Įkraunama...
Įkraunama...

ITALIJA

QUOTE(Pukė @ 2011 05 17, 08:22)
mes irgi skrendam 18 į Romą drinks_cheers.gif irgi neturim kur gyventi kol kas doh.gif Ieškomės Trasteverės rajone, kad po naktinių žygių nereiktų taksi važiuot namo blush2.gif  biggrin.gif Termini dar variantas, bet tada tektų taksi gryžinėt... prie Vatikano irgi turim nusižiūrėję, bet vėl tas pats lotuliukas.gif

kaip tik atėjau paklausti - ar kam tekę nuomotis per www.rentalinrome.com? ar patikima ten g.gif kainos ir vaizdai gundo smile.gif

dar jei į temą - išsitraukiau savo ecco nesenai - nutrynė trijose vietose doh.gif

O, iš Vilniaus skrendate?smile.gif mes radom labai pigų 4* variantą netoli to ciampino oro uosto (berods taip vadinasi), bet nežinau, ar apsimoka ten gyvent. O daugiau nieko ypatingo, kažkaip nežavi tie hosteliukai, prastokai atrodo, nors gal nuotrauka ir apgauna:))
O kaip dėl saugumo? Kokie nesaugiausi rajonai? Kaip dėl Neapolio?smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2011 05 17, 10:22)

kaip tik atėjau paklausti - ar kam tekę nuomotis per www.rentalinrome.com? ar patikima ten g.gif kainos ir vaizdai gundo smile.gif

per si nesinuomavau, bet esu nuomavusi per www.homelidays.com - rinkausi tik tuos, kurie su atsiliepimais. viskas buvo ok
Atsakyti
QUOTE(be_coco @ 2011 05 17, 16:49)
O, iš Vilniaus skrendate?smile.gif mes radom labai pigų 4* variantą netoli to ciampino oro uosto (berods taip vadinasi), bet nežinau, ar apsimoka ten gyvent. O daugiau nieko ypatingo, kažkaip nežavi tie hosteliukai, prastokai atrodo, nors gal nuotrauka ir apgauna:))
O kaip dėl saugumo? Kokie nesaugiausi rajonai? Kaip dėl Neapolio?smile.gif) 4u.gif

iš Vilniaus smile.gif

bet ten iki miesto centro labai toli bus... nuo ciampino 14km iki Romos senamiesčio... man kai tik pernakvoti, tai didelės prabangos nesitikiu smile.gif svarbu, tarakonų nebūtų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2011 05 17, 20:38)
iš Vilniaus smile.gif

bet ten iki miesto centro labai toli bus... nuo ciampino 14km iki Romos senamiesčio... man kai tik pernakvoti, tai didelės prabangos nesitikiu smile.gif svarbu, tarakonų nebūtų biggrin.gif

Tai mes ir svarstom, ar kukliau ir arčiau, ar toliau, bet prabangiau:))) va aš irgi galvoju, kad esmė, jog būtų saugu daiktus palikti, švaru būtų ir gyviai nešliaužiotųsmile.gif) oi kaip sunku susirast doh.gif doh.gif
Atsakyti
Niu, mes jau apsisprendėm pagaliau biggrin.gif gyvensim šalia Vatikano - pora gatvelių nuo jo smile.gif Užstatą šiandien pervedėm smile.gif Gavosi už 3 naktis 255eu.

Apie termini prisiskaičiau, kad triukšminga ir vakarais tipų visokių pilna blush2.gif o mes būsim dviese su seserimi smile.gif Transverės kainos nepatiko blush2.gif Nors butukų ten siūlė per rentalinrome.com neblogų, kainos lyg nieko, bet be pusryčių jau būtų doh.gif biggrin.gif Nenoriu valgyt darytis net sau, noriu valgyt mieste cool.gif biggrin.gif

Dabar galima ramiai dėliotis veiklos planelį wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi jau nusprendėm, gyvensim netoli oro uosto, nes susisiekimas neblogas, iki Romos 1euras nuvažiuot ir neilgai užtrunka:) žinoma, aš gal ir centre norėjau, bet draugas užsispyręs. Nu nieko, gi vis tiek miestas, neprapulsim:) jau dabar pradedu skaičiuot minutes !! biggrin.gif biggrin.gif
Taip, laukia antras sunkus darbas - susidėliot, ką veikt, ką pamatyt : ) g.gif g.gif
Atsakyti
Važiuoju su savo auto i šiaurinę Italiją, birželio 24-25, gal yra bendraminčių? Mes tryse, vaikui 11. Žadam būti 2-3 savaites
Atsakyti
QUOTE(Guru_ @ 2011 05 19, 00:04)
Važiuoju su savo auto i šiaurinę Italiją, birželio 24-25, gal yra bendraminčių? Mes tryse, vaikui 11. Žadam būti 2-3 savaites

Na va... O mes į šiaurinę Italiją važiuojam su savo auto rugpjūtį. Kaip gaila. Būtume susikooperavę. Labai lauksiu įspūdžių ir, žinoma, patarimų 4u.gif
Atsakyti
Beje, man dabar iškilo klausimas, kaip yra su tuo draudimu? Jis nemokas? Ar kaip? Visiškai nieko nežinau ; )) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guru_ @ 2011 05 18, 23:04)

Mes isvykstam birzelio 13-14, ech, irgi ieskojom kompanijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(be_coco @ 2011 05 23, 15:56)
Beje, man dabar iškilo klausimas, kaip yra su tuo draudimu? Jis nemokas? Ar kaip? Visiškai nieko nežinau ; )) 4u.gif  4u.gif

Kainuoja 20-30 litu, bet daznai kreditine kortele teikia sveikatos draudima uzsienyje. Nezinau kaip kitu banku korteles, bet swedbanko kreditine ir american express galioja, sumos pakankamos, tai ramiai sau vaziavau nesukdama galvos.
Atsakyti
QUOTE(be_coco @ 2011 05 23, 14:56)
Beje, man dabar iškilo klausimas, kaip yra su tuo draudimu? Jis nemokas? Ar kaip? Visiškai nieko nežinau ; )) 4u.gif  4u.gif

Su kuriuo draudimu?

Nemokamas yra 'socialinis draudimas', t.y. jeigu turite Europos socialinio draudimo kortelę, tai gydymas nelaimės atveju bus nemokamas.

Dar nemokamą draudimą galite turėti jeigu turite kreditinę kortelę.
Atsakyti