Mano pasirinkimas
Sekmes
QUOTE(Ende @ 2010 12 15, 00:48)
Aš irgi 2 balsus lengvai atidaviau nusižiūrėtom nuotraukuom iš anksčiau, o kai reikėjo trečią atiduot, tiek daug gražių nuotraukų atsirado... ir akytės žydros iki negalėjimo ir nuostabūs kūdikėlių žandukai ir.. ir...
o man neatsirado graziu cia ir beda..jei butu daug graziu,traukciau burtus,o dabar vos vos istempiau
Atidaviau balsus uz sias:
Atidaviau balsus uz:
QUOTE(Incense @ 2010 12 15, 09:28)
kokia man šita foto, nežinau kaip pasakyt
man tas vaikas kaip tarp bengalinių ugnelių, nuogas, atrodo, kad jį nudegins
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 15, 10:40)
kokia man šita foto, nežinau kaip pasakyt
Aš tai nematau nei vienos bengališkos ugnelės
QUOTE(Soy @ 2010 12 15, 09:13)
puikus pasirinkimas ,aš tai pat už šias
QUOTE(Forget @ 2010 12 15, 11:00)
Aš tai nematau nei vienos bengališkos ugnelės
Tai aš ir rašiau kaip
nepasididinus foto aš ten girliandos neįžiūriu
Zinau, kad mane uzsipulsit, bet vis tiek pasakysiu. Nesuprantu, kodel nemazai cia rasanciuju yra tokios netaktiskos... Ar jums butu malonu, kad jusu ideta nuotraukyte isnagrinetu nuo.. iki ir isvardintu visus jos minusus(nors kitiems tai gal pliusai): cia seiliu per daug, cia negerai, kad miega, o cia - kad "buitine" nuotrauka, dar vienoj ne taip aprengtas, kita ne taip pavadinta...
Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas. Tada tai butu tikrai mielas kaledinis konkursas.
Nors mano idetos nuotraukos taip nemandagiai nenagrinejote, vis tiek paprasiau ja pasalinti. Nes mes manom, kad visi esam grazus ir ne konkuruoti, piekabiu ieskoti cia susirinkom, o pasidziaugti..
Ar nereiketu moderatoriams paskelbti tik teigiamu komentaru taisykle, kalbant apie vaikucius ir ju nuotraukas. Tada tai butu tikrai mielas kaledinis konkursas.
Nors mano idetos nuotraukos taip nemandagiai nenagrinejote, vis tiek paprasiau ja pasalinti. Nes mes manom, kad visi esam grazus ir ne konkuruoti, piekabiu ieskoti cia susirinkom, o pasidziaugti..
QUOTE(reicel @ 2010 12 15, 13:24)
Tai gal iš vis uždedam cenzūrą viskam. Jūs paaiškinkit, kodėl jūsų vaikas privalo būti visiems gražus? Jums taip, pats gražiausias, mieliausias ir pan. Bet kodėl kitiems?