QUOTE(Vandenidas @ 2011 04 12, 22:44)
O kodėl Jūs norite taip anksti būti oro uoste (Ciampino)? Mūsų skrydis taip pat 6:35 (Ryanair patogiu metu nelabai skraido )
Manau pats pats važiuoti pirmu Terravision autobusu 4:30h nuo Termini stoties. Autobusas iki oro uosto važiuoja 40 min. Tai grubiai valandą galima užsidėti. Oro uoste būni pusę šešių ir dar turi valandą iki lėktuvo kilimo. Oro uostas nedidelis, nebus ten kur klaidžioti. Tai svarbu 4:30h būti prie Termini stoties (mes išsirinkome viešbutį netoli jos).
Aš tik kitą bėdą matau: ar užsakinėti išvykimo naktį viešbutį (nes bais gaila mokėti pinigėlius vien tam, kad pamiegotumei pora valandų) ar neužsakinėti viešbučio ir blūdyti kažkur aplink Termini iki to pirmo autobuso 4:30h? Metro tai tik iki 23:30 važinėja...
Manau pats pats važiuoti pirmu Terravision autobusu 4:30h nuo Termini stoties. Autobusas iki oro uosto važiuoja 40 min. Tai grubiai valandą galima užsidėti. Oro uoste būni pusę šešių ir dar turi valandą iki lėktuvo kilimo. Oro uostas nedidelis, nebus ten kur klaidžioti. Tai svarbu 4:30h būti prie Termini stoties (mes išsirinkome viešbutį netoli jos).
Aš tik kitą bėdą matau: ar užsakinėti išvykimo naktį viešbutį (nes bais gaila mokėti pinigėlius vien tam, kad pamiegotumei pora valandų) ar neužsakinėti viešbučio ir blūdyti kažkur aplink Termini iki to pirmo autobuso 4:30h? Metro tai tik iki 23:30 važinėja...
Man atrodo rizikinga važiuoti tuo 4.30 autobusu, nes man jau yra buvę taip, kad autobusas į oro uostą numatytu laiku nepasirodė, o į kitą autobusą pagal grafiką tiesiog nebepriėmė, nes neliko vietų, teko lėkti su taksi, mokėti brangiai, o nervai kainavo dar brangiau, atvažiavus į oro uostą įlaipinimo vartai jau buvo uždaryti, bet oro uosto autobusas mūsų dviejų laukė ir nuvežė prie lėktuvo, kuris pats vėlavo, jei ne tas lėktuvo vėlavimas, manau, būtų tekę pirkti naujus lėktuvo bilietus.
Kitą kartą važiavom į oro uostą traukiniu, bet dėl kažkokios traukinių avarijos sustojo visas traukinių eismas, žadėjo, kad labai greitai vėl pradės važiuoti, ką gi, laukėm, laukėm, o tas greitai taip ir neįvyko, vėl taksi, vėl nervai, oro uoste jau buvo mums last call, vėl lėktuvą tik už uodegos pačiupom, todėl visada važiuoju į oro uostą mažiausiai dviem valandom anksčiau nei skrydis, todėl dėl to laiko 4.30 labai dvejoju. Žiauriai bjaurus jausmas, kai bėgi kaip sprinteris per oro uostą lyg norėtum olimpinių auksą paimti
Dar buvo toks nekoks planas iš vakaro nuvažiuoti į oro uostą, bet vienur rašo, kad jis nakčiai uždaromas, kitur rašo, kad tik išvykimo salė uždaroma. Bet matau, kad kitos išeities nelabai yra, todėl, matyt, teks pasimelsti iš vakaro ir bandyti 4.30 autobusu