Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(juperi @ 2010 12 09, 16:27)
jooo  thumbup.gif ir apacioj nemazas burelis skaitoviu wink.gif

nenoriu sau lauru prisiimt, bet plepu tai as nuosirdziai daug. Tai va, kad neistrenktu musu is rankdarbiu i bendramincius. Nes joooo temukej sausumo truksta. lotuliukas.gif Slepeciu foto, tada "oi kaip grazu ( dazniausiai), arba nilabai ( labai retai) ir vel slepeciu foto ir vel... Seip tai nevisi nori dalintis paslaptimis. Bet rankos ir sirdis pas zmones skiriasi, taippat net ir noredama net ir savo darbu atkartot negaliu. doh.gif

Juste-G ale greiciai pas tave bigsmile.gif . Cia tik filmuka paziurejom, o tu jau ir slepetes tokias padarei. blink.gif lotuliukas.gif Labai grazus languotas dekoras. Cia vyriskos? Tikrai graziai atrodo, bet va krastas (bortas) man skystokai atrodo. Cia ar nuotraukoj taip ar istiesu nelabai ta forma laikosi ? g.gif Na man atrodo jei truputi daugiau dar pavelus butu liuks slepetes, bet, kaip ir sakau, gal nuotraukoj man blogai matosi. mirksiukas.gif

Wasara
labai grazus tas garbaniuku "pukas" ant riesiniu wub.gif
Aciu uz pagyras. Pas mane sablonai kiek siaurejantys i kulna, juk ir peda taip yra ( ties pirstais placiau, ties kulnu - siaauriau).

Besijuokianti aciu labai, bet tavo slepetes tikrai nei kiek nenusileidzia manosiom. Tikrai kokybiskai dirbi, O jau vaikiski tavo baciukai - isvis pasaka. Va su vaikiskais tai man is taves mokytis reiktu. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Wasara @ 2010 12 09, 16:20)
trakstbrakst, negaliu tavo šlepečių forma atsigrožėt wub.gif Man toks gražus susiaurėjimas nesigauna, bet šiandien tokia mintis kilo, kad gal aš šabloną blogai pasididinau, nes apie visą apibrėžtą pėdą pridedu po 5 cm, bet dabar pradėjau galvot, kad tokiu būdu taigi aš neproporcingai išdidinu ir nuo šablono vidurio iki kulno jis man tampa per platus. Būtų labai įdomu sužinot, ar teisinga kryptim pradėjau mąstyt g.gif

Esu baigusi siuviniu dizaina ir technologija (KTU), tai galiu pasakyti, kad mokantis, drabuziu lekalu dauginimui dydziais skyrem nemazai laiko. Ir tikra teisybe, kad lekalai yra dauginami tikrai ne nuo visu krastiniu i isore pridedant po vienoda cm skaiciu.
Wasara, perziurek dar karteli ikelta Moles filmuka, ten vienoje vietoje moteris laiko batuko lekala, kurio apacioje yra papildomu liniju. Tai va, tai ir yra padaugintas lekalas dydziais. Manau, kad ten kiekviena motera priejusi per permatoma plevele persibraize norima dydi.
Tikiuosi aiskiai as cia pripliekiau blush2.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 09, 16:21)
Mole, ilgai veliu, 5 valandas nuo pradžios iki pabaigos tikrai. Ale man gaunąs keistas dalykas, ne vėlimo laikas trumpėja, o tapkių ilgis doh.gif .  Ar tik nereiks "persikvalifikuot" nuo karšinio į sluoksną ir pas Trakšt siūlytis langų plaut.

kazi, kazi, Besijuokianti, kadangi ten tu stikliuku pas Trasktbrakst nedaug, tai jau juos visus Ra bus rezervavusi. Mus (as tikiuosi irgi ten slapta patekti blush2.gif ) Trakstbrakst tikriausiai i tuos ravimus plotus nusius. Ale nepergyvenk - veliant visos rankutes atsiplaus blush2.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 09, 17:12)
Juste-G ale greiciai pas tave  bigsmile.gif . Cia tik filmuka paziurejom, o tu jau ir slepetes tokias padarei.  blink.gif  lotuliukas.gif Labai grazus languotas dekoras. Cia vyriskos? Tikrai graziai atrodo, bet va krastas (bortas) man skystokai atrodo. Cia ar nuotraukoj taip ar istiesu nelabai ta forma laikosi ?  g.gif  Na man atrodo jei truputi daugiau dar pavelus butu liuks slepetes, bet, kaip ir sakau, gal nuotraukoj man blogai matosi.  mirksiukas.gif

Aha, cia vyriskos smile.gif kai tu parasei, kad vyriskom toks dekoras tiktu, sypsenele pas mane smestelejo mirksiukas.gif
ir man krastas ant ju nekaip atrodo, ale vat nesusigaudziau kaip ji patobilinus blush2.gif taigi sakai, jeigu daugiau patrinciau jis sutvirtetu? ir seip abieju kulnai man truputi skirtingi pagal forma gavos, bet irgi suvienodint nemokejau blush2.gif
Atsakyti
trakstbrakst, kadabra, ačiū 4u.gif Dabar reiks su šablono didinimu eksperimentuot, kad graži forma gautųsi
Atsakyti
Nu ka, merginos biski vakaran parožtaukim...as jums pasibedavosiu... veliau juodos vilneles pirstines...uchhhh karsta.gif sunkiai sunkiai, bet-susivele...

o dabar klausimuks, is kurio suprasit kokia ziopla as doh.gif turiu tu silkverpiu kokonu- ale nezinau kaip juos naudoti blush2.gif blush2.gif ir dar... kaip deliojat vilnos garbaneles- bandziau det kaip silko pluosta schmoll.gif kazkas ne taip- neliko garbaneliu...nekibo jos man verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 09, 20:56)
1. Nu ka, merginos biski vakaran parožtaukim...as jums pasibedavosiu... veliau juodos vilneles pirstines...uchhhh karsta.gif sunkiai sunkiai, bet-susivele...

2. o dabar klausimuks, is kurio suprasit  kokia ziopla as doh.gif  turiu tu silkverpiu kokonu- ale nezinau kaip juos naudoti blush2.gif  blush2.gif ir dar... kaip deliojat vilnos garbaneles- bandziau det kaip silko pluosta schmoll.gif  kazkas ne taip- neliko garbaneliu...nekibo jos man verysad.gif  verysad.gif

1. netikim, nes nerodai tongue.gif
2. man su garbanelem irgi sunkoka: nevisad gerai isivelia ir siaip sunkiai is bendro kuoksto imasi man jos (toks vaizdas, kad didziaja dali pakelio panaudosiu ne kaip garbaneles) blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 09, 20:56)
o dabar klausimuks, is kurio suprasit  kokia ziopla as doh.gif  turiu tu silkverpiu kokonu- ale nezinau kaip juos naudoti blush2.gif 

auskarai iš kokono
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 09, 20:58)
1. netikim, nes nerodai  tongue.gif
2. man su garbanelem irgi sunkoka: nevisad gerai isivelia ir siaip sunkiai is bendro kuoksto imasi man jos (toks vaizdas, kad didziaja dali pakelio panaudosiu ne kaip garbaneles)  blush2.gif .

tikek netikejus- dziusta, siuo metu jos juodut juodutukes, dziusta ir busimas dekoras, reiks prisiut, pasiuvinet biseriu-vvvvooooo tada ir rodysiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek visos grožybių čia prirodėt wub.gif wub.gif wub.gif
ech,man iki tokių darbų toli,kaip iki mėnulio...
bandžiau velti šlepetes...galvojau padarysiu pada tamsesnį,nei viršus,bet tamsesnės vilnos užėjo ant viršaus, šviesios ant apačios doh.gif dabar mąstau,kaip čia ištaisyt tą klaidą ir padaryt,kad a la taip turėjo būt g.gif lotuliukas.gif
kai baigsiu-įkelsiu jūsų teismui... mirksiukas.gif
Atsakyti
juperi, kantriai lauksiu cool.gif
daba veliu tokias baltut baltuteles slepetytes, tiksliau jau formuoju ir dziausiu (kai savo dzigitus suguldysiu), ryt pasirodysiu.

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 09, 21:42)
kiek visos grožybių čia prirodėt  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ech,man iki tokių darbų toli,kaip iki mėnulio...
bandžiau velti šlepetes...galvojau padarysiu pada tamsesnį,nei viršus,bet tamsesnės vilnos užėjo ant viršaus, šviesios ant apačios doh.gif dabar mąstau,kaip čia ištaisyt tą klaidą ir padaryt,kad a la taip turėjo būt  g.gif lotuliukas.gif
kai baigsiu-įkelsiu jūsų teismui... mirksiukas.gif

yra tokia sventa taisykle:
jei negali paslepti - paryskink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 09, 22:05)

daba veliu tokias baltut baltuteles slepetytes, tiksliau jau formuoju ir dziausiu (kai savo dzigitus suguldysiu), ryt pasirodysiu.

netikim, nes nerodai tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 09, 22:14)
netikim, nes nerodai tongue.gif  hihihi.gif

ka tik kvietkas susukau, bet vis tiek nepatikesi tongue.gif
Atsakyti