, kad nuotraukose to pacio vaiko rankyte - kairioji.  g.gif

user posted image

user posted image

(lai nesupyksta tikroji sio vaiko mamyte)  4u.gif

schmoll.gif neatrodo, o Jums atrodo? Tiesa, tikroji šio vaiko mamytė gal ir nesupyks, nes darote šiai foto neblogą reklamą biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 15, 16:48)
padarytum detektyvės karjerą thumbup.gif

Vargu bau smile.gif Incense tai tikra detektyvė, nes atpažįsta žmones iš rankų, o aš tik matau tai, kas akivaizdu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 15 gruodžio 2010 - 17:29
QUOTE(mmergyte @ 2010 12 15, 17:02)
o pavydas cia kam? unsure.gif  vaiko,foto?ar ko? unsure.gif

Viskam biggrin.gif Kai žmonės pritrūksta argumentų, tada puola visus pavydu kaltint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2010 12 15, 16:56)
kad atrodo moterys jau suauge cia renkasi bet sneka nesamones,toks lipimas gaunasi per galvas,na istryne nuotrauka musu na ir kas....Bet dabar pacios kabinejates prie graziu nuotrauku turbut cia del visko pavydas kaltas  Daugiau komentaru sia tema neturiu.
butent taip ir atsitiko mirksiukas.gif bet jau kaip norima prisikabinti tai prie kiekvieno rasymo lotuliukas.gif

O pavydas dėl ko? Mano vaikai neprastesni už kitų (man net geresni ir gražesni), fototografuot moku pati, ne profė, bet yra prašančių, tai manau geras rodiklis, bilietus į šitą filmą jau laimėjau kitame konkurse, čia belikęs tik sportinis azartas.... Tai ko aš pavydžiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2010 12 15, 15:31)
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.

na čia tai jau aš kategoriškai dėl to atvejo nesutinku cool.gif tai jei avatare juodai balta ir konkurse, tai jos PANAŠIOS? asmuo nuotraukoje turi būti tas pats. ir tai... tarkim,
Loretoido avatare mergaitė ir konkursuose ta pati mergaitė dažnai (gal dukrytė). iki šiol niekam neužkliuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 12 15, 17:46)
na čia tai jau aš kategoriškai dėl to atvejo nesutinku  cool.gif tai jei avatare juodai balta ir konkurse, tai jos PANAŠIOS? asmuo nuotraukoje turi būti tas pats. ir tai... tarkim,
Loretoido avatare mergaitė ir konkursuose ta pati mergaitė dažnai (gal dukrytė). iki šiol niekam neužkliuvo  doh.gif

biggrin.gif o jums ir nereikia sutikti ar nesutikti. Čia moderatorių darbas sutikrinti ir jei nusižengta taisyklėmis, tada bausmė visoms vienoda. O gal taikom dvejopus standartus g.gif BAUSTI NEGALIMA TEISTI cool.gif - o kablelį dedam pagal simpatijas, pažintis ar panašius kriterijus.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 15, 18:37)
Viskam biggrin.gif Kai žmonės pritrūksta argumentų, tada puola visus pavydu kaltint smile.gif
Papildyta:
O pavydas dėl ko? Mano vaikai neprastesni už kitų (man net geresni ir gražesni), fototografuot moku pati, ne profė, bet yra prašančių, tai manau geras rodiklis, bilietus į šitą filmą jau laimėjau kitame konkurse, čia belikęs tik sportinis azartas.... Tai ko aš pavydžiu? g.gif

ka tu cia rasai per nesamones doh.gif pasiskaityk viska ir argumentai bus aiskus.uzsipuole Erses nuotrauka ir dar kitas kelias,zmones ideda i konkursa o ne i aptarinejimu puslapi doh.gif moderatore sprendzia o ne jus gi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 15 gruodžio 2010 - 18:04
QUOTE(Jutkė @ 2010 12 15, 18:03)
ka tu cia rasai per nesamones doh.gif pasiskaityk viska ir argumentai bus aiskus.uzsipuole Erses nuotrauka ir dar kitas kelias,zmones ideda i konkursa o ne i aptarinejimu puslapi doh.gif moderatore sprendzia o ne jus gi doh.gif

jau kai konkursas viesas,norit to ar nenorit,visteik sulaukiat ir teigiamu ir neigiamu komentaru doh.gif bijot,per skaudu,ar dar kokios bedos ,nedalyvaujat konkurse paprasciausia cool.gif
Atsakyti
O jei kalbant į TEMĄ manau ilgai nerastas favoritas/ė mano trečiam balsui bus šis/i mažylis/ė wub.gif Labai jau jaukiai laukia Kalėdų (ir nesvarbu ar iš tiesų jis jų laukia tongue.gif ar tik prierašas toks po foto)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 15 gruodžio 2010 - 18:14
QUOTE(lijo @ 2010 12 15, 17:46)

Norint apginti vieną žmogų nebūtina apkakoti kitą. Apgailėtinas komentaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 12 15, 19:08)
jau kai konkursas viesas,norit to ar nenorit,visteik sulaukiat ir teigiamu ir neigiamu komentaru doh.gif  bijot,per skaudu,ar dar kokios bedos ,nedalyvaujat konkurse paprasciausia cool.gif

ne as ko bijau,ne man skaudu,bet kitus zmones galit ir iskaudinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 12 15, 18:46)
na čia tai jau aš kategoriškai dėl to atvejo nesutinku  cool.gif tai jei avatare juodai balta ir konkurse, tai jos PANAŠIOS? asmuo nuotraukoje turi būti tas pats. ir tai... tarkim,
Loretoido avatare mergaitė ir konkursuose ta pati mergaitė dažnai (gal dukrytė). iki šiol niekam neužkliuvo  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif prie ko čia Loretoidas? Nemačiau nei vienos nuotraukos pas ją tuo pat metu avatare ir vykstančiame konkurse panašios. O kad Unę daug kas jau žino, tai daug vaikų atpažint galima, kai dažnai dalyvaujama konkurse.
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2010 12 15, 18:16)
ne as ko bijau,ne man skaudu,bet kitus zmones galit ir iskaudinti unsure.gif

tai as ne jums asmeniskai ir taikiau cool.gif
Atsakyti