labai gražus konkursas Yra visokių foto, bet vaikučiai visi mieli ir gražus Gaila, kad bus galima tik 3 balsus atiduot
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 13, 08:40)
O aš sovietinėj Lietuvoj gimiau ir mokykloj aiškino, kad Dievo nėra.
He he, o aš toj pat sovietinėj (net ne sovietinėj, tada sakėm tarybų) iš pionierių stovyklos į pirmos komunijos pamokėles, kas buvo vieša paslaptis, eidavau. Niekas aišku "nesuprasdavo" kur dalis vaikų išeina. O šiaip neesmė kas ką visuotinai aiškina, esmė ką pats renkies. Bet tiek jau to, čia fotokonkursas.
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 13, 08:40)
Tai vienija, o to šiais laikais trūksta...
QUOTE(Soy @ 2010 12 13, 08:52)
Pati suvokiat skaitoma teksta, kad jau manes teiraujates to pacio?
reik sakyt "to paties".
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 13, 17:31)
Reik rasyt 'toje'.
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 13, 17:31)
He he, o aš toj pat sovietinėj (net ne sovietinėj, tada sakėm tarybų) iš pionierių stovyklos į pirmos komunijos pamokėles, kas buvo vieša paslaptis, eidavau. Niekas aišku "nesuprasdavo" kur dalis vaikų išeina. O šiaip neesmė kas ką visuotinai aiškina, esmė ką pats renkies. Bet tiek jau to, čia fotokonkursas.
reik sakyt "to paties".
reik sakyt "to paties".
Taip, buvo ir pas mus taip Mano močiutė giliai tikinti, tai ir poterių išmokinus buvo, ir apie Jėzų, rojų, pragarą pasakojo... Bet kažkaip man neprigijo...
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 13, 18:24)
Ne, čia trumpinys, o ne klaida.
Trumpint galima snekant, rasyt reikia 'toje'
Kad jau uzsimojot pamokinti, tai paciai prideretu preciziskai rasyti, su visom taisyklemis.
QUOTE(Soy @ 2010 12 13, 18:26)
Trumpint galima snekant, rasyt reikia 'toje'
Kad jau uzsimojot pamokinti, tai paciai prideretu preciziskai rasyti, su visom taisyklemis.
kur taip parašyta?
Papildyta:
vaikutis mielas, bet jau peliukas koks
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 13, 18:28)
Įrodyk.
Juokus megstate? Reikia irodymu - pasieskokit. Kas cia per paliepimai