Dažyt tai tikrai nesiimčiau
Dėjau dekorą ir vėl vėliau, suvėliau iki 25,5cm , gal kada atsiras moterytė su tokia koja , bet dabar abejoju dėl platumo, ar neperplačios
Visa šlapias greičiau tempiu rodyt
Kažkokia vėlimo manija , jau galvoju apie kitas
dzuke, tu saunuole...dekoriukas labai linksmas...kokios zuvys????
vis gražiau ir gražiau.
dzūkė kokios linksmos tapkutės ir spalva ir dekoras
Nezinau ar mane ispeiksit bet tikiuosi patarimu gauti is jusu... cia mano naujoji manija tokiu ilgaauliu labai pamilau naturalia namine vilnele .man ji taip velias mielai ir juo lab kad pacios tvarkyta jinai ir vezta karsti , gal todel ir tokia miela
[quote=karalyste,2011 01 09, 21:44]
Nezinau ar mane ispeiksit bet tikiuosi patarimu gauti is jusu... cia mano naujoji manija tokiu ilgaauliu labai pamilau naturalia namine vilnele .man ji taip velias mielai ir juo lab kad pacios tvarkyta jinai ir vezta karsti , gal todel ir tokia miela
Cia tai jega, po tokius snigynus braidyt pats tas,arba turguje stovet,kad kojos nesaltu
beje,dekoras,gal per kokius trafaretus badytas,ar kaip? taip tiksliai atrodo.
Cia tai jega, po tokius snigynus braidyt pats tas,arba turguje stovet,kad kojos nesaltu
beje,dekoras,gal per kokius trafaretus badytas,ar kaip? taip tiksliai atrodo.
Ačiū, mergaitės,
Įdomu, kaip ant kojos jų patogumas
Aga.
Karalyste, gražūs tie tavo veilokai , tik piešiniai ne mano skonio , galėtų būt kokie liaudiški ornamentai Tu juos ten pieši, kuo? Aš irgi noriu turėt paišelį
Na, tikras rankdarbis, viskas, nuo vilnos ruošimo
Įdomu, kaip ant kojos jų patogumas
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 09, 16:55)
Čia su adatėle ir paskui užvelta?
Aga.
Karalyste, gražūs tie tavo veilokai , tik piešiniai ne mano skonio , galėtų būt kokie liaudiški ornamentai Tu juos ten pieši, kuo? Aš irgi noriu turėt paišelį
Na, tikras rankdarbis, viskas, nuo vilnos ruošimo
Karalyste, faini bačiokai .
Gal išduosi kokios veislės avių vilna?
Neseniai pasakojau, kad rudenį porą tapkių vėliau iš naminės vilnos, pardavėjas (Prienų karšykloj pirkau) nelabai žinojo kas per veislė, ale užtikrino, kad veliasi. Tai vėlės iš tikrųjų labai gerai, o dar geriau plyšo... Labai greit išsišėrė kažkokiais skutais.
Gal išduosi kokios veislės avių vilna?
Neseniai pasakojau, kad rudenį porą tapkių vėliau iš naminės vilnos, pardavėjas (Prienų karšykloj pirkau) nelabai žinojo kas per veislė, ale užtikrino, kad veliasi. Tai vėlės iš tikrųjų labai gerai, o dar geriau plyšo... Labai greit išsišėrė kažkokiais skutais.
Labas , mergaitės
Dzūke, fainuolės tapkytės, gražios
Ar tu anksti pribadai? Nes jeigu gerokai pavėlus uždedu dekorą, man nebeprisivelia
Karalyste, tavo veilokiukus jau kitam forume gyriau.
Tik , kaip ir kitom smalsu, kaip tu tuos dekorus padarai?
Dzūke, fainuolės tapkytės, gražios
Ar tu anksti pribadai? Nes jeigu gerokai pavėlus uždedu dekorą, man nebeprisivelia
Karalyste, tavo veilokiukus jau kitam forume gyriau.
Tik , kaip ir kitom smalsu, kaip tu tuos dekorus padarai?
Labas rytas,
keistas reikalas pamojavus su lopeta trejata valandu galvoj taip tuscia pasidaro, kad greit ta tustuma naujos velimo idejos uzima. Daug turiu minciu, bet sia savaite dar "senus" modeliukus reiks daryt.
Besijuokianti kaip visada tavo tobulai lygios ir tokios.... nu net nezinau, kaip tiksliai isireikst - svarios. Man po roziu bumo irgi minimumas prie sirdies. Jei pavyks nufotkint, siandien ikelsiu foto.
Juodos su pilku, su lapukais visai grazios. Ir toks ramus dekoras fainas.
dzūke as nesioju 41. Ka manot visos jau "pelenes" turi but ? Reikia ir raganu su 41 ismieros kojom. Ko tu pergyveni, kad prasimusa spalvos ir pasimaiso. Gal nelabai grazu, kai prasimusa juoda, tai gaunasi toks murzinumas. O tavo atveju super grazios tapkytes. Ir dekoras taip vietoj, neisplaukes. Man tikrai grazu. O yra zmoniu platesnem kojom. Atsiras tavo slepetem nesiotojas.
karalyste nu simpatiski ir praktiski veltinukai. Na dekoras idomus ir nezinia, kaip tiksliai padarytas. Bet man taip, atleisk, "fabrycnai" atrodo. Visada diziausia pagarba zmogui, kuris daro storus ir ilgus veltinius. As tam nesiryztu, nes biski gaila saves.
keistas reikalas pamojavus su lopeta trejata valandu galvoj taip tuscia pasidaro, kad greit ta tustuma naujos velimo idejos uzima. Daug turiu minciu, bet sia savaite dar "senus" modeliukus reiks daryt.
Besijuokianti kaip visada tavo tobulai lygios ir tokios.... nu net nezinau, kaip tiksliai isireikst - svarios. Man po roziu bumo irgi minimumas prie sirdies. Jei pavyks nufotkint, siandien ikelsiu foto.
Juodos su pilku, su lapukais visai grazios. Ir toks ramus dekoras fainas.
dzūke as nesioju 41. Ka manot visos jau "pelenes" turi but ? Reikia ir raganu su 41 ismieros kojom. Ko tu pergyveni, kad prasimusa spalvos ir pasimaiso. Gal nelabai grazu, kai prasimusa juoda, tai gaunasi toks murzinumas. O tavo atveju super grazios tapkytes. Ir dekoras taip vietoj, neisplaukes. Man tikrai grazu. O yra zmoniu platesnem kojom. Atsiras tavo slepetem nesiotojas.
karalyste nu simpatiski ir praktiski veltinukai. Na dekoras idomus ir nezinia, kaip tiksliai padarytas. Bet man taip, atleisk, "fabrycnai" atrodo. Visada diziausia pagarba zmogui, kuris daro storus ir ilgus veltinius. As tam nesiryztu, nes biski gaila saves.
Veisle tai cia isvis paprastos senovines lietuviskos avytes , tai jos gal net ir be veisles , kaimo pijokeliai kai nori isgerti nesa man nukirptos aveles vilna o as jau ja tvarkau ir tkrai ne jokios veislines garantuotai:) nesioju is ju tepukus tai plysti nelnkus ta vilnele tik va faktas tas kad dazyt neasimoka vilnos nes neissidazo kazkodel jinai ir dazant nezinia kokiu kiekiu dazu ir pan. ir net neisivaizduoju kodel taip.
dekora sutrafaretu darau is interneto platybiu , nes pati piesti visai nemoku
trakst noretus is man kazkokio ornamentelio gal geriau , bet kaip sakant nevisada pagal darytojo norus
dekora sutrafaretu darau is interneto platybiu , nes pati piesti visai nemoku
trakst noretus is man kazkokio ornamentelio gal geriau , bet kaip sakant nevisada pagal darytojo norus