žadinat man optimizmą
QUOTE(Rose Prick @ 2011 06 02, 13:28)
žadinat man optimizmą
Patikek, nera taip sunku savarankiska kelione kaip atrodo.
Pvz mes su MB savarankiskai pirmasyk skridom i Portugalija- su persedimais. portugaliskai ne mu-mu nemokejom, angliskai jis visai nemokejo, as silpnai, gal 8 nakvynes buvo- kiekviena kitame miestely... Drasuoliai ar ne? Viskas buvo tobula, taip kaip norejom mes, netampe jokie gidai po muziejus, lankyr=tinas vietas, kur norejom ten ejom, romantiskai papietaudavom pvz ant skardzio prie vandenyno ir t.t... Esu su agentura vaziavus tik 1 karta (i pazintine kelione), daugiau to nebus.
Bet kiek zmoniu- tiek nuomuoniu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 06 02, 11:29)
O kodel per wizzair?
be abejo, kad nebutinai... yra dauugg keliu.. perkam online arba per kelioniu agenturas
is kauno - patogiau su ryanair
is Vilniaus - wizzair. Be to su wizzair galima atsiskaityti banko pavedimu, ne tik kreditine kortele. wizzair dar siandien uzsakant (bent jau taip deklaruoja) taiko 20% nuolaida skrydziams
PS: ar dabar jau geriau parasiau?
PPS: perkant online be abejo reikia tureti kreditine arba internetiniams atsiskaitymams tinkama kortele
QUOTE(mazhule @ 2011 06 02, 13:36)
be abejo, kad nebutinai... yra dauugg keliu.. perkam online arba per kelioniu agenturas
PPS: perkant online be abejo reikia tureti kreditine arba internetiniams atsiskaitymams tinkama kortele
Arba galima pasiskolinti kreditine kortele is draugu, giminiu.
Nepamirskit, kad rugpjutis italu atostogu menuo, todel gali buti didesnes kainos, viesbucius is anksto uzsisakyti.
QUOTE(Rose Prick @ 2011 06 02, 10:50)
ne ne, su grupe nenorim autobusu irgi ne... tiesiog, kad kažkas nugabentų ir pargabentų atgal kadangi savarankiškai keliauti neteko tai bijau, kad nesugebėsim patys visko susiorganizuoti. Juk reikia ir bilietų, ir kuo nuo oro uosto iki viešbučio nuvažiuot , ir tą patį viešbutį susirast, italų kalbos pas mane tik pirmas lygis, su anglų irgi sunku, tai bijau, kad paskui netektų medaus kopinėti oro uoste nuskridus
Oj, tikrai nebijokit savarankiskai, as irgi manau, kad pasimesti ten nera ko. Mes irgi keliavom savarankiskai i kita sali, as kalbos jokios nemokejau o MB truputi anglu, ir be jokiu problemu, savarankiskai apkeliavom, tad mazu maziausia del kalbos reik sukti galva.
Kitas dalykas - laiko trukumas - bilietu pirkimas manau kad daug laiko neuzims. o keliauti su masina palei jura fantastika butu manau , ten buvo nepamenu kazkuri forumiete parasius kelis marsutu variantus, tai as pritariu, tikrai verta ir manau pigiau.
Bet kuriuo atveju bus pigiau savarankiskai nei per agentura organizuotis ir zymiai idomiau
O kada jus skristi noretumet? mes rugpjucio 9d. isskrendam su Wizzair ir Vilniaus, tai jei kas pagelbet galetume, butu smagiau
QUOTE(mazhule @ 2011 06 02, 13:36)
is Vilniaus - wizzair.
is Vilniaus - wizzair.
Is Vilniaus ir ryanair skrenda, todel ir nesuprantu. Kai as ieskojau geresniu kainu, tai geriau buvo su pastaraisiais.
QUOTE(Caca* @ 2011 06 02, 13:41)
Nepamirskit, kad rugpjutis italu atostogu menuo, todel gali buti didesnes kainos, viesbucius is anksto uzsisakyti.
Italai per rugpjucio karscius isvaziuoja is Italijos, bent jau mano ziniomis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 06 02, 14:17)
Italai per rugpjucio karscius isvaziuoja is Italijos, bent jau mano ziniomis
Dalis taip, o like lekia i vietinius kurortus.Nesu italu iprociu zinove, tik MB dirba su italais, tai rugpjuti toks jausmas, kad visa Italija atostogauja...
Paziurejau Riminio viesbuciu kainas rugpjuciui, visai padorios.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 06 02, 13:17)
Is Vilniaus ir ryanair skrenda, todel ir nesuprantu. Kai as ieskojau geresniu kainu, tai geriau buvo su pastaraisiais.
kai as ieskojau, buvo geriau su wizzair...
bet is tikruju, tai man nesvarbu ka pasirinks Rose Pricks ar kt.
Parasiau savo nuomone ir tiek be abejo, galejau atsisesti ir isvardinti dar bent 3 internetinius puslapius viesbucio rezervacijai ir dar keleta variantu kaip pasirinkti skrydi ir kaip jo ieskoti, bet as nesiekiu isvardinti visu galimybiu... tiesiog parasiau, kad yra pakankamai paprasta susiorganizuoti kelione paciam ir pateikiau pavyzdi juolab, kad keliauja tik suaugusieji (be vaiku)
as net neabejoju, kad Jus esat labiau patyrusi organizuojant keliones negu as
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 02, 13:02)
Oj, tikrai nebijokit savarankiskai, as irgi manau, kad pasimesti ten nera ko. Mes irgi keliavom savarankiskai i kita sali, as kalbos jokios nemokejau o MB truputi anglu, ir be jokiu problemu, savarankiskai apkeliavom, tad mazu maziausia del kalbos reik sukti galva.
Kitas dalykas - laiko trukumas - bilietu pirkimas manau kad daug laiko neuzims. o keliauti su masina palei jura fantastika butu manau , ten buvo nepamenu kazkuri forumiete parasius kelis marsutu variantus, tai as pritariu, tikrai verta ir manau pigiau.
Bet kuriuo atveju bus pigiau savarankiskai nei per agentura organizuotis ir zymiai idomiau
O kada jus skristi noretumet? mes rugpjucio 9d. isskrendam su Wizzair ir Vilniaus, tai jei kas pagelbet galetume, butu smagiau
mes irgi būtent tą dieną planuojam, bet kol kad viskas tik idėjos forma kur planuojate apsistoti, ką pamatyti man dabar viskas įdomu, bandysiu susirinkti kuo daugiau info, apie keliones ir tada kažką gal bandyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 06 02, 13:58)
mes irgi būtent tą dieną planuojam, bet kol kad viskas tik idėjos forma kur planuojate apsistoti, ką pamatyti man dabar viskas įdomu, bandysiu susirinkti kuo daugiau info, apie keliones ir tada kažką gal bandyti
O geras, kaip saunu
Matot, mes skrendam iki Italijos, ten pora dienu kempinge praleidziam ir paskui isplaukiam i kruiza po Vdurzemio jura, tai tiek tos Italijos, neabai pamatysim, bet stengsimes. Kempinga pasiemem todel, kad man asmeniskai fainiausia ir kaina prieinamiausia buvo. Juk nameliai yra konfortabilus, su dusu, kondicionierium, salia yra baseinai dzakuzi, resoranas, kitoj kelio pusej parduotuve, tai labai patogu Man buvo svarbiausia, kad butu kur pernakvot ir nusipraust, nes vistiek visa diena lakstysim po miesta ir isnaudosim laika kiek imanoma kad daugiau pamatytume.
Planuose taip:
Atskrendam 08.09 bet jau bus velu kur beeit. Tai teturesim 10-11 dienas ir 12 diena jau iskeliaujam i uosta. Tai viena diena skirsim Romai ir bandysim aplekt jos izymybes, o kita keliausim lik garsiuju vilu i Tivoli miesteli
Dar viska tik deliojames, nieko konkretau neturim, nes dar irgi labai su laiku sriuka, daug vestuviu rupesciu ir pan
kaip smagu aš tai pati dar nelabai žinau kur norėčiau, tik tiek, kad noriu į Italiją ir prie jūros minėjot, kad skrendat su wizz air, kiek bilietai su visais mokesčiais atsiejo?
QUOTE(Rose Prick @ 2011 06 02, 14:10)
kaip smagu aš tai pati dar nelabai žinau kur norėčiau, tik tiek, kad noriu į Italiją ir prie jūros minėjot, kad skrendat su wizz air, kiek bilietai su visais mokesčiais atsiejo?
Tai jus prskaitykit visas temas apie Italija, dar butinai perziurekit kur yra fotoreportazai apie Italija ir apsispresit
Bilietus mes pirkos sausio pabaigoj ir mokejom dviems pirmyn ir atgal su 2 egistruotais bagazais su visais mokesciai 1000Lt. Tiesa sakant nezinau, bet manau nera daug, nenorejom laukti paskutiniu minuciu, nes tai nera paprasta atostogu kelione, tai ypatinga kelione, kur nesinori neplanuotu netiketumu O mums ir patogiau is Vilniaus keliaut, tada kai dar ieskojom, tai Ryanair skrido tik is Kauno kiek pamenu, todel ir likom prie Wizzair