Įkraunama...
Įkraunama...

ITALIJA

QUOTE(vija23 @ 2011 04 13, 14:07)
Apie juru muzieju nieko negaliu pasakyt, neesu buvusi, bet i Cinque Terre is Genova tikrai vaziuoja traukiniai, pasirink viena is 5 miesteliu ir ieskok grafiko ir kainu.
http://orario.trenit...T...mp;x=33&y=5
Pvz cia atvaziuoji i Riomaggiore is ten per via del Amore (meiles keliu) nueini iki Manarola. Is ten traukiniu grizti atgal.
http://www.google.it...=...ore&spell=1

Oje, koks dideli aciu jums uz pagalba 4u.gif , ziauriai noriu ten nuvykti, tik va, reikes kazkaip isisprausti i laika biggrin.gif . O siaip ten trasos sunkios yra? Nes as biskiuka bijau aukscio, ir kai buvau Slovakijoj tam Slovaku Rojuj, tai man buvo labai blogai, tie laipteliai ir kopeteles 7 metru aukscio man buvo pats didziausias isbandymas, kurio iki siol ne uz ka nekartociau ax.gif tai ir dabar dvejoju, gal ne neverta, jei ten labai ausktai ir su atrakcijom lipt reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2011 04 13, 15:11)
Dėl rezervacijos: taip, būtina kreditinė kortelė. Ir pastebėjau, kad daugelyje viešbučių nėra galimybės rezervuoti su American Express kreditine.

O aš taip pat dėl rezervacijos norėjau paklausti, tiksliau, ne dėl rezervacijos, o dėl "check out time", tik dabar kažkaip pastebėjau, kad daugumos viešbučių "check out" yra nurodytas ne iki tam tikros valandos, o NUO iki tam tikros valandos, tai, nejau anksčiau tam tikros valandos nebus galima "išsichekinti" iš viešbučio?

p.s. ŽALIA RŪTA, jūsų AŽ dėžutė perpildyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2011 04 13, 14:37)
[size=1][/size]

O aš taip pat dėl rezervacijos norėjau paklausti, tiksliau, ne dėl rezervacijos, o dėl "check out time", tik dabar kažkaip pastebėjau, kad daugumos viešbučių "check out" yra nurodytas ne iki tam tikros valandos, o NUO iki tam tikros valandos, tai, nejau anksčiau tam tikros valandos nebus galima "išsichekinti" iš viešbučio?

Siaip jau dazniausiai buna nurodyta:
Check in laikas - nuo... kazkurios vaalndos smile.gif
check out laikas - iki... kazkurios vaalndos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 04 13, 14:20)
O siaip ten trasos sunkios yra?

Nera ten jokiu trasu g.gif Bent jau as nezinau. Yra miesteliai ir tas kelias pasivaikscioti pajuriu.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2011 04 13, 14:37)
[size=1][/size]

p.s. ŽALIA RŪTA, jūsų AŽ dėžutė perpildyta smile.gif

dėl tos priežasties daug viešbučių man atkrito, nes check out nuo 7 val man netiko.
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2011 04 13, 19:05)
Nera ten jokiu trasu g.gif Bent jau as nezinau. Yra miesteliai ir tas kelias pasivaikscioti pajuriu.

Aaaaa, tada liuks, viskas netgi labai gerai, belieka susiziuret traukinius ir susiplanuot marsruta taip, kad itilptume i max 10 valandu smile.gif
Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2011 04 13, 20:11)
dėl tos priežasties daug viešbučių man atkrito, nes check out nuo 7 val man netiko.

O jūs tikrai žinot, kad check out, pvz., 7-10 val. tikrai reiškia, kad anksčiau 7 val. negalima išsiregistruoti? Nes dvejoju, gal aš kažką ne taip suprantu. Suprantu, kad negalima išvykti vėliau 10 val., bet kur logika, kad negalima išvykti anksčiau 7 val.?
Atsakyti
Del chek-out manau visada galima susitarti, kad paliksit raktus ir tiek. Svarbu susimoki is anksto.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2011 04 13, 20:25)
[size=1][/size]

O jūs tikrai žinot, kad check out, pvz., 7-10 val. tikrai reiškia, kad anksčiau 7 val. negalima išsiregistruoti? Nes dvejoju, gal aš kažką ne taip suprantu. Suprantu, kad negalima išvykti vėliau 10 val., bet kur logika, kad negalima išvykti anksčiau 7 val.?

nes darbuotojai pradeda darbą tik 7 val.
kai rinkausi viešbutį man buvo iškilęs toks pat klausimas, rašiau SM, bet nesulaukusi atsakymo pabijojau rizikuoti ir pasirinkau viešbutį su visa para veikiančiu reception.
Atsakyti
Sveikos.
Jau artėja ir mūsų kelionė į Italiją. Skrendam gegužės 8 d. Jau baigiam susidėliot visą maršrutą, tik liko pora nakvynių dar užsakyti La Specia, iš kur vyksime į Cinque Terre. Kiek skaičiau, tai iš ten patogiausia nuvažiuot traukiniu, o gal patarsit kur kitur apsistot?
Atsakyti
Dar, gal žinote, ar La Spezia prie traukinių stoties yra kur palikti mašiną g.gif ir ar kainuoja/kiek kainuoja parkingas . Norėtume apsistot už miesto, o į Cinque terre važiuot traukiniu, iki stoties automobiliu.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2011 04 13, 21:25)
Suprantu, kad negalima išvykti vėliau 10 val., bet kur logika, kad negalima išvykti anksčiau 7 val.?

Niekas pririses juk nelaikys, tikrai galima rasti iseiti ax.gif

QUOTE(Bjjanka @ 2011 04 13, 22:12)
Sveikos.
Jau artėja ir mūsų kelionė į Italiją. Skrendam  gegužės 8 d. Jau baigiam susidėliot visą maršrutą, tik liko pora nakvynių dar užsakyti La Specia, iš kur vyksime į Cinque Terre. Kiek skaičiau, tai iš ten patogiausia nuvažiuot traukiniu, o gal patarsit kur kitur apsistot?

Sveiki,
o i koki oro uosta jus vykstate? Kuriam laikui? Ieskau, kas pirmiau, nei mes, vaziuotu ir griztu, kad papasakotu rolleyes.gif
Atsakyti