Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

o gal toks suvokimas/atrodymas susiformavo, kai dar SM nė nebuvo? smile.gif

aš išvis neskaitau nuotraukų pavadinimų. Patinka pati foto ir balsuoju.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 14, 12:18)
o gal toks suvokimas/atrodymas susiformavo, kai dar SM nė nebuvo?  smile.gif

Koks skirtumas kas atsirado, pasidomėkit geriau ką tai reiškia iš tiesų. SM turiu omeny kaip didelį šitų niekuo nepagrįstų baimių platintoją. Pats supratimo neturi, o va baimes aplink save sėja. Geras ruošimasis šventėm, baimių prisėt...na pas mus tai populiaru.
Na tai gal pabandom ir mano pasiūlytą variantą apie neryškias foto? Logikos lygiai tiek pat. Nėbereiks nė svarstyt apie taisyklių taikymą. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 14 gruodžio 2010 - 12:25
QUOTE(Stebukle @ 2010 12 14, 12:08)
šitoj foto irgi tavo pasakymas tinka. Būtų man šita foto labai, jei ne tas babaužis..
http://www.supermama...p...&phid=21530

Kai toks mažas, tai man pakankamai natūralu ir netrukdo nuotraukai, bet kai jau net bėga ar varva.........
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 14, 14:38)
Kai toks mažas, tai man pakankamai natūralu ir netrukdo nuotraukai, bet kai jau net bėga ar varva.........

...aha ...neduok Dieve ugnim prades spjaudytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 14, 12:23)

kada nors, būtinai smile.gif man angelai tik angelai, gražios būtybės ir tiek smile.gif
koks turi būt mėmė, kad kažkieno angelų asociacija su mirtim, tau baimę įsėtų mastau.gif iškart atsiprašau tų, kurios tą baimę įsivarė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 14, 12:23)
Koks skirtumas kas atsirado, pasidomėkit geriau ką tai reiškia iš tiesų.

Gal ir tu pasidomėk?

Daug žmonių būtent taip įprasmina, piešia ar dar ką nors daro mirusiems vaikams... Vien jau kapuose kiek antkapių tokių... Jo, ir suaugusiems būna pastato angelo skulptūrą, bet matyt ne todėl, kad jis žemėje buvo angelas, o kad po mirties jį angelas globotų, o ne velniai pasiimtų g.gif Manyčiau taip...
Niekas nedraudžia fotkinti su sparnais, ragais ar kaukolėm, tai linksma, for fun kaip sakoma. Bet normalu, kad išlieka asociacija... Ir netgi keista, jei tau jos nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 14, 12:38)

aš išvis nieko nepastebėjau, kol čia neperskaičau ax.gif
bet seilėtekis vaikams gi norma mastau.gif nieko čia nei šlykštaus, nei bjauraus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 14, 12:46)
bet seilėtekis vaikams gi norma mastau.gif nieko čia nei šlykštaus, nei bjauraus  ax.gif

Pas savus turbūt taip, bet pas svetimus? Labai gerą pavyzdį yra pasakius mano mama. Kažkada su anūke gulėjo ligoninėje ir ten buvo toks našlaitėlis, mažytis, iš vaikų namų. Visos moterys, vaikai jį globojo, kalbino nešiojo, bet kai apsikakojo, jau kvietė seseles, niekas nepanoro tvarkyti. Vaikų kakojimas irgi natūralu, bet skiriasi kur savo, kur svetimo ax.gif Bet čia gal tik mums taip, kitiems gal pas visus gražu? unsure.gif
Atsakyti
ech, gaila, kad išėmė tą fotkę, teko vieną rinktis iš naujo smile.gif
mano trejetukas:

user posted image

user posted image

user posted image

o čia šiaip l. gražus mažiulis(-ė) smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=21583
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 14, 14:50)
Pas savus turbūt taip, bet pas svetimus? Labai gerą pavyzdį yra pasakius mano mama. Kažkada su anūke gulėjo ligoninėje ir ten buvo toks našlaitėlis, mažytis, iš vaikų namų. Visos moterys, vaikai jį globojo, kalbino nešiojo, bet kai apsikakojo, jau kvietė seseles, niekas nepanoro tvarkyti. Vaikų kakojimas irgi natūralu, bet skiriasi kur savo, kur svetimo ax.gif Bet čia gal tik mums taip, kitiems gal pas visus gražu? unsure.gif

Labai geras pavyzdis thumbup.gif SUPER... atspindintis musu visuomenes poziuri ...visi kaip avys ..viena kryptim...jei vienam gaila...vadinasi gailet reik visiems...jei jau pridirbo ranku teptis niekas nenori ..ne savas juk...kaip ir su tais angelais ..visiems kaip vienam ...man tai is vis turbut reikejo varda pasikeist 18likos, nes tevai (nepagalvodami turbut )dave toki, kuris reiskia tarpininka tarp Dievo ir zmogaus ...angela ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 14, 12:50)

jokių problemų ir svetimam pakeist, tik duokit pampį biggrin.gif
o seselių požiūris labai nustebino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 14, 13:50)

Man pas kūdikėlius(savus ir svetimus) seilės labai gražu, nes tai toks amžius, kai seilėtekis leistinas, nes pabrėžia tai, kad vaikiukas bedantis ir nėra kur toms seilėms laikytis. O tuštinimasis visai nesulyginamas dalykas. Tuštinimasi prilyginčiau atpylimui maisto, bet tikrai ne seilėtekiui wink.gif
Atsakyti