QUOTE(reicel @ 2010 12 15, 11:24)
Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas.
prauokinai ...
Kaip jau čia kelios sakė, tai pasikartosiu ir aš, beabejo kad mamai savas vaikas pats gražiausias ir nuostabiausias ,ir visoks kitoks, ir taip ir turi būt, ir normalu, ir suprantama
Bet kas liečia kitus asmenis, visų akys rodo skirtingai, visi matom skirtingai. Aš pvz kad ir dievinu vaikus, be galo patinka užsiimt ir t.t nors ir savų neturiu dar, bet aš negaliu 100proc teigt kad man visi vaikai be išimties yra saldainiukai. na aišku, aš garsiai to mamai nesakau, kad va tavo vaikas negražus, nes tiesiog tai reikia pasilaikyt sau,dėl vieno ar kito dalyko kodėl vienas vaikiukas mielesnis nei kitas, bet daugumoj foto čia aptartų, tai ne tame kad vaiko negrožis, bet pvz. seilės, nosies reikalai ir pan dalykai, kurie nu negali teigt kad visada svetimam žiūrint yra "mieli" kad ir savam kartais gali būt nelabai...
ir dar, kartais ne tai, kad vaikiukas foto esantis negražus ar ne mielas, bet jį supanti aplinka tokį padaro, kad nesinori balsuot sakykim, ar net pagirt..
nors šiam konkurse kaip ir tokių nėra, ar nemačiau (bet galima kartais atrast tokių, kur ant žemės vaikas, aplink matos visokie pašaliniai daiktai, batai, pampersai, neplauti indai...) tai automatiškai ta foto suvertėja.