Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Juperi, o kas tas pilkas?
Man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 08, 15:22)
Juperi, o kas tas pilkas?
Man gražu smile.gif

ten ruda sifono juostele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 08, 14:44)
dekoras toks indomus, ale grazu, Juperi, taip ir norisi sniego gniuzte formuoti  biggrin.gif 
as vakar visus krumplius nusitryniau banydama ta uzkulnioka formuoti, tryniau , tryniau is pradziu nejauciau, o paskiau kai po viskam pabandziau pirstus istiesti, tai jau mano odele ant krumpliu raitojosi cool.gif . rezultatas dziusta, pabandysiu veliau jusu "komplimentams" ( tongue.gif ) ikelti.

Kas džiūsta? Krumpliai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man irgi dažnai taip būna, pajaučiu, kai jau oda atsiraitojus verysad.gif

Juperi, gražu thumbup.gif
Atsakyti
juperi o atrodo, kaip pilka. biggrin.gif Grazu, bet man tai tos juostikes nereiktu, tada butu tiesiog tobulos jos. Man taip grazu, kai vilna taip i garbaniukus susimusa. Ir forma tikrai tpbula. Nu zodziu, kai ner prie ko prikibt, as randu. lotuliukas.gif Nu gal natura jau mano tokia. hihihi.gif Tikrai labai grazios 4u.gif

Man oda garunksciuojasi ir jokie riebalai negelbsti. unsure.gif Ant riesu net zaizdos darosi. Itariu siandien vienu pakaks. Vakare pailsesiu, vynelio pagurksnosiu, nes paskutinem esu visai nepatenkinta. Dariau vaikiskas. Nu taip nesinorejo man ju daryt. Spalvos nu visai ne mano. Bet taip uzsake. Nu, kaip ir derinys nesipjauna, bet man nu.... kazkaip nesubtilu, tiesmuka (zalia - raudona). Tai gal ryt is ryto padarysiu pagal save dar vienas ir duosiu pasirinkt. g.gif

kadabra laukiu vaizdu, einu liezuvi pasismailint, tuos savo liezuvio du galiukus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 08, 16:30)
juperi o atrodo, kaip pilka.  biggrin.gif  Grazu, bet man tai tos juostikes nereiktu, tada butu tiesiog tobulos jos.

oiii, trakst, cia gi mano tas galvaskausmis- cia juk ne tas variantas kai man ar tau grazu, cia kitas... kai uzsakove norejo taip ir ne kitaip...as cia gal nebuvau ikelusi, bet jai sali toki su sifonu veliau, o pirstines buvo kitokios, ale gi unoras buvo toks, kad reikejo identisku prie salio- nu tai va...turi doh.gif
Atsakyti
Taip sutinku ir as su jusu pasisakimais. darbas, darbas ir tik darbas ,o tada ir kokybe bus ,uztai galbut ir laikau namie tapces ir nesiulau nerodau niekam. Nedristu galbut. Kai rankdarbiu parduotuvei paklausiau ar priimtu keles poras tai patento uzsiprase ar imones. tai taip ir liko.negaliu rizikuoti miestelis mazas ,zmones pinigu neturi pirkimo niekur nera .
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 08, 16:23)
Kas džiūsta? Krumpliai? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man irgi dažnai taip būna, pajaučiu, kai jau oda atsiraitojus verysad.gif

krumpliukai alyvuogiu aliejaus kauke gavo biggrin.gif

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 08, 16:30)
kadabra laukiu vaizdu, einu liezuvi pasismailint, tuos savo liezuvio du galiukus.  lotuliukas.gif

Trakstbrakst, nesivarzyk, skalbk mane kaip ta veltini 4u.gif

Barkit:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 08 gruodžio 2010 - 18:15
Pagirt yra už ką thumbup.gif wub.gif Kadabra, už ką tave bart tai nematau lotuliukas.gif Fainos tapcės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
užeinu ir grožiuos.. šios kadabros slepkes va tokios thumbup.gif

Juperi, man ta juostelė pirštinėse atrodo prikolnai smile.gif)))

Mano mylimiausias keiksmažodis visad budavo - eik tu, raudona žaliam fone.. Visad iš kojų išmušdavo tas derinys.. Ar galutinai senstu ar kvaištu, laikas nuo laiko man ans visai mielas tampa.. nu bet sau kazi ar blaiva tokį rūbą sugebėčiau užsidėt.. tesiog prikolna smile.gif)) kalėdiška..

Parvežė kiek pasiaurint riešines, tai fotkyjau.. raudoną spalvą nufotkyt esant dirbtinam apšvietimui.. hrrrrrrrrrr... nesimato veik vieko, bet nu įkeliu, kad nachaliavai čia nebūt smile.gif)))

user posted image

pastebėjimas - riešinės iš karšinio skausmingai nešvelnios..sad.gif((( bet turėjo būt to pačio atspalvio, kaip karoliai, išeities faktiškai be..

SADGO, Tu riešinių spece.. Tau su tuo piršteliu riešinės patofgesnės? vis nepasirįžtu imt ir nuvelt pabandymui... ax.gif

mano rankom totalus amen.. emiau laitaliot velima su kitais rankdarbiais, bet nebepadeda nei aliejai, nei barsuko taukai, nei kremai.. Laukiu kol pasibaigs prieškalėdinis.. nu tada pareis badas..bet gal man bus sveika..
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 08, 19:13)

Nematau uz ka bart mirksiukas.gif man labai grazu smile.gif ir dekoras toks nematytas thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2010 12 08, 19:37)

pastebėjimas - riešinės iš karšinio skausmingai nešvelnios..sad.gif((( bet turėjo būt to pačio atspalvio, kaip karoliai, išeities faktiškai be..

Gera mintis thumbup.gif riesines prie karoliu derint, kazkaip man riesines atrode nereikalingas daiktas, nesugalvociau kada jas uzsidet, bet va su karoliais paderinus, tai jau rasciau proga thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,
jau kokie grazus ,silti (tiesiogine ir perkeltine prasme biggrin.gif ) jusu darbeliai wub.gif Senai kaupiuosi ir pati uzsiimti velimu, prisipirkau vilnos, adateliu ir etc. bet vis nesiriztu blush2.gif Labai noreciau veltos pirties kepures ,bet itariu kagd dar ilgai jos neturesu (bent jau savo gamybos) ax.gif , tad jei jums tiktu mano , buciau labai pamaloninta bigsmile.gif O pasiulymas toks-keistis i mano dekupazhintus darbelius (cia nuoroda i albuma http://public.fotki.com/dekupazhas/1/)
atsiprasau uz offtopic ir labai lauksiu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
Kadabra, tapkytės gražios ir storokos.
Aš vakar pirmą kartą iš karšinio dariau, atrodo daug suklojau, bet gavosi plonos ir netgi labai plonos.
Ra, komplektukas labai gražus. Man tai raudona spalva labai patinka.
Sako , kad raudona patinka mažam ir kvailam, nu prie mažų aš jau nepriitampu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti