Įkraunama...
Įkraunama...

ITALIJA

Na manau atostogų priadžią pradėti Italijoje (ir dar kaip tik Joninės bus) tiesiog nuostabu :> rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 04, 15:45)
Bet buvo kalbos, kad aktualu, kaip pasiekti miesta/oro uosta paryciais. Diena tai be problemu mirksiukas.gif

Niekas čia kažkodėl nemini, bet gi http://www.terravision.eu/ veža nuo Romos iki Čiampino oro uosto jau nuo 04:30 ryto.
O RYANAIR skrydis į Vilnių ankstyviausias - 06:35 kiek žinau, taip kad viskas čiki.
kaina - 4 EUR į vieną pusę, veža nuo TERMINI stoties.
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2011 05 08, 19:22)
Niekas čia kažkodėl nemini, bet gi http://www.terravision.eu/ veža nuo Romos iki Čiampino oro uosto jau nuo 04:30 ryto.
O RYANAIR skrydis į Vilnių ankstyviausias - 06:35 kiek žinau, taip kad viskas čiki.

Aciu, kaip saunu thumbup.gif Lyg kazkokia dar nuolaida perkant internetu. Masciau kazkur viesbutuka paskutinei nakcia vietoj susirast, dabar jau galima ir salia Termini susirast.

Atsakyti
Mielos damos, tos kurios jau buvote ir grizote, pageidautina su Ryanair pigiais skrydziais biggrin.gif , kurios planavo, deliojo ir speliojo ir issprende visus keliones klaustukus. Bukit geros, pasidalinkit ispudziais ir apsvieskit mus, esancias nezinioje......
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 05 10, 12:28)
Mielos damos, tos kurios jau buvote ir grizote, pageidautina su Ryanair pigiais skrydziais  biggrin.gif , kurios planavo, deliojo ir speliojo ir issprende visus keliones klaustukus. Bukit geros, pasidalinkit ispudziais ir apsvieskit mus, esancias nezinioje......

Sveikos..
Na ka tik grizau is Romos.. pusgyve.. bet grizau.. ty... tas ankstyvas skrydis zudo smile.gif kelemes 3 ryto..

Papildyta:
QUOTE(chochotrona @ 2011 05 08, 19:22)

Taip be sitos agenturos keik zinau dar pora veza.. (ant autobusu rasosi bus shutle) konkurencija
bet tai kaina tikrai keista nes terravision irgi 6 eur... kiek mes klauseme vietoje
Tikrai pirmas isvykimas nuo Termini stoties 4.30 is gatves via Marsela.. reik apeit pacia stoti (uiiii o vietiniu gyventoju palei stoties sienas kiek.. biggrin.gif blink.gif )
Del dasigavimo iki pacio Termini nakti negaliu nieko komentuoti nes gyvenau 10 min pesciomis nuo jos.. tai taip ir pasiekiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2011 05 10, 14:07)
Sveikos..
Na ka tik grizau is Romos.. pusgyve.. bet grizau.. ty... tas ankstyvas skrydis zudo smile.gif kelemes 3 ryto..

Papildyta:
Taip be sitos agenturos keik zinau dar pora veza.. (ant autobusu rasosi bus shutle) konkurencija
bet tai kaina tikrai keista nes terravision irgi 6 eur... kiek mes klauseme vietoje
Tikrai pirmas isvykimas nuo Termini stoties 4.30 is gatves via Marsela.. reik apeit pacia stoti (uiiii o vietiniu gyventoju palei stoties sienas kiek..  biggrin.gif  blink.gif )
Del dasigavimo iki pacio Termini nakti negaliu nieko komentuoti nes gyvenau 10 min pesciomis nuo jos.. tai taip ir pasiekiau..  smile.gif

Tai paskutine nakti emete viesbuti? Ar su Roma pass iejimas i objektus be eiles? Kaip ta metro linija A, ar naudojotes? Kaip oras? Ar gerai praleidot laika? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOTA BENE: 10 gegužės 2011 - 12:22
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 05 10, 13:21)
Tai paskutine nakti emete viesbuti? Ar su Roma pass iejimas i objektus be eiles? Kaip ta metro linija A, ar naudojotes? Kaip oras? Ar gerai praleidot laika?  smile.gif

Kadangi mes trynemes visas dienas Romoje..Tai is anksto jau buvom trim naktim rezervave B&B kambariuka zinojau kurioje miesto dalyje kad jis butu.. Kadagi ne pirmas kartas Romoje smile.gif
I mokamus objektus nebereikejo eiti smile.gif Tai ir Roma pass nepirkome..
Paskaiciuokime 1eur su visu transportu.. ir galioja 75min to pakako nusigaut i senamiesti pasitrinti.. perkant atgal vel 1 eur.. na jei dar vakare i miesta tai vel 1 eur.. atgal pesciomis .. viso per diena 3 eur nuo zmogaus.. buvau 2.5 dienos gavos transportui viso tik 8 eurai smile.gif
Plius 2.20eur is Ciampino rouosto iki miesto ir atgal 6 eur smile.gif
Viso transporto islaidos 16.20 euro smile.gif
Metro naudojomes.. nieko ten mandro.. aisku kadangi zinojome kad metro dirba tik iki 9 val tai taip ir gaudavosi namo pesciomis grist smile.gif nuo mano gyvenamosios vietos 25 min pestute iki senamiescio via Corsa gatves smile.gif

Tiesa kas pirma karta i Roma keliaus... Tikrai nepatariu imt tu autobusiniu turu kur po lankytinas vietas sustoja.. Jo kaina apie 20-25 eurus.. Uz tokia suma jus itkrai nesuvaiznesite visuomeniniu transportu.. Del ko ir parasiau paskaiciavimus mum transportas issejo tik 8 eur zmogui.. Zemelapius miesto dalina paciame orouoste, viesbuciuose ar B&B.. Patys tikrai surasite lankytinus objektus.. tuo labiau kad pasakojimai tuose autobusuose labai trumpi ir lakoniski daugiau net imanoma pasiskaityti internete..
Beje nakvojantys Romoje.. nuo siu metu ivede turisto mokesti. uz nakti ima 2 eur reiks moketi kartu su viesbucio saskaita smile.gif Kai buvau rudeni to dar nebuvo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WooDoo: 10 gegužės 2011 - 12:48
QUOTE(WooDoo @ 2011 05 10, 14:43)
Paskaiciuokime 1eur su visu transportu.. ir galioja 75min to pakako nusigaut i senamiesti pasitrinti.. perkant atgal vel 1 eur.. na jei dar vakare i miesta tai vel 1 eur.. atgal pesciomis .. viso per diena 3 eur nuo zmogaus.. buvau 2.5 dienos gavos transportui viso tik 8 eurai smile.gif

O rudeni kai keliavote ar pirkote ta pasa? Nes mano paskaiciavimais vien del transporto ir bilietu jo imti neapsimoka. Bet prisiskaiciau apie kilometrines eiles prie koliziejaus ir kitu objektu. Butu fainai be eiles prasmukti, sutaupant kelias valandas. Va tik del to ir svarstau paso isigijima. AS pati esu Romoje praleidus gerus 2 menesius ir visur jau esu buvus, bet keliauju su zmogum, kuriam tai pirma kelione i Roma ir nesinoretu puse laiko prastoveti eilese..
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 05 10, 14:24)
O rudeni kai keliavote ar pirkote ta pasa? Nes mano paskaiciavimais vien del transporto ir bilietu jo imti neapsimoka. Bet prisiskaiciau apie kilometrines eiles prie koliziejaus ir kitu objektu. Butu fainai be eiles prasmukti, sutaupant kelias valandas. Va tik del to ir svarstau paso isigijima. AS pati esu Romoje praleidus gerus 2 menesius ir visur jau esu buvus,  bet keliauju su zmogum, kuriam tai pirma kelione i Roma ir nesinoretu puse laiko prastoveti eilese..

Apsimoka, nes dar ir nemomamai i du muziejus, o kitiems - nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2011 05 10, 11:43)
Kadangi mes trynemes visas dienas Romoje..Tai is anksto jau buvom trim naktim rezervave B&B kambariuka zinojau kurioje miesto dalyje kad jis butu.. Kadagi ne pirmas kartas Romoje smile.gif
Plius 2.20eur is Ciampino rouosto iki miesto ir atgal 6 eur smile.gif
Viso transporto islaidos 16.20 euro smile.gif
Metro naudojomes.. nieko ten mandro.. aisku kadangi zinojome kad metro dirba tik iki 9 val  tai taip ir gaudavosi namo pesciomis grist smile.gif nuo mano gyvenamosios vietos 25 min pestute iki senamiescio via Corsa gatves smile.gif

mane labiausiai 2.2 eur is CApmino sudomino-kaip cia taip pigiai gavosi??? autobusiukai ir kiti trasferiai apie 8eur raso, ar as ka tai ne taip supratau???
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2011 05 10, 16:39)
mane labiausiai 2.2 eur is CApmino sudomino-kaip cia taip pigiai gavosi??? autobusiukai ir kiti trasferiai apie 8eur raso, ar as ka tai ne taip supratau???

Kaip suprantu, 1.00 Eur autobusu iki metro ir 1.20 metro bilietas iki centro
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2011 05 10, 15:39)

tai su paprastu miesto transportu tokia kaina ir yra, brangiau tik nakti - 8 eurai.
Papildyta:
QUOTE(WooDoo @ 2011 05 10, 13:07)
Sveikos..

Papildyta:

o jus su kuo vaziavote? Lengvai stoty viska radot?

8 eurai, tai cia vienam zmogui? su pirmu reisu rytiniu ir vaziavot?
Atsakyti