QUOTE(juperi @ 2010 12 09, 16:27)
jooo ir apacioj nemazas burelis skaitoviu
nenoriu sau lauru prisiimt, bet plepu tai as nuosirdziai daug. Tai va, kad neistrenktu musu is rankdarbiu i bendramincius. Nes joooo temukej sausumo truksta. Slepeciu foto, tada "oi kaip grazu ( dazniausiai), arba nilabai ( labai retai) ir vel slepeciu foto ir vel... Seip tai nevisi nori dalintis paslaptimis. Bet rankos ir sirdis pas zmones skiriasi, taippat net ir noredama net ir savo darbu atkartot negaliu.
Juste-G ale greiciai pas tave . Cia tik filmuka paziurejom, o tu jau ir slepetes tokias padarei. Labai grazus languotas dekoras. Cia vyriskos? Tikrai graziai atrodo, bet va krastas (bortas) man skystokai atrodo. Cia ar nuotraukoj taip ar istiesu nelabai ta forma laikosi ? Na man atrodo jei truputi daugiau dar pavelus butu liuks slepetes, bet, kaip ir sakau, gal nuotraukoj man blogai matosi.
Wasara labai grazus tas garbaniuku "pukas" ant riesiniu
Aciu uz pagyras. Pas mane sablonai kiek siaurejantys i kulna, juk ir peda taip yra ( ties pirstais placiau, ties kulnu - siaauriau).
Besijuokianti aciu labai, bet tavo slepetes tikrai nei kiek nenusileidzia manosiom. Tikrai kokybiskai dirbi, O jau vaikiski tavo baciukai - isvis pasaka. Va su vaikiskais tai man is taves mokytis reiktu.