Įkraunama...
Įkraunama...

ITALIJA

QUOTE(NOTA BENE @ 2011 05 10, 16:01)
Kaip suprantu, 1.00 Eur autobusu iki metro ir 1.20 metro bilietas iki centro

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 10, 16:07)
tai su paprastu miesto transportu tokia kaina ir yra, brangiau tik nakti - 8 eurai.
Papildyta:

o jus su kuo vaziavote? Lengvai stoty viska radot?

8 eurai, tai cia vienam zmogui? su pirmu reisu rytiniu ir vaziavot?

Kaip tik 1.20 autobusu iki Anagninos stoteles tada i metro uz 1 euriuka smile.gif

O ryte emiau shutla 4 ryto jau buvau stotyje diena pries tai pasizvalgiau kur jie sustoja kad nebludinet nakti ir viskas smile.gif Kainavo 6 eur is kart vietoj susimokejau.. Iki orouosto 30 min veze

O ko reiketu ieskoti stotyje? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2011 05 10, 17:22)
Kaip tik 1.20 autobusu iki Anagninos stoteles tada i metro uz 1 euriuka smile.gif

O ryte emiau shutla 4 ryto jau buvau stotyje diena pries tai pasizvalgiau kur jie sustoja kad nebludinet nakti ir viskas smile.gif Kainavo 6 eur is kart vietoj susimokejau.. Iki orouosto 30 min veze

O ko reiketu ieskoti stotyje?  ax.gif  blush2.gif

Tai kaip suprantu i oro uosta nuvykot be jokiu problemu ir su vejeliu smile.gif Smagu girdet. As irgi rinkciausi toki buda, jeigu gyventume arti stoties, bet dabar - 2.6 km atstumas nuo viesbucio, tai jeigu taksi 15 Eur zmogui, bala nemate, vaziuosim tiesiai is viesbucio. Nors sutaupyt oi kaip noretusi...

Kaip ten eiles prie lankytinu objektu? Vis del Roma pass neapsisprendziu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOTA BENE: 10 gegužės 2011 - 15:35
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 05 10, 16:34)
Tai kaip suprantu i oro uosta nuvykot be jokiu problemu ir su vejeliu  smile.gif  Smagu girdet. As irgi rinkciausi toki buda, jeigu gyventume arti stoties, bet dabar - 2.6 km atstumas nuo viesbucio, tai jeigu taksi 15 Eur zmogui, bala nemate, vaziuosim tiesiai is viesbucio. Nors sutaupyt oi kaip noretusi...

Kaip ten eiles prie lankytinu objektu? Vis del Roma pass neapsisprendziu...  g.gif

pasidomekite gal kur pro sali naktinis autikas vaziuoja..

o del eiliu... smile.gif na dabar pats turistu sezonas smile.gif savaitgali kamstis is vis buvo... siaubiakas... aisku geriau kad ne savaitgalis butu.. vis siek tiek maziau zmoniu smile.gif
Atsakyti
Gal ir tema ne apie tai, bet kas vyksta kokiom 5 dienom - uztenka rankinio bagazo pirmyn? Ziuriu as i tas kuprines ir taip menka unsure.gif Vienas megztinis tetelpa unsure.gif Beveik biggrin.gif Kas liks is sugrusto sijono?
Ot galvos skausma turiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 10, 23:55)
Gal ir tema ne apie tai, bet kas vyksta kokiom 5 dienom - uztenka rankinio bagazo pirmyn? Ziuriu as i tas kuprines ir taip menka unsure.gif Vienas megztinis tetelpa unsure.gif Beveik  biggrin.gif Kas liks is sugrusto sijono?
Ot galvos skausma turiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Imu sortus, plona megztuka, 2 maikes ir sliopkes. Na ir viskas. Vykstu 2 dienom. Apsieisiu be sijonu ir sukneliu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 10, 22:55)
Gal ir tema ne apie tai, bet kas vyksta kokiom 5 dienom - uztenka rankinio bagazo pirmyn? Ziuriu as i tas kuprines ir taip menka unsure.gif Vienas megztinis tetelpa unsure.gif Beveik  biggrin.gif Kas liks is sugrusto sijono?
Ot galvos skausma turiu  doh.gif  lotuliukas.gif

5 dienom rankinio tikrai pakanka smile.gif
Mes dviese ememe rankini lagamineli ir tokia didesne rankine ant peties.. pakako.. ir dar liko net.. smile.gif
Na su kedais dzinsais ir dzemperiuku vaziavau smile.gif basutes ir slepetes i lagamina.. trys maikutes dvi sukneles.. smile.gif ko daugiau reikia? smile.gif Aisku tos suknutes trikotazines.. siek tiek pasilamde bet ne per daugiausiai.. suejo.. smile.gif

Beje oras ten buvo superinis smile.gif tik viena karta vakare uzsimeciau dzemperiuka o taip basom kojom su basutem kaip tik.. su kedais butu buve per karsta.. Tiesa pasiimkit galvos apdangalus smile.gif o tai teks is indu pirkt.. smile.gif Galva kaista smile.gif
Atsakyti
Ne koki ora zada, ty apie 20 laipsniu, su lietuciu. Tai man paranoja, kad reikia silto dzempo vakarams g.gif
Bandysim i du kupriakus susipakuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 10, 13:26)
Apsimoka, nes dar ir nemomamai i du muziejus, o kitiems - nuolaidos.

O kartais ne i tris muziejus nemokamai? smile.gif
Atsakyti
O sakykit ką Vatikane apžiūrėjot? Aš į Vatikano muziejų neisiu, tai vadinasi lieka Švento Petro bazilika?
Buvau rašius mailą dėl požemių lankymo, bet kiek supratau ten reikia internetu iš karto apsimokėti. Ar ten kas nors buvote?
Atsakyti
QUOTE(smailyte @ 2011 05 11, 11:02)
O sakykit ką Vatikane apžiūrėjot? Aš į Vatikano muziejų neisiu, tai vadinasi lieka Švento Petro bazilika?
Buvau rašius mailą dėl požemių lankymo, bet kiek supratau ten reikia internetu iš karto apsimokėti. Ar ten kas nors buvote?

pozemiuose nebuvau.. bet va i boksta tai lipau smagu buvo..
Atsakyti
QUOTE(smailyte @ 2011 05 11, 12:02)

Vatikano muziejam keliu dienu reikia, norint normaliai viska apziuret. Na bent jau viena diena skirti deretu. Nuo bazilikos apzvalgos aiksteles matosi Vatikano sodai, irgi grazu. O del pozemiu tai ir man labai idomu, nebuvau katakombose, bet sikart turbut irgi praleisiu..
Atsakyti
Atejau pasiguost. Visas musu viesnages dienas zada lietu cray.gif Imt sketi? Imt batu daugiau? Siltu rubu?
Visais atzvilgiais blogai. Nei daiktu veztis, nei per balas braidyti. Net nemaniau, kad gali lyti istisai Italijoj verysad.gif
Sedesim istisai picerijose ir vaziuosim shopintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 gegužės 2011 - 16:15