Įkraunama...
Įkraunama...

ITALIJA

QUOTE(smagumėlis @ 2011 05 05, 16:33)
Neseniai grįžau iš ten smile.gif
Važiuoti reikia metro A linija, pasirenkant Anagnina kryptį. Lipate Re di Roma. Išeiti iš metro renkatės via Vercelli. Vercelli gatve einate iki pat gatvės galo (apie 200 metrų), tada tokiu patvoriu sukate dešinėn ir ateinate iki pat Villa Lithuania. Iš gatvės pusės yra skambutis. Paskambinus atidaro duris. Vakare nuo Termini stoties galite parvažiuoti metro liniją keičiančiu autobusu (A linijos metro tablo rašo jo numerį). Jis atveža iki Re di Roma. Į Villą galima pareiti iki 24 val. Jeigu norėsite pareiti vėliau, turėsite palikti užstatą (15 eurų) ir duos raktą, kuriuo galėsite patys atsirakinti viešbutį.
Važiuojant į centrą renkatės Battistini kryptį.

Aciu uz patarimus. O kaip gavotes i oro uosta? Ar gal skridote is Fumincino padoriu laiku?
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 05 05, 14:44)
Aciu uz patarimus. O kaip gavotes i oro uosta? Ar gal skridote is Fumincino padoriu laiku?

Skridome į/iš Fiumicino padoriu laiku. Važiavome su mikroautobusu, kurio kaina žmogui buvo dešimt eurų.
Vakarais Villoje budi lietuviai, tai galėsite jų išklausinėti smulkiau dėl susisiekimo ir kitų dalykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smagumėlis: 05 gegužės 2011 - 15:43
QUOTE(smagumėlis @ 2011 05 05, 16:32)
Skridome į/iš Fiumicino padoriu laiku. Važiavome su mikroautobusu, kurio kaina žmogui buvo dešimt eurų.
Vakarais Villoje budi lietuviai, tai galėsite jų išklausinėti smulkiau dėl susisiekimo ir kitų dalykų.

ech.. biggrin.gif kaip neidomu biggrin.gif mes visada imame B&B Romos centre... tik si karta kitas orouostas... hmm na ka teks imt taxi.. biggrin.gif
Zalia ruta butu smagu jei pasidalintumete apie galimybe apsilankyti pajurio miesteliuose.. smile.gif blush2.gif O tai Kiek sugebejau susimedzioti siandien internete artimiausias miestelis ir paprasciausiai nuvykti netoli Fumiciano orouosto.. nezinau ar verta.. sad.gif
Atsakyti
Zalia ruta butu smagu jei pasidalintumete apie galimybe apsilankyti pajurio miesteliuose.. smile.gif blush2.gif O tai Kiek sugebejau susimedzioti siandien internete artimiausias miestelis ir paprasciausiai nuvykti netoli Fumiciano orouosto.. nezinau ar verta.. sad.gif
[/quote]

Iš mano kompanijos kai kas važiavo prie jūros į Ostijos miestelį. Sakė, kad patiko. O važiuoti reikia iš Termini stoties traukiniu. Kaina apie 4 eurai. Tik, kiek žinau, pliažai mokami.
Atsakyti
Čia aprašyta įdomi kelionė, ne tokia nuobodi,kai tos kurias siūlo įvairūs kelionių biurai. Tokios jums tikriausiai niekas nepasiūlys...
http://www.kulturoskiemas.lt/travel/
Pavydžiu tiems, kurie nebijo taip keliauti... ir ieškoti nuotykių...
Atsakyti
[quote=smagumėlis,2011 05 06, 13:19]
[/quote]

Iš mano kompanijos kai kas važiavo prie jūros į Ostijos miestelį. Sakė, kad patiko. O važiuoti reikia iš Termini stoties traukiniu. Kaina apie 4 eurai. Tik, kiek žinau, pliažai mokami.
[/quote]

As apie sita ir minejau netoli Fumiciano orouosto... Manau kad apsilankysim.. na ir kas kad mokami gi ne maudytis vaziuosiu o siaip pasizvalgyti laika praleist.. pasigrozeti smile.gif
Na ka einu lagamino kraut biggrin.gif ruostis rytojaus skrydziau.... thumbup.gif
Ciao Italia
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2011 05 06, 20:23)
As apie sita ir minejau netoli Fumiciano orouosto... Manau kad apsilankysim.. na ir kas kad mokami gi ne maudytis vaziuosiu o siaip pasizvalgyti laika praleist.. pasigrozeti smile.gif
Na ka einu lagamino kraut  biggrin.gif  ruostis rytojaus skrydziau....  thumbup.gif 
Ciao Italia

Gero ryt kelio, kada jus grisit?
Atsakyti
Ir aš jau einu krauti lagamino, rytoj skrendam smile.gif . Taip laukta kelionė, o dabar net nesitiki, kad ryt jau po Italiją vaikščiosiu.
Atsakyti
Mamos, tos kurios Romoje pirkote Rome pass, arba ruošiatės pirkti,
kokius nemokamus muziejus lankėte/ketinate aplankyti? No.1 tikriausiai Koliziejus+Forumas, o kas antras? Gal Castelo S.Angelo? Kokią vietą rekomenduotumėte kaip "must to see", kuriai galiotų Rome pass?
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2011 05 07, 13:39)
Mamos, tos kurios Romoje pirkote Rome pass, arba ruošiatės pirkti,
kokius nemokamus muziejus lankėte/ketinate aplankyti? No.1 tikriausiai Koliziejus+Forumas, o kas antras? Gal Castelo S.Angelo? Kokią vietą rekomenduotumėte kaip "must to see", kuriai galiotų Rome pass?

Galioja beveik i visus, isskyrus Vatikana ir dar viena (nepamenu pavadinimo). Geriausia panaudoti, kur brangiausias iejimas is jusu norimu lankytinu muzieju.
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
Birželio mėnesį ir aš planuoju jau važiuoti į Italiją. Tiesa su kelionių agentūra (pirmas kartas blush2.gif ). Maršrutas Italija- Kaprio sala. Keliausiu su Guliverio kelionėmis. Nelabai įsivaizduoju ko tikėtis. Neapsakomo varginančio karščio ar daugelio įspūdžių. smile.gif
Skaitinėju aš čia forumus pamažėlė, matau daug visokių gražių atsiliepimų, tai labai tikiuosi, kad nepamirštama kelionė bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misskarolaina @ 2011 05 08, 11:28)
Nelabai įsivaizduoju ko tikėtis. Neapsakomo varginančio karščio ar daugelio įspūdžių. smile.gif
Skaitinėju aš čia forumus pamažėlė, matau daug visokių gražių atsiliepimų, tai labai tikiuosi, kad nepamirštama kelionė bus. smile.gif

ko tikėsitės, taip ir bus mirksiukas.gif
esu buvusi seniai tokioje kelionėje, tikrai daug įspūdžių liko thumbup.gif
Atsakyti