Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Vitulka @ 2010 12 14, 13:10)
jokių problemų ir svetimam pakeist, tik duokit pampį  biggrin.gif
o seselių požiūris labai nustebino  ax.gif

Kaip suprasti? Jos manau ir sutvarkė, jos ten dirba, tai į jų pareigas įeina. Aš kalbėjau, kad kiti ligoniai ar gulintys kartu su ligoniais nepanoro tvarkyti svetimo vaiko, o vat savas vaikas ar anūkas jau visai kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 12 14, 12:56)
Labai geras pavyzdis  thumbup.gif  SUPER... atspindintis musu visuomenes poziuri ...visi kaip avys ..viena kryptim...jei vienam gaila...vadinasi gailet reik visiems...jei jau pridirbo ranku teptis niekas nenori ..ne savas juk...kaip ir su tais angelais ..visiems kaip vienam ...man tai is vis turbut reikejo varda pasikeist 18likos, nes tevai (nepagalvodami turbut )dave toki, kuris reiskia tarpininka tarp Dievo ir zmogaus ...angela ... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaltini visus tuo, kad jie ne motinos teresės? Taip jau yra, kad tokių žmonių nedaug. Tai ką, gal kitiems likusiems nusišauti dabar? biggrin.gif
Dėl tavo vardo, tai nesupratau. Aš ir šuniui, katei ir žmogui taip pat galiu duoti angelo vardą, galiu aprengti angelu ir ką? Asociacijų gi ne viena. Viena iš jų, kad myliu, kad man tyras kaip angelėlis ar pan. Bet kaip galima išbraukti iš minčių tą asociaciją, kai ir ant antkapių, po mirties sparnus klijuoja? Gerai, jei kas sugebat. Ne visi šitaip. Kiti žino visas asociacijas ir žiūrint konkrečiai į foto konkursą, kur momentas sustingdytas, o ypač, dar jei miega ir dar atitinkamai prirašo visokių Dangaus Karalysčių, tai natūraliai kyla asociacija.
Atsakyti
 ! 
Iš konkurso šalinama nuotrauka- http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21470

QUOTE(*Karamelia* @ 2010 12 14, 09:26)
As dalyvauju Kudikiu konkurse,jei negaila prabalsuokit uz mano maziuka blush2.gif Gal kazkas irgi dalyvauja?Neuzmaciau smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=21470

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 12 14, 13:31)
[EX]Iš konkurso šalinama nuotrauka- http://www.supermama...p...&phid=21470

nenuostolinga irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 14, 15:30)
Kaip suprasti? Jos manau ir sutvarkė, jos ten dirba, tai į jų pareigas įeina. Aš kalbėjau, kad kiti ligoniai ar gulintys kartu su ligoniais nepanoro tvarkyti svetimo vaiko, o vat savas vaikas ar anūkas jau visai kitaip smile.gif
Papildyta:

Kaltini visus tuo, kad jie ne motinos teresės? Taip jau yra, kad tokių žmonių nedaug. Tai ką, gal kitiems likusiems nusišauti dabar? biggrin.gif
Dėl tavo vardo, tai nesupratau. Aš ir šuniui, katei ir žmogui taip pat galiu duoti angelo vardą, galiu aprengti angelu ir ką? Asociacijų gi ne viena. Viena iš jų, kad myliu, kad man tyras kaip angelėlis ar pan. Bet kaip galima išbraukti iš minčių tą asociaciją, kai ir ant antkapių, po mirties sparnus klijuoja? Gerai, jei kas sugebat. Ne visi šitaip. Kiti žino visas asociacijas ir žiūrint konkrečiai į foto konkursą, kur momentas sustingdytas, o ypač, dar jei miega ir dar atitinkamai prirašo visokių Dangaus Karalysčių, tai natūraliai kyla asociacija.

Kas kaltina? As kaltinu ..? blink.gif lotuliukas.gif
Neturiu teises kaltinti ir nekaltinu nail.gif kas kaip perskaito ...

as asmenishkai daugiau galvoju apie vakarienei ruosiamu cezario salotu padaza ..(su cesnakais, ar be ji daryti ) nei apie asocijacijas kurios nieko nepakeis ... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 14, 13:30)

nedaskaičiau doh.gif
kad jau taip, kodėl jūsų mama nepasisiūlė? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 14, 13:40)
nedaskaičiau  doh.gif
kad jau taip, kodėl jūsų mama nepasisiūlė?  ax.gif

Nežinau g.gif Šiaip ji ir vaikus mėgsta, ne taip kaip aš smile.gif Ką ir sakau - svetimas lieka svetimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 14, 13:10)
jokių problemų ir svetimam pakeist, tik duokit pampį  biggrin.gif
o seselių požiūris labai nustebino  ax.gif

as irgi pakeisciau be problemu,manau nuo zmogaus cia priklauso...

drinks_cheers.gif

as savo vaiku angelais niekad nevadinciau ax.gif
Atsakyti
 ! 
Iš konkurso šalinama nuotrauka- http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21447

QUOTE(Jutkė @ 2010 12 14, 11:45)

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta

Atsakyti
nu pasipylė čia taisyklių laužytojų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2010 12 14, 15:19)
nu pasipylė čia taisyklių laužytojų  doh.gif

Naiviai tikiuosi, kad tai bus pirmi ir paskutiniai šiame konkurse. ax.gif
Atsakyti

Man kapinės - ne rodiklis. Mažą ko ten gali ant tų antkapių pripaišyt.... O ir vardus gi mirusių užrašo, tai gal ir jokiais vardais, kuriais pavadinti žmonės jau mirė, nevadinkim? Juk kapinėse tikrai ne vieną Joną, Petrą, Marytę, Zitą ir milijonus kitų rastume ant antkapio iškaltą.
Man tie dalykai su nepagrįstais prietarais asocijuojas.
Atsakyti
Ech.. tęsiu toliau...

! 
Iš konkurso šalinama nuotrauka- http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21648

QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 14, 13:01)

ir

! 
Iš konkurso šalinama nuotrauka- http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21584

QUOTE(Eglita_L @ 2010 12 14, 13:05)
tiesa mes dalyvaujam konkurse smile.gif  gal kam patiks
http://www.supermama...p...&phid=21584

! 

Atsakyti