QUOTE(Vitulka @ 2010 12 14, 13:10)
jokių problemų ir svetimam pakeist, tik duokit pampį
o seselių požiūris labai nustebino
o seselių požiūris labai nustebino
Kaip suprasti? Jos manau ir sutvarkė, jos ten dirba, tai į jų pareigas įeina. Aš kalbėjau, kad kiti ligoniai ar gulintys kartu su ligoniais nepanoro tvarkyti svetimo vaiko, o vat savas vaikas ar anūkas jau visai kitaip
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 12 14, 12:56)
Labai geras pavyzdis SUPER... atspindintis musu visuomenes poziuri ...visi kaip avys ..viena kryptim...jei vienam gaila...vadinasi gailet reik visiems...jei jau pridirbo ranku teptis niekas nenori ..ne savas juk...kaip ir su tais angelais ..visiems kaip vienam ...man tai is vis turbut reikejo varda pasikeist 18likos, nes tevai (nepagalvodami turbut )dave toki, kuris reiskia tarpininka tarp Dievo ir zmogaus ...angela ...
Kaltini visus tuo, kad jie ne motinos teresės? Taip jau yra, kad tokių žmonių nedaug. Tai ką, gal kitiems likusiems nusišauti dabar?
Dėl tavo vardo, tai nesupratau. Aš ir šuniui, katei ir žmogui taip pat galiu duoti angelo vardą, galiu aprengti angelu ir ką? Asociacijų gi ne viena. Viena iš jų, kad myliu, kad man tyras kaip angelėlis ar pan. Bet kaip galima išbraukti iš minčių tą asociaciją, kai ir ant antkapių, po mirties sparnus klijuoja? Gerai, jei kas sugebat. Ne visi šitaip. Kiti žino visas asociacijas ir žiūrint konkrečiai į foto konkursą, kur momentas sustingdytas, o ypač, dar jei miega ir dar atitinkamai prirašo visokių Dangaus Karalysčių, tai natūraliai kyla asociacija.