Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis konkursas "Kūdikiai"

QUOTE(Jakatta @ 2010 12 11, 22:17)
http://www.supermama...p...&phid=21449

Super pavadinimas. Labai tinka siai foto thumbup.gif

wub.gif pamenu ta jausma rolleyes.gif wub.gif
(dabar maniskis giliai iminga, tad beveik nebebijau) blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Kazi del kokiu priežasčių nepatvirtinama foto?visos salygos įvykdytos

QUOTE(Rustė @ 2010 12 06, 13:39)
user posted image

Skelbiame Kalėdinį konkursą!

Šv.Kalėdos, ypatinga šventė, Kūdikėlio Jėzaus gimimo diena! Tad skelbiame naują fotokonkursą visiem mažiem kūdikėliams, kurie yra be galo mieli, gražūs ir švelnūs.

Kviečiame dalyvauti su nuotraukomis, kuriose nufotografuoti kūdikiai - vaikučiai iki metukų amžiaus (pirmasis gimtadienis su tortu jau nebetiks). Konkurse galite dalyvauti su SAVO vaikučio nuotrauka (kaimynų, pusbrolių, seserų ar geriausių draugių vaikučiai netiks, pasiūlykite jų mamytėms, dalyvauti pačioms )

Fotokonkurso nugalėtojos gaus pakvietimus į filmą "Kūdikiai"!

Aprašymą, pristatymą ir kitą informaciją galite paskaityti apie šį filmą straipsnyje
„Kūdikiai“ – filmas, kurį turi pamatyti kiekviena mama

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Nuotraukų laukiame 2010 gruodžio 6 d. - 2010 gruodžio 13d. (17h)
Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2010 gruodžio 14d. - 2010 gruodžio 18d.
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

Atsakyti
QUOTE(DRUNE @ 2010 12 12, 09:08)
Kazi  del kokiu priežasčių nepatvirtinama foto?visos salygos įvykdytos

gal dėl to,kad savaitgalis?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 12 11, 20:36)
man rodos kad kalėdos labiau traktuojamos kaip gimimo šventė, todėl ir konkursas kūdikių, o ir nuotraukos todėl tinka nepaisant ketvirtos taisyklės smile.gif

Jau duotu jums moderuot konkursus, kai sluotumet lauk visokias "prastas ir belenkokias" nuotraukas... Padarytumet tvarka... Praktiskai nebereiktu mums balsuot-iskart teisingumas butu ivykdytas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
mane labiausiai "papirko" šios:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 12 12, 15:31)
mane labiausiai "papirko" šios:

user posted image

Šiltai apsitaisęs tėtis šalia nuogo trapaus kudikelio labai nesižiūri. Pliusas, kad abu is veidų ir plaukų labai panašūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 12, 14:57)
Šiltai apsitaisęs tėtis šalia nuogo trapaus kudikelio labai nesižiūri. Pliusas, kad abu is veidų ir plaukų labai panašūs  smile.gif

O tai reik, kad ir tetis nuogas butu, kad ziuretusi? g.gif

Si patiko is naujesniu idetu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 12 gruodžio 2010 - 15:07
QUOTE(Papugele @ 2010 12 12, 14:57)
Šiltai apsitaisęs tėtis šalia nuogo trapaus kudikelio labai nesižiūri. Pliusas, kad abu is veidų ir plaukų labai panašūs  smile.gif

o man kaip tik žiūrisi. kontrastas - trapus naujagimis saugiame tėčio glėby. ir poza neįprasta, iškart išsiskiria iš kitų nuotraukų. beje, pavadinimas paprastas ir labai taiklus - "Mažytė" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 12, 16:05)

neturi būti nuogas, bet jis dabar su storu žieminiu megztiniu, o vaikiukas nuogas
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 12, 15:50)
neturi būti nuogas, bet jis dabar su storu žieminiu megztiniu, o vaikiukas nuogas

kaip sakant neiskom kai kurioj vietoj to ko ten nera biggrin.gif Ne mums ta teti ir dukryte rengti, nurengti, perrengti ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 12, 15:05)

Man labiau žiūrėtusi, jei vaikiukas į kokį megztą pleduką būtų susuptas. O poza tai mane trikdo, atrodo, kad pames tuoj.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 12 12, 17:29)
Man labiau žiūrėtusi, jei vaikiukas į kokį megztą pleduką būtų susuptas. O poza tai mane trikdo, atrodo, kad pames tuoj.

Nu kur jau pames, ne dviem pirstais gi laiko, nuotraukoj matosi kad abiem rankomis, viena po galvyte kita kuneli, dar ir prie saves priglaudes mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 12 gruodžio 2010 - 17:55