Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

Mano pasirinkimas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 12 15, 00:48)
Aš irgi 2 balsus lengvai atidaviau nusižiūrėtom nuotraukuom iš anksčiau, o kai reikėjo trečią atiduot, tiek daug gražių nuotraukų atsirado... ir akytės žydros iki negalėjimo ir nuostabūs kūdikėlių žandukai ir.. ir...  biggrin.gif

o man neatsirado graziu cia ir beda..jei butu daug graziu,traukciau burtus,o dabar vos vos istempiau blush2.gif
Atsakyti
Atidaviau balsus uz sias:
user posted image
user posted image
Atsakyti
prabalsuota:

už prisiminimus
user posted image

už vaikučio grožį
user posted image

už pačią gražiausią foto
user posted image

dar balsuočiau, tikrai šiame konkurse yra mano akiai daug mielų nuotraukyčių wub.gif
Atsakyti
Atidaviau balsus uz: bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 09:28)
Atidaviau balsus uz:  bigsmile.gif

user posted image

kokia man šita foto, nežinau kaip pasakyt g.gif
man tas vaikas kaip tarp bengalinių ugnelių, nuogas, atrodo, kad jį nudegins blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 15, 10:40)
kokia man šita foto, nežinau kaip pasakyt  g.gif
man tas vaikas kaip tarp bengalinių ugnelių, nuogas, atrodo, kad jį nudegins  blush2.gif

Aš tai nematau nei vienos bengališkos ugnelės
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 15, 09:13)
Atidaviau balsus uz sias:
user posted image
user posted image

puikus pasirinkimas drinks_cheers.gif ,aš tai pat už šias biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pasirinkau labai simpatiškus, aiškius vaikų veidelius, kurie kelia tik simpatiją ir šypseną, o tie dar labai mažiukai, susiraukę, rankas į burnas susikišę ar pan., manau yra tik šeimos albumams, nes svetimam ir nesvaigstančiam dėl kūdikių gali būti netgi itin negražūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 12 15, 11:00)
Aš tai nematau nei vienos bengališkos ugnelės

Tai aš ir rašiau kaip smile.gif
nepasididinus foto aš ten girliandos neįžiūriu ax.gif
Atsakyti
Zinau, kad mane uzsipulsit, bet vis tiek pasakysiu. Nesuprantu, kodel nemazai cia rasanciuju yra tokios netaktiskos... Ar jums butu malonu, kad jusu ideta nuotraukyte isnagrinetu nuo.. iki ir isvardintu visus jos minusus(nors kitiems tai gal pliusai): cia seiliu per daug, cia negerai, kad miega, o cia - kad "buitine" nuotrauka, dar vienoj ne taip aprengtas, kita ne taip pavadinta...
Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas. Tada tai butu tikrai mielas kaledinis konkursas.
Nors mano idetos nuotraukos taip nemandagiai nenagrinejote, vis tiek paprasiau ja pasalinti. Nes mes manom, kad visi esam grazus ir ne konkuruoti, piekabiu ieskoti cia susirinkom, o pasidziaugti..
Atsakyti
QUOTE(reicel @ 2010 12 15, 13:24)

Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas. Tada tai butu tikrai mielas kaledinis konkursas.

Tai gal iš vis uždedam cenzūrą bigsmile.gif viskam. Jūs paaiškinkit, kodėl jūsų vaikas privalo būti visiems gražus? Jums taip, pats gražiausias, mieliausias ir pan. Bet kodėl kitiems?
Atsakyti