Anądien užkalbėjus apie šablono dydžius, nufotkinau veldama šabloną. Tad parodysiu abu - šabloną ir galutinį 38 - 38,5 dydį (džiuvo ant 24,5 cm kurpaliaus).
Tapkėm nesu patenkinta, gavosi tvirtos storos ir visa kita bla bla bla, bet nepatinka kirpimai, nes kuo storesnė karšinio tapkė, tuo sunkiau gauti gražią kirpimo liniją, ypatingai kai dėtos dvi spalvos. Žodžiu pavedė prekinė išvaizda . Nu bet ne apie tai norėjau, o apie šablono dydį:
Ra, gražus komplektukas, toks labai tvarkingas.
Kadabra, manau, kad kabinėtis nėra ko. Šaunios, storos, bus šilta.
Mole, aš savo šitoms su nekokia prekine išvaizda suklojau 260 gr vilnos. Čiut per daug, nes galvojau, kad iki 38 nesumažės niekaip, bet sumažėjo, tik pastangų daugiau reikėjo.
sveikos,
na ir vairavimo salygos siandien
Dekui uz komentarus, paglostet mano sirdele, taip smagu kai klaideliu vis mazeja
Besijuokianti, ale tavosios kokios storos ir ziemiskos ... isivaizduoju kiek dirbai.
Ra, raudoniukas nuostabus ir pasiuvinetas graziai, kokiai ryskiai damai matyt skirtas
p.s. dar norejau paklausti, ar jus sablonus vis tuos pacius naudojat? nes as tai kai jau ruosiuosi velti, tai tiesiog koja apsibreziu, padidinu ir tiek, maniskiai kartoniniai, tai suslapus trenkiu lauk.
Ale, Besijuokianti, dar karteli paziurejau, na ir kas tau tuose kirpimuose nepatinka ? Kad lygiai atrodo, graziai. Ar, kad skirtingu spalvu sluoksniai skiriasi storiu ar kas?
na ir vairavimo salygos siandien
Dekui uz komentarus, paglostet mano sirdele, taip smagu kai klaideliu vis mazeja
Besijuokianti, ale tavosios kokios storos ir ziemiskos ... isivaizduoju kiek dirbai.
Ra, raudoniukas nuostabus ir pasiuvinetas graziai, kokiai ryskiai damai matyt skirtas
p.s. dar norejau paklausti, ar jus sablonus vis tuos pacius naudojat? nes as tai kai jau ruosiuosi velti, tai tiesiog koja apsibreziu, padidinu ir tiek, maniskiai kartoniniai, tai suslapus trenkiu lauk.
Ale, Besijuokianti, dar karteli paziurejau, na ir kas tau tuose kirpimuose nepatinka ? Kad lygiai atrodo, graziai. Ar, kad skirtingu spalvu sluoksniai skiriasi storiu ar kas?
As tai lekalus is burbulines pleveles issikirpus turiu.viekai kojai 2 lekaliukus ,suslapinu ligia puse vandeniu tai jie labai gerai sulimpa,gaunasi is abieju pusiu burbulinis lekalas
QUOTE(karosimi @ 2010 12 09, 13:13)
As tai lekalus is burbulines pleveles issikirpus turiu.viekai kojai 2 lekaliukus ,suslapinu ligia puse vandeniu tai jie labai gerai sulimpa,gaunasi is abieju pusiu burbulinis lekalas
o, karosimi, tai sauniai ir is vidaus tada glostosi
reiks ir man taip daryti, nes is storo kartono sunkoka ir kirpti lenktas linijas.
kadabra, et smailinau, smailinau as ta savo dvisaki liezuvi ir ner kaip panaudot. Geros ir tokios idomios tapkytes gavosi. Man labai grazus toks spalvu derinukas.
ra nugi bais grazus tas komplektukas. O va tik kaip tu siaurinsi riesines jau su karoliukais siuvinetais?
Besijuokianti, mane zalia spalva "veza". Labai megstu viska zalia.
Va ir mano raudonos, purpurines rozes. Kaip ir zadejau rodau, kaip isformuoju be kurpaliaus ( pirmos 3 nuotraukos). Paskui tik uzmaunu kurpaliu, apglostau, aptampau ir dziovinu.
http://picasaweb.goo...ta/RaudonaRoze#
ra nugi bais grazus tas komplektukas. O va tik kaip tu siaurinsi riesines jau su karoliukais siuvinetais?
Besijuokianti, mane zalia spalva "veza". Labai megstu viska zalia.
Va ir mano raudonos, purpurines rozes. Kaip ir zadejau rodau, kaip isformuoju be kurpaliaus ( pirmos 3 nuotraukos). Paskui tik uzmaunu kurpaliu, apglostau, aptampau ir dziovinu.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 09, 14:05)
kadabra, et smailinau, smailinau as ta savo dvisaki liezuvi ir ner kaip panaudot. Geros ir tokios idomios tapkytes gavosi. Man labai grazus toks spalvu derinukas.
(po teisybei tai laaaabai bijojau to tavo dvisakio )
Trakstbrakst, reik man dabar roziu . Vis galvoju prisiruosti jas pavelt, suprantu, kad is atskiru lapeliuku jos sudetos, ale vis noriu koki video ar ka rast internete del aiskumo... nerandu.
Ale kaip man patinka tas bortelio susiaurejimas per viduri batuko . Jis slepete daro tikrai labiau panasia i baciuka, palengvina vaizda, suteikia tokio elegantiskuo
Oho kokia reiksminga ir svarbi pasijutau
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 09, 14:18)
Oho kokia reiksminga ir svarbi pasijutau
praktiskai tik kalasnikovo ir truksta
tai kaip del tu roziu?
QUOTE(kadabra @ 2010 12 09, 14:20)
is kalasnikovo tai dar nesaudziau...
Rozes tai darau is atskiru ziedlapiu. Dar neisicinkinau kaip graziau, greiciau ir geriau padaryt. Tiesiog nusiveliu atsikai panasios formos ir suku, formuoju vis susiudama, o jei matosi siuvimo vieta, ja stengiuosi paslept kitu ziedlapiu. Dar esu darius tokius rutulius po 4 ziedlapius ir didejancia tvarka viena su kitu susiuvau, lapelius sukiodama. Nezinau ar aiskiai as cia, nes man ir paciai nelabai aisku, kaip tas rozes daryt. Dar ieskau, kaip nuvelt ant vieno gabalo ir ji graziai susukt, tik vienoj vietoj prikabinant.
Nesuprantu Trakst,kam tau kurpaliai sitaip puikiai apseini be ju neisivaizduoju visvien kad tai imanoma tik rankom isgaut, man jos atrodo, kaip katik is kurpaliu istrauktos
QUOTE(Juste-G @ 2010 12 09, 14:43)
Nesuprantu Trakst,kam tau kurpaliai sitaip puikiai apseini be ju neisivaizduoju visvien kad tai imanoma tik rankom isgaut, man jos atrodo, kaip katik is kurpaliu istrauktos
tikrai pirmos trys nuotraukos - dar kurpaliu slepetes nemate. Na ant kurpaliaus dar kiek pataisau ta forma, o dziunant perdaug nesusitrauks, kai kurpalis yra. Dabar vaikiskas dziovinu mandarinu prikisus, nes vaikisku kurpaliu neturiu