Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Besijuokianti, nesikabinėk prie savo tapkyčių, gražios. labai gražios ir kirpimas gražus.
O čia iš karšinio? Ir tiek dau susitraukė? Nes matau, kad 40 cm rodo ( jei akiniai manęs nepaveda)

Bet tai kiek reikėjo velti, kad taip susitrauktų? g.gif

Trakšt brakšt, o jau grožis raudonų rožių wub.gif
Aš seniau veldavau ant burbulinio trafareto. dabar jau kelias veliu anttrafareto, padaryto iš tokio storoko pakloto, kur po parketu gal deda. senukuose pirkau ir man patiko. jei veli dvi tapkes atskirai, tai jos lieka kitam kartui g.gif
Pažiūrėkit, gal kam įdomu bus:

http://www.evabasile...07-filmato.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 09 gruodžio 2010 - 13:58
As irgi naudoju sena burbuline plevele arba dar turejau dirbtines odos plonos, tai irgi gerai. O tie lekaliukai, tai daugkartiniai pas mane.

Siandien nuveliau dar vienas vaikiskas, nes tipo man negrazu raudona - zalia. doh.gif Tai padariau svelniai alyvines, zalsvos ir baltos spalvu derinuka. Nu gales pasirinkt. Bet issdziuvo tos raudona - zalia ir visai jos man patikt pradejo. Nu vakar tokios baisios man jos buvo, siandien kuo toliau ziuriu, tuo labiau patinka. doh.gif.
Atsakyti
Trakš brakšt, lauksim nuotraukyčių
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 09, 14:52)
Pažiūrėkit, gal kam įdomu bus:

http://www.evabasile...07-filmato.html

paziurejau...koznas vis kitaip mandravoja....neisivaizduoju ar galeciau taip tapkem susiklot vilna doh.gif boze boze kaip sudetingai doh.gif ....o va tas pynimas tai- liuks! paziurejau ir jau ideju turiu, aciu ,Mole mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi idomu buvo paziuret. Panasu, kad nemazai jie tos vilnos sugadina. Sukloja, o tada rauna nuo krastu. Ir slapina visus sluoksnius iskart. blink.gif Nebuvau sito filmuko macius aciu 4u.gif O pynimas, tai labai irgi idomu buvo paziuret. Vyriskom slepetem - puikus dekoras butu. thumbup.gif
Atsakyti
Mole, dekui, ka tik baigiau ziureti, patiko 4u.gif
Atsakyti
Gera pamokele buvo thumbup.gif aciu 4u.gif
cia maniskes pirmosios suaugusiuju slepetes blush2.gif kelias dienas sarmatijaus idet blush2.gif o dabar jau pasiruosus jusu kritikai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Juste, man tavo slepeciu priekio dekoras taip ir primena tai, ka maciau Moles filmuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 09, 16:07)
Juste, man tavo slepeciu priekio dekoras taip ir primena tai, ka maciau Moles filmuke  biggrin.gif

Aha man irgi, tik pas mane juostos nesukryziuotos, tik viena ant kitos sutiestos...
Atsakyti
trakstbrakst, negaliu tavo šlepečių forma atsigrožėt wub.gif Man toks gražus susiaurėjimas nesigauna, bet šiandien tokia mintis kilo, kad gal aš šabloną blogai pasididinau, nes apie visą apibrėžtą pėdą pridedu po 5 cm, bet dabar pradėjau galvot, kad tokiu būdu taigi aš neproporcingai išdidinu ir nuo šablono vidurio iki kulno jis man tampa per platus. Būtų labai įdomu sužinot, ar teisinga kryptim pradėjau mąstyt g.gif

Mole, labai įdomus filmukas, reiks tuo pynimus išbandyt

Juste-G, dailios šlepetės, gražus dekoras thumbup.gif

O aš per šalčius sau riešines nusivėliau, nes baisiai rankos šąla. Šios mano pirmosios, kitą kart darysiu su pirštu, nes šitos labai gražiai aplink ranką sukasi, o norėtųsi, kad dekoras būtų išorėje, o ne ant delno

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasara: 09 gruodžio 2010 - 15:20
Trakšt, gražu (gailiai atsidusau, kada man taip gausis). Labai gražu (dar gailiau atsidusau smile.gif ).

Mole, ilgai veliu, 5 valandas nuo pradžios iki pabaigos tikrai. Ale man gaunąs keistas dalykas, ne vėlimo laikas trumpėja, o tapkių ilgis doh.gif . Ar tik nereiks "persikvalifikuot" nuo karšinio į sluoksną ir pas Trakšt siūlytis langų plaut.

Man kažkaip labai smagu, kad šioj temoj susiformavo toks smagus būrelis, nes aną vasarą kai aš pradėjau mokytis velt, tai pasikalbėt galėjai tik su savim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 09, 16:21)
Man kažkaip labai smagu, kad šioj temoj susiformavo toks smagus būrelis, nes aną vasarą kai aš pradėjau mokytis velt, tai pasikalbėt galėjai tik su savim smile.gif

jooo thumbup.gif ir apacioj nemazas burelis skaitoviu wink.gif
Atsakyti