Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Soy @ 2010 12 12, 17:54)
Nu kur jau pames, ne dviem pirstais gi laiko, nuotraukoj matosi kad abiem rankomis, viena po galvyte kita kuneli, dar ir prie saves priglaudes mastau.gif

Tu suvoki ką skaitai? Gi rašau - "atrodo", t.y. man toks įspūdis kyla. Vyras palinkęs į priekį, visa kompoziciją kairėn krentanti.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 11, 17:48)
As tai supratau, kad tai tiesiog kalediniu pavadintas konkursas, del laiko kada jis vyksta, kurio tema tiesiog "Kudikiai'. O ne 'kalediniai kudikiai' ar 'kudikis ir kaledos'

teisingai, tema kūdikiams, o kalėdos kaip šventė, kurioje irgi figūruoja kūdikis.

ir sutapimas dėl laiko, ir dėl pagrindinio "veikėjo"

QUOTE(DRUNE @ 2010 12 12, 09:08)
Kazi  del kokiu priežasčių nepatvirtinama foto?visos salygos įvykdytos

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 12, 09:39)
gal dėl to,kad savaitgalis?

taip, savaitgalis.
laiko radau tik dabar. (dvyniams karate varžybos buvo šiandien)
visos foto patvirtintos.

Atsakyti
nebalsuosiu už nespalvotas.
šitoj konkurso temoj jos man pernelyg šaltos ir bejausmės.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 12, 18:38)

O jei fotografuota į nespalvotą juostą?
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2010 12 12, 18:53)
O jei fotografuota į nespalvotą juostą?

nemačiau čia tokios, kuri būtų verta balso.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 12, 19:01)
nemačiau čia tokios, kuri būtų verta balso.

O aš balsuosiu. Vertų dėmesio mano požiūriu tikrai yra.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ir aš kažkaip šįkart nespalvotų daugiau gražių matau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 12, 20:38)

normaliai ... suvokimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 12 11, 15:16)
ps.: prastai technishkai atliktu nuotrauku profesionalus save gerbiantis fotografas viesumon nededa. O prastai neva emocionaliai atliktu ...cia jau kiekvienam savaip vertinti ...

Savaip vertinti daug ką galima, bet elementarus dalykas kokybė ar nekokybė iš toli šviečia. Ta elementarioji kokybė/nekokybė...Net mano pradinukinio amžiaus vaikas su muiline už 199 gali kokybiškai nufotkint. Na kad bent aiškiai matytųsi ką žmogelis nufotkint norėjo. ;]
Tiesa, vis "pralendant" va tokioms diskusijoms, kartais kyla klausimas, o kokią foto moderatoriai laikytų nekokybiška ir netvirtintų ? Nes kokybės reikalavimas vis tik yra, tik nelabai aišku ar jis realiai veikia. Ta prasme - tas pats klausimas kaip ir viename ankstesniame konkuse - kam ta taisyklė apskritai? Norisi aiškumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 12 gruodžio 2010 - 19:33
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 12, 21:26)
Savaip vertinti daug ką galima, bet elementarus dalykas kokybė ar nekokybė iš toli šviečia. Ta elementarioji kokybė/nekokybė...

turbut dauguma SM esanciu mamu supranta kas yra diafragma, ISO, islaikymas, baltos spalvos balansas, ekspozicija ir bla bla bla ... biggrin.gif

ir .....suvokia kad juodai balta fotografija per salta Kudikiu konkursui doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dagili tavo mazius turbut turi talenta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 12 gruodžio 2010 - 19:37
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 12 12, 19:34)
Dagili tavo mazius turbut turi talenta  mirksiukas.gif

ne su talentu fotografuoja, o su fotiku. Jokių ISO ir diafragmų tikrai neišmano. :]] Turi gal pora sav. Ir tarp tragiškai grūdėtų, neįžiūrimų tikrai būna ir aiškių ryškių. Nėra taip, kad pigus fotikas tik neįžiūrimai fotkina. Čia ne apie "kampą", kompozicijas ir mintį, tiesiog apie aiškumą. :]]]

Nu prie ko čia aš ir tas j/b. Man yra gražių j/b. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 12 gruodžio 2010 - 19:46
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 12 12, 19:20)
normaliai ... suvokimas  lotuliukas.gif

labai normaliai nail.gif:
Atsakyti