Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Jutkė @ 2010 12 15, 15:56)
geriausia moderatoriai uzdaryti siu diskusiju tema

KODEL??? blink.gif Beje, nebutina kartoti ta pati kas minute.
Atsakyti

tema liks.

uždrausti narėms turėti nuomonę aš negaliu, kad nuomonė patiktų visiems, irgi taip nebus.

dėl avataro ir nuotraukos jau buvo pastebėta seniau, dabar aiškinamės situaciją.

jei bus pažeistos taisyklės, bus foto pašalinta, jei ne, foto dalyvaus, ir po balsavimo sužinosite kieno ji buvo.
Atsakyti
nu bet kam taip žiauriai jūs čia doh.gif nes jei paaiškės, kad visgi to paties asmens foto buvo čia sutapatintos, tai išviešinimas tikrai buvo, ir teisingumo vardan tikrai bus būtina foto šalinti unsure.gif O ji tikrai graži ir tikrai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2010 12 15, 16:09)
nu bet kam taip žiauriai jūs čia doh.gif nes jei paaiškės, kad visgi to paties asmens foto buvo čia sutapatintos, tai išviešinimas tikrai buvo, ir teisingumo vardan tikrai bus būtina foto šalinti unsure.gif O ji tikrai graži ir tikrai gaila verysad.gif

vat aš apie tą patį, kad sutapatina ir išviešina kiti, o tavo foto turi kentėt... šiaip jau RUstė man rodos ne kartą rašė, kad tokiais atvejais aiškintis asmeniškai su ja ir nariu, o ne viešai... kad nepadaryt meškos paslaugos tom foto, kurios tikrai nieko dėtos... juk arbitras moderatorius, o ne mes.
Atsakyti
pavydas
Atsakyti

QUOTE(Jutkė @ 2010 12 15, 15:58)

Kaip tau tai aktualu lotuliukas.gif

Kad gal geriau tiesiog nesilankyk čia? g.gif Kad tamstai nepatinka ir trukdo, tai nereiškia, kad ir kitoms taip.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 15, 17:22)
Kaip tau tai aktualu

gal kompas buvo pakibęs ir netyčia nusisiuntė dvi tos pačios žinugtės? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 16:13)

nieko panašaus, dėl tos foto buvo ir kitur kur prisikabina.

čia buvo papildoma info.

Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 16:13)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

cia gi KONKURSAS,negi tikites kad ideje bet kokia foto (nesvarbu kokybiska-nekokybiska) kad visi ja dziaugsis,visi ja liaupsins? doh.gif jei norit kad taip butu tai ir dalyvukit kaip konkurse,o ne seimos albume doh.gif ir dar kokie pykciai.. doh.gif zmoniu visokiu yra,ir jei visa laiptine grozisi jusu vaiku,nereiskia kad ir visa gatve turi juo grozetis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2010 12 15, 15:17)
Ar man vienai atrodo, kad šios foto neįtikėtinai panašios?  g.gif

padarytum detektyvės karjerą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 15:24)

ir nieko, kaukole pavirtai dėl to, o kaukolės, tai mano sritis user posted image
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 12 15, 15:52)
tu čia rimtu veidu?

čia jinai rimtomis rankomis bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Lašelis Liūdnas,2010 12 15, 17:22]
Kaip tau tai aktualu lotuliukas.gif

kad atrodo moterys jau suauge cia renkasi bet sneka nesamones,toks lipimas gaunasi per galvas,na istryne nuotrauka musu na ir kas....Bet dabar pacios kabinejates prie graziu nuotrauku turbut cia del visko pavydas kaltas unsure.gif Daugiau komentaru sia tema neturiu.
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2010 12 15, 17:25)
gal kompas buvo pakibęs ir netyčia nusisiuntė dvi tos pačios žinugtės?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

butent taip ir atsitiko mirksiukas.gif bet jau kaip norima prisikabinti tai prie kiekvieno rasymo lotuliukas.gif
Atsakyti
o pavydas cia kam? unsure.gif vaiko,foto?ar ko? unsure.gif
Atsakyti