Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 15, 14:27)
Aha, būtent, toks kūdikis ir buvau, dėjau visur savo tokias fotkes ir liepiau visiems gėrėtis ir pykau, ant tų, kurie nesigėrėjo devil.gif  biggrin.gif
O suaugę irgi? Ar čia tik vaikams kažkokia neliečiamybė? biggrin.gif

hihihi.gif
tu teisi, suauges susiveles, apsiseilejes ir t.t. nebus patenkintas jei ji fotografuos ir des i konkursa "ant visos Lietuvos".

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 12 15, 14:57)
nezinau,bet tikrai ne visi vaikai yra grazus ax.gif

man ne visi vaikai yra gražiausi, bet gražūs visi, vargšai tie, kurie nemato žmoguje(tiek mažame, tiek dideliame) grožio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 15 gruodžio 2010 - 15:49
ar neatrodo, kad nuotraukose to pacio vaiko rankyte - kairioji. g.gif

user posted image

user posted image

(lai nesupyksta tikroji sio vaiko mamyte) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 15 gruodžio 2010 - 15:53
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 15:47)
dabar grazesne uzsidejau  cool.gif  biggrin.gif

Tu čia be makiažo? biggrin.gif Nepiktai aš čia, jei ką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2010 12 15, 15:48)
thumbup.gif dabar turbut jau i ne viena nuotrauka nebus panasu lotuliukas.gif

Baik tu, dabar totaliai į VISUS blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 12 15, 15:40)
čia moderatorė spręs kas ir kaip. o provokuoti prisipažinimus ir tuomet jau neišvengiamus išmetimus iš konkurso nesąžininga. dabar Ersei nei tylėt, nei atsakinėt, visaip bus blogai...

Be abejo, kad moderatorė nuspręs drinks_cheers.gif
Neketinau nieko provokuoti, tiesiog pasidalinau pastebėjimais.
O kas iš tikrųjų yra nesąžininga, tai būtent va taip akivaizdžiai savireklamuotis ir įgyti pranašumą kitų konkurso dalyvių atžvilgiu doh.gif
Atsakyti
jau moderatorė skaito, tai tuoj duos mums garo biggrin.gif

QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 15:49)
ar neatrodo, kad nuotraukose to pacio vaiko rankyte - kairioji.  g.gif

tu čia rimtu veidu?

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 15, 15:50)
Tu čia be makiažo? biggrin.gif Nepiktai aš čia, jei ką mirksiukas.gif
Papildyta:

Baik tu, dabar totaliai į VISUS blink.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 12 15, 15:52)

tu čia rimtu veidu?

Zinoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 15:49)
ar neatrodo, kad nuotraukose to pacio vaiko rankyte - kairioji.  g.gif

Labai panaši, bet mano drovuoliui dar toli iki šitokio artisto lotuliukas.gif
Atsakyti
geriausia moderatoriai uzdaryti siu diskusiju tema
Atsakyti
QUOTE(success @ 2010 12 15, 16:17)
Ar man vienai atrodo, kad šios foto neįtikėtinai panašios?

taip, panašios, spalvom ir apdirbimu...na bet yra žmonių turinčių savo braižą, ir jų foto išsiskiria iš kitų....ir vien dėl to nereiškia, kad jie pažeidžia taisykles...suprasčiau, jei avatare būtų ta pati mergaitė su taip pačiais rūbeliais, tik kita poza...o dabar panašu į priekabių ieškojimą...na o jei taip neramu buvo dėl to panašumo, buvo galima rašyti moderatorei į až, o ne pačiame forume....ji būtų nusprendusi, ar nepažeistos taisyklės....
Atsakyti
QUOTE(success @ 2010 12 15, 15:17)
Ar man vienai atrodo, kad šios foto neįtikėtinai panašios?  g.gif

user posted image
user posted image

QUOTE(success @ 2010 12 15, 15:31)
Ogi tą, kad jeigu tai Jūsų foto, turėtumėte būti diskvalifikuota iš šio konkurso už taisyklių pažeidimą  ax.gif

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.

panaši,taiyra to paties vaiko/žmogaus foto,kuri dalynauja konkurse,tarkim aš įikeliu savo vaiką aprengta melynais šliaužtais,geltona bliuskute,rankoj jis turi barškutį,o avo foto-vaikas aprengtas taip pat,gal net toj pačioj pozoj,tik be barškučio. Čia yra tas panašumas.
Atsakyti
geriausia moderatoriai uzdaryti siu diskusiju tema
Atsakyti
QUOTE(success @ 2010 12 15, 15:51)
Be abejo, kad moderatorė nuspręs  drinks_cheers.gif
Neketinau nieko provokuoti, tiesiog pasidalinau pastebėjimais.
O kas iš tikrųjų yra nesąžininga, tai būtent va taip akivaizdžiai savireklamuotis ir įgyti pranašumą kitų konkurso dalyvių atžvilgiu doh.gif

na, aš asmeniškai atkreipiau dėmesį į avatarą jau po balsavimo. ta nuotrauk man patiko ir balsavau. bet iki jūsų apstebėjimo nesusiejau jų vis tiek. gal nepastabi smile.gif

bet vaikučio tai čia nėra ir nuotrauka tikrai kita. nesvarbu kuriuose krūmuose ir kaip snieguotuose.
Atsakyti