Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(reicel @ 2010 12 15, 11:24)

Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prauokinai ...

Kaip jau čia kelios sakė, tai pasikartosiu ir aš, beabejo kad mamai savas vaikas pats gražiausias ir nuostabiausias ,ir visoks kitoks, ir taip ir turi būt, ir normalu, ir suprantama smile.gif
Bet kas liečia kitus asmenis, visų akys rodo skirtingai, visi matom skirtingai. Aš pvz kad ir dievinu vaikus, be galo patinka užsiimt ir t.t nors ir savų neturiu dar, bet aš negaliu 100proc teigt kad man visi vaikai be išimties yra saldainiukai. na aišku, aš garsiai to mamai nesakau, kad va tavo vaikas negražus, nes tiesiog tai reikia pasilaikyt sau,dėl vieno ar kito dalyko kodėl vienas vaikiukas mielesnis nei kitas, bet daugumoj foto čia aptartų, tai ne tame kad vaiko negrožis, bet pvz. seilės, nosies reikalai ir pan dalykai, kurie nu negali teigt kad visada svetimam žiūrint yra "mieli" kad ir savam kartais gali būt nelabai... cool.gif
ir dar, kartais ne tai, kad vaikiukas foto esantis negražus ar ne mielas, bet jį supanti aplinka tokį padaro, kad nesinori balsuot sakykim, ar net pagirt..
nors šiam konkurse kaip ir tokių nėra, ar nemačiau (bet galima kartais atrast tokių, kur ant žemės vaikas, aplink matos visokie pašaliniai daiktai, batai, pampersai, neplauti indai...) tai automatiškai ta foto suvertėja.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 14:46)
deja, mano grazesni  tongue.gif

Aj, gal nesigincykim irnesakyk.gif Mano, be abejo. liezuvis.gif

QUOTE(grange @ 2010 12 15, 14:53)
...na aišku, aš garsiai to mamai nesakau, kad va tavo vaikas negražus...

"...Tiesiog tyliai dziaugiuosi, kad mano grazesnis..." biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 15 gruodžio 2010 - 15:03
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 14:46)
na gal ne taip suformulavau, o ar Jusu vaikai grazus kitiems?  biggrin.gif

deja, mano grazesni  tongue.gif

o ko manes klausiat? tai paklauskit kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 12 15, 15:04)
o ko manes klausiat? tai paklauskit kitu  biggrin.gif

galiu ir kitu paklaust smile.gif

AR JUSU VAIKAI GRAZUS KITIEMS ZMONEMS ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 15:09)

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 15:09)

Maniškiai taip smile.gif Kad visiems, nedrįsčiau teigt, gi tai bais subjektyvus reikalas, bet daugumai tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 15, 15:15)
Maniškiai taip smile.gif Kad visiems, nedrįsčiau teigt, gi tai bais subjektyvus reikalas, bet daugumai tai tikrai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar man vienai atrodo, kad šios foto neįtikėtinai panašios? g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir beje, net patį gražiausią vaiką galima nufotografuoti taip, kad jis jokių teigiamų emocijų nekels... Taip kad eilinį kartą išsiaiškinom - ne vaikų grožyje, meilume ir pan. esmė, o pačioje nuotraukoje, kokia ji.
Papildyta:
QUOTE(success @ 2010 12 15, 15:17)
Ar man vienai atrodo, kad šios foto neįtikėtinai panašios?  g.gif

user posted image
user posted image

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 12 15, 15:09)

man paprasciausiai uzkliuvo tas jusu pasakymas apie grozi vaiku. Cia man atrodo ne kazkoks missiu ir misteriu grozio konkursas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(success @ 2010 12 15, 15:17)
Ar man vienai atrodo, kad šios foto neįtikėtinai panašios?  g.gif

user posted image
user posted image

ir ka?
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 15:24)
man paprasciausiai uzkliuvo tas jusu pasakymas apie grozi vaiku.  Cia man atrodo ne kazkoks missiu ir misteriu grozio konkursas biggrin.gif
Papildyta:
ir ka?

o as ne konkursa turejau omenyje mirksiukas.gif siaip sutinku su tom mamom,kuriom ne visi vaikai grazus,ir nieko tame keisto nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 15, 15:16)
ir nieko, tik jūsų foto dėl to išėmė  smile.gif 

zinau...
Atsakyti