Juperi, o kas tas pilkas?
Man gražu
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 08, 15:22)
ten ruda sifono juostele
QUOTE(kadabra @ 2010 12 08, 14:44)
dekoras toks indomus, ale grazu, Juperi, taip ir norisi sniego gniuzte formuoti
as vakar visus krumplius nusitryniau banydama ta uzkulnioka formuoti, tryniau , tryniau is pradziu nejauciau, o paskiau kai po viskam pabandziau pirstus istiesti, tai jau mano odele ant krumpliu raitojosi . rezultatas dziusta, pabandysiu veliau jusu "komplimentams" ( ) ikelti.
as vakar visus krumplius nusitryniau banydama ta uzkulnioka formuoti, tryniau , tryniau is pradziu nejauciau, o paskiau kai po viskam pabandziau pirstus istiesti, tai jau mano odele ant krumpliu raitojosi . rezultatas dziusta, pabandysiu veliau jusu "komplimentams" ( ) ikelti.
Kas džiūsta? Krumpliai?
Man irgi dažnai taip būna, pajaučiu, kai jau oda atsiraitojus
Juperi, gražu
juperi o atrodo, kaip pilka. Grazu, bet man tai tos juostikes nereiktu, tada butu tiesiog tobulos jos. Man taip grazu, kai vilna taip i garbaniukus susimusa. Ir forma tikrai tpbula. Nu zodziu, kai ner prie ko prikibt, as randu. Nu gal natura jau mano tokia. Tikrai labai grazios
Man oda garunksciuojasi ir jokie riebalai negelbsti. Ant riesu net zaizdos darosi. Itariu siandien vienu pakaks. Vakare pailsesiu, vynelio pagurksnosiu, nes paskutinem esu visai nepatenkinta. Dariau vaikiskas. Nu taip nesinorejo man ju daryt. Spalvos nu visai ne mano. Bet taip uzsake. Nu, kaip ir derinys nesipjauna, bet man nu.... kazkaip nesubtilu, tiesmuka (zalia - raudona). Tai gal ryt is ryto padarysiu pagal save dar vienas ir duosiu pasirinkt.
kadabra laukiu vaizdu, einu liezuvi pasismailint, tuos savo liezuvio du galiukus.
Man oda garunksciuojasi ir jokie riebalai negelbsti. Ant riesu net zaizdos darosi. Itariu siandien vienu pakaks. Vakare pailsesiu, vynelio pagurksnosiu, nes paskutinem esu visai nepatenkinta. Dariau vaikiskas. Nu taip nesinorejo man ju daryt. Spalvos nu visai ne mano. Bet taip uzsake. Nu, kaip ir derinys nesipjauna, bet man nu.... kazkaip nesubtilu, tiesmuka (zalia - raudona). Tai gal ryt is ryto padarysiu pagal save dar vienas ir duosiu pasirinkt.
kadabra laukiu vaizdu, einu liezuvi pasismailint, tuos savo liezuvio du galiukus.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 08, 16:30)
juperi o atrodo, kaip pilka. Grazu, bet man tai tos juostikes nereiktu, tada butu tiesiog tobulos jos.
oiii, trakst, cia gi mano tas galvaskausmis- cia juk ne tas variantas kai man ar tau grazu, cia kitas... kai uzsakove norejo taip ir ne kitaip...as cia gal nebuvau ikelusi, bet jai sali toki su sifonu veliau, o pirstines buvo kitokios, ale gi unoras buvo toks, kad reikejo identisku prie salio- nu tai va...turi
Taip sutinku ir as su jusu pasisakimais. darbas, darbas ir tik darbas ,o tada ir kokybe bus ,uztai galbut ir laikau namie tapces ir nesiulau nerodau niekam. Nedristu galbut. Kai rankdarbiu parduotuvei paklausiau ar priimtu keles poras tai patento uzsiprase ar imones. tai taip ir liko.negaliu rizikuoti miestelis mazas ,zmones pinigu neturi pirkimo niekur nera .
QUOTE(Molė @ 2010 12 08, 16:23)
Kas džiūsta? Krumpliai?
krumpliukai alyvuogiu aliejaus kauke gavo
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 08, 16:30)
Trakstbrakst, nesivarzyk, skalbk mane kaip ta veltini
Barkit:
Pagirt yra už ką Kadabra, už ką tave bart tai nematau Fainos tapcės
užeinu ir grožiuos.. šios kadabros slepkes va tokios
Juperi, man ta juostelė pirštinėse atrodo prikolnai )))
Mano mylimiausias keiksmažodis visad budavo - eik tu, raudona žaliam fone.. Visad iš kojų išmušdavo tas derinys.. Ar galutinai senstu ar kvaištu, laikas nuo laiko man ans visai mielas tampa.. nu bet sau kazi ar blaiva tokį rūbą sugebėčiau užsidėt.. tesiog prikolna )) kalėdiška..
Parvežė kiek pasiaurint riešines, tai fotkyjau.. raudoną spalvą nufotkyt esant dirbtinam apšvietimui.. hrrrrrrrrrr... nesimato veik vieko, bet nu įkeliu, kad nachaliavai čia nebūt )))
pastebėjimas - riešinės iš karšinio skausmingai nešvelnios..((( bet turėjo būt to pačio atspalvio, kaip karoliai, išeities faktiškai be..
SADGO, Tu riešinių spece.. Tau su tuo piršteliu riešinės patofgesnės? vis nepasirįžtu imt ir nuvelt pabandymui...
mano rankom totalus amen.. emiau laitaliot velima su kitais rankdarbiais, bet nebepadeda nei aliejai, nei barsuko taukai, nei kremai.. Laukiu kol pasibaigs prieškalėdinis.. nu tada pareis badas..bet gal man bus sveika..
Juperi, man ta juostelė pirštinėse atrodo prikolnai )))
Mano mylimiausias keiksmažodis visad budavo - eik tu, raudona žaliam fone.. Visad iš kojų išmušdavo tas derinys.. Ar galutinai senstu ar kvaištu, laikas nuo laiko man ans visai mielas tampa.. nu bet sau kazi ar blaiva tokį rūbą sugebėčiau užsidėt.. tesiog prikolna )) kalėdiška..
Parvežė kiek pasiaurint riešines, tai fotkyjau.. raudoną spalvą nufotkyt esant dirbtinam apšvietimui.. hrrrrrrrrrr... nesimato veik vieko, bet nu įkeliu, kad nachaliavai čia nebūt )))
pastebėjimas - riešinės iš karšinio skausmingai nešvelnios..((( bet turėjo būt to pačio atspalvio, kaip karoliai, išeities faktiškai be..
SADGO, Tu riešinių spece.. Tau su tuo piršteliu riešinės patofgesnės? vis nepasirįžtu imt ir nuvelt pabandymui...
mano rankom totalus amen.. emiau laitaliot velima su kitais rankdarbiais, bet nebepadeda nei aliejai, nei barsuko taukai, nei kremai.. Laukiu kol pasibaigs prieškalėdinis.. nu tada pareis badas..bet gal man bus sveika..
QUOTE(kadabra @ 2010 12 08, 19:13)
Nematau uz ka bart man labai grazu ir dekoras toks nematytas
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2010 12 08, 19:37)
Gera mintis riesines prie karoliu derint, kazkaip man riesines atrode nereikalingas daiktas, nesugalvociau kada jas uzsidet, bet va su karoliais paderinus, tai jau rasciau proga
Laba diena,
jau kokie grazus ,silti (tiesiogine ir perkeltine prasme ) jusu darbeliai Senai kaupiuosi ir pati uzsiimti velimu, prisipirkau vilnos, adateliu ir etc. bet vis nesiriztu Labai noreciau veltos pirties kepures ,bet itariu kagd dar ilgai jos neturesu (bent jau savo gamybos) , tad jei jums tiktu mano , buciau labai pamaloninta O pasiulymas toks-keistis i mano dekupazhintus darbelius (cia nuoroda i albuma http://public.fotki.com/dekupazhas/1/)
atsiprasau uz offtopic ir labai lauksiu pasiulymu
jau kokie grazus ,silti (tiesiogine ir perkeltine prasme ) jusu darbeliai Senai kaupiuosi ir pati uzsiimti velimu, prisipirkau vilnos, adateliu ir etc. bet vis nesiriztu Labai noreciau veltos pirties kepures ,bet itariu kagd dar ilgai jos neturesu (bent jau savo gamybos) , tad jei jums tiktu mano , buciau labai pamaloninta O pasiulymas toks-keistis i mano dekupazhintus darbelius (cia nuoroda i albuma http://public.fotki.com/dekupazhas/1/)
atsiprasau uz offtopic ir labai lauksiu pasiulymu
Kadabra, tapkytės gražios ir storokos.
Aš vakar pirmą kartą iš karšinio dariau, atrodo daug suklojau, bet gavosi plonos ir netgi labai plonos.
Ra, komplektukas labai gražus. Man tai raudona spalva labai patinka.
Sako , kad raudona patinka mažam ir kvailam, nu prie mažų aš jau nepriitampu
Aš vakar pirmą kartą iš karšinio dariau, atrodo daug suklojau, bet gavosi plonos ir netgi labai plonos.
Ra, komplektukas labai gražus. Man tai raudona spalva labai patinka.
Sako , kad raudona patinka mažam ir kvailam, nu prie mažų aš jau nepriitampu