Besijuokianti, nesikabinėk prie savo tapkyčių, gražios. labai gražios ir kirpimas gražus.
O čia iš karšinio? Ir tiek dau susitraukė? Nes matau, kad 40 cm rodo ( jei akiniai manęs nepaveda)
Bet tai kiek reikėjo velti, kad taip susitrauktų?
Trakšt brakšt, o jau grožis raudonų rožių
Aš seniau veldavau ant burbulinio trafareto. dabar jau kelias veliu anttrafareto, padaryto iš tokio storoko pakloto, kur po parketu gal deda. senukuose pirkau ir man patiko. jei veli dvi tapkes atskirai, tai jos lieka kitam kartui
Pažiūrėkit, gal kam įdomu bus:
http://www.evabasile...07-filmato.html
As irgi naudoju sena burbuline plevele arba dar turejau dirbtines odos plonos, tai irgi gerai. O tie lekaliukai, tai daugkartiniai pas mane.
Siandien nuveliau dar vienas vaikiskas, nes tipo man negrazu raudona - zalia. Tai padariau svelniai alyvines, zalsvos ir baltos spalvu derinuka. Nu gales pasirinkt. Bet issdziuvo tos raudona - zalia ir visai jos man patikt pradejo. Nu vakar tokios baisios man jos buvo, siandien kuo toliau ziuriu, tuo labiau patinka. .
Siandien nuveliau dar vienas vaikiskas, nes tipo man negrazu raudona - zalia. Tai padariau svelniai alyvines, zalsvos ir baltos spalvu derinuka. Nu gales pasirinkt. Bet issdziuvo tos raudona - zalia ir visai jos man patikt pradejo. Nu vakar tokios baisios man jos buvo, siandien kuo toliau ziuriu, tuo labiau patinka. .
Trakš brakšt, lauksim nuotraukyčių
QUOTE(Molė @ 2010 12 09, 14:52)
paziurejau...koznas vis kitaip mandravoja....neisivaizduoju ar galeciau taip tapkem susiklot vilna boze boze kaip sudetingai ....o va tas pynimas tai- liuks! paziurejau ir jau ideju turiu, aciu ,Mole
man irgi idomu buvo paziuret. Panasu, kad nemazai jie tos vilnos sugadina. Sukloja, o tada rauna nuo krastu. Ir slapina visus sluoksnius iskart. Nebuvau sito filmuko macius aciu O pynimas, tai labai irgi idomu buvo paziuret. Vyriskom slepetem - puikus dekoras butu.
Gera pamokele buvo aciu
cia maniskes pirmosios suaugusiuju slepetes kelias dienas sarmatijaus idet o dabar jau pasiruosus jusu kritikai
cia maniskes pirmosios suaugusiuju slepetes kelias dienas sarmatijaus idet o dabar jau pasiruosus jusu kritikai
QUOTE(kadabra @ 2010 12 09, 16:07)
Juste, man tavo slepeciu priekio dekoras taip ir primena tai, ka maciau Moles filmuke
Aha man irgi, tik pas mane juostos nesukryziuotos, tik viena ant kitos sutiestos...
trakstbrakst, negaliu tavo šlepečių forma atsigrožėt Man toks gražus susiaurėjimas nesigauna, bet šiandien tokia mintis kilo, kad gal aš šabloną blogai pasididinau, nes apie visą apibrėžtą pėdą pridedu po 5 cm, bet dabar pradėjau galvot, kad tokiu būdu taigi aš neproporcingai išdidinu ir nuo šablono vidurio iki kulno jis man tampa per platus. Būtų labai įdomu sužinot, ar teisinga kryptim pradėjau mąstyt
Mole, labai įdomus filmukas, reiks tuo pynimus išbandyt
Juste-G, dailios šlepetės, gražus dekoras
O aš per šalčius sau riešines nusivėliau, nes baisiai rankos šąla. Šios mano pirmosios, kitą kart darysiu su pirštu, nes šitos labai gražiai aplink ranką sukasi, o norėtųsi, kad dekoras būtų išorėje, o ne ant delno
Mole, labai įdomus filmukas, reiks tuo pynimus išbandyt
Juste-G, dailios šlepetės, gražus dekoras
O aš per šalčius sau riešines nusivėliau, nes baisiai rankos šąla. Šios mano pirmosios, kitą kart darysiu su pirštu, nes šitos labai gražiai aplink ranką sukasi, o norėtųsi, kad dekoras būtų išorėje, o ne ant delno
Trakšt, gražu (gailiai atsidusau, kada man taip gausis). Labai gražu (dar gailiau atsidusau ).
Mole, ilgai veliu, 5 valandas nuo pradžios iki pabaigos tikrai. Ale man gaunąs keistas dalykas, ne vėlimo laikas trumpėja, o tapkių ilgis . Ar tik nereiks "persikvalifikuot" nuo karšinio į sluoksną ir pas Trakšt siūlytis langų plaut.
Man kažkaip labai smagu, kad šioj temoj susiformavo toks smagus būrelis, nes aną vasarą kai aš pradėjau mokytis velt, tai pasikalbėt galėjai tik su savim
Mole, ilgai veliu, 5 valandas nuo pradžios iki pabaigos tikrai. Ale man gaunąs keistas dalykas, ne vėlimo laikas trumpėja, o tapkių ilgis . Ar tik nereiks "persikvalifikuot" nuo karšinio į sluoksną ir pas Trakšt siūlytis langų plaut.
Man kažkaip labai smagu, kad šioj temoj susiformavo toks smagus būrelis, nes aną vasarą kai aš pradėjau mokytis velt, tai pasikalbėt galėjai tik su savim
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 09, 16:21)
jooo ir apacioj nemazas burelis skaitoviu