Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(lijo @ 2010 12 12, 20:31)
Dagili, pritariu tavo nuomonei dėl angelų sutapatinimo su mirusiais vaikais.

iki SM neturėjau supratimo apie šį angelų sutapatinimą, manau tai SM įtaka...
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 12, 22:33)
aš kaip bebuvę tai gimiau jau christianizuotoj Lietuvoj ir nesijaučiu mažesne lietuve dėl to, kad esu krikščionė. O ir su mūsų tradicijom, galima daryt ne "arba arba", o labai gražias ir prasmingas paraleles. Kad tuomet kai laukiam grįžtančios šviesos (gamtiškai), laukiam ir to, kuris mano tamsiausioj nakty ateina kaip didžiausia šviesa. Nors kritikų kritikuojama, kaip neatsitiktinė (žinoma, kad ne), bet man graži ir prasminga ta paralelė. Va. Vis tiek jaučiuos lietuvė. :]]]

zinoma ne mirksiukas.gif as cia kiek su ironija parasiau pries tai smile.gif
daug zmoniu,daug kitokiu sventes supratimu,tapatinimu,asociaciju,visu ir reikia,man tik keisti ten tie tokie klausimai kai kuriu buvo apie kudiki ir kaledas ir tiek:)
Atsakyti
negi neturejo grazesnes foto unsure.gif unsure.gif be blico, be raudonu vaiko akiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 12, 18:19)
Tu suvoki ką skaitai?

Mandagiau ka? Netujinkit visu pirma, zasu neganem. Suprasti jusu sakini buvo galima dvejopai.
Papildyta:
QUOTE(yoplait @ 2010 12 13, 00:10)
negi neturejo grazesnes foto  unsure.gif  unsure.gif  be blico, be raudonu vaiko akiu
user posted image

Cia is tu 'bet kokiu' serijos...Deta, kad det
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 13 gruodžio 2010 - 07:56
QUOTE(Soy @ 2010 12 13, 07:53)
Mandagiau ka? Netujinkit visu pirma, zasu neganem. Suprasti jusu sakini buvo galima dvejopai.
Papildyta:
Cia is tu 'bet kokiu' serijos...Deta, kad det

Dažniausiai mandagumo reikalauja tos, kurios pačios mėgsta akis padrąskyt... Jei jau tokia mandagi, tai gal reik iki galo tokia būt? Ne "netujink", o "netujinkite" tongue.gif

Reik gan lakią vaizduotę turėt, kad tą sakinį dvejopai suprast...
Atsakyti
QUOTE(yoplait @ 2010 12 13, 00:10)
negi neturejo grazesnes foto  unsure.gif  unsure.gif  be blico, be raudonu vaiko akiu

gal tikrai neturėjo.
yra šeimų kurios vaikus tik telefonais fotografuoja.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 12, 21:33)
Kiek labai skiras nematavau, bet žmogiškos ir vien dvasinės būtybės skiriasi, laikomos atskirais kūriniais. Bet teologinės paskaitėlės čia nedėstysiu. Dėl tyrumo ir nekaltumo taip vadina ir su tuo sieja gi. Arba dėl gerumo. Arba tą terminą sieja ne su tam tikra būkle, o su tam tikra misija. Pateiktam "žodyne" yra  kažkas į tą pusę. :] Nebežinau kaip tiksliau pasakyt - na kai sako "mano katinėli" gi ne dėl to, kad tikisi jog kailiukas rainu pataps. :] Aišku, kad išėjusius mažučius iš meilės ir kad mažiukai švelniai taip vadina, viskas čia tvarkoj, nebeliptų ten "zuikučiai", bet tas žodis nereiškia mirties.

aš kaip bebuvę tai gimiau jau christianizuotoj Lietuvoj ir nesijaučiu mažesne lietuve dėl to, kad esu krikščionė. O ir su mūsų tradicijom, galima daryt ne "arba arba", o labai gražias ir prasmingas paraleles. Kad tuomet kai laukiam grįžtančios šviesos (gamtiškai), laukiam ir to, kuris mano tamsiausioj nakty ateina kaip didžiausia šviesa. Nors kritikų kritikuojama, kaip neatsitiktinė (žinoma, kad ne), bet man graži ir prasminga ta paralelė. Va. Vis tiek jaučiuos lietuvė. :]]]

Tai kad suprantama juk visa tai smile.gif Man regis kas negatyvus požiūris į vaiko sugretinimą su angelu sm ar panašiuose forumuose ir užderėjo...
Aš savo vaikus kartais monstriukais vadinu biggrin.gif

O aš sovietinėj Lietuvoj gimiau ir mokykloj aiškino, kad Dievo nėra. O dar savo laiku, dar nesubrendusiu proteliu Ničės filosofijos prisiskaičiau.....

Manau, kad ši šventė nuostabi tuo, kad ją švest gali ne tik krikščioniškasis pasaulis smile.gif Tai vienija, o to šiais laikais trūksta...
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 13, 07:53)
Netujinkit visu pirma

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 13, 08:32)
Dažniausiai mandagumo reikalauja tos, kurios pačios mėgsta akis padrąskyt... Jei jau tokia mandagi, tai gal reik iki galo tokia būt? Ne "netujink", o "netujinkite" tongue.gif

Pati suvokiat skaitoma teksta, kad jau manes teiraujates to pacio?
Pirmas sakinys suniui ant uodegos...Kita kart noredama akis padraskyt, bent isiskaitykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 13 gruodžio 2010 - 08:57
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 13, 07:38)
gal tikrai neturėjo.
yra šeimų kurios vaikus tik telefonais fotografuoja.

tai kad cia ne su telefonu paveiksluota schmoll.gif o su blicu, jau vien tas baltas apsvietimas nuo blico ir raudonos akys pasidariusios.
tegu dalyvauja, bet kam dalyvaut ir negaut nei vieno balso, nu arba kelis is pazystamu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(yoplait @ 2010 12 13, 09:14)
tai kad cia ne su telefonu paveiksluota  schmoll.gif  o su blicu, jau vien tas baltas apsvietimas nuo blico ir raudonos akys pasidariusios.
tegu dalyvauja, bet kam dalyvaut ir negaut nei vieno balso, nu arba kelis is pazystamu  schmoll.gif

galėsit po konkurso asmeniškai pasiklaust.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 13, 08:52)
Pati suvokiat skaitoma teksta, kad jau manes teiraujates to pacio?
Pirmas sakinys suniui ant uodegos...Kita kart noredama akis padraskyt, bent isiskaitykit.

Ne, šiandien nesuvokiu, tau tas kliūna? tongue.gif Pačios tas šuniui ant uodegos, kaip šuns penkta koja... Gyvenimiška praktika rodo, kad tos opios, kurioms neduokdie grubesne forma mintį išsakysi ir iškart drąskytis puola, mažiausiai mandagumu pasižymi, tiksliau jis apsimestinis ir labiau parodomasis nei nuoširdus...
Numerus stultorum infinitus est...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 13, 10:06)
1. Ne, šiandien nesuvokiu, tau tas kliūna? tongue.gif
2. iškart drąskytis puola.
Numerus stultorum infinitus est...

1. Kaip ir jums uzkliuvo. O kadangi, kaip prisipazinot, siandien nesuvokiat, tai gal ir uzteks tuomet rasinet apie tai, ko nesuvokiat.
2. Draskytis puolet jus netgi ir grubesnes minties neisreiskus. Tiesiog del neteisingai interpretuoto tamsto posto, kuris buvo neaiskus. Ir jau kelinta karta kazkodel man bandot ta draskymasi primest. Isvada - pas pacia jokio mandagumo, nei apsimestinio nei neapsimestinio. Jokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 13 gruodžio 2010 - 10:29