as buvau wool.lt parduotuveje Universiteto g. 10, prie katedros, (pirkau karsinio, bet ne lietuvisko, ar ir jame adotu pribarsyta?) Parduotuvele naujai atsidariusi, dar be iskabos, vilnos kainos internetines, bet kita savaite, kai pasikabys iskaba, tai sake pabrangs siek tiek . Galima ir veltu daikteliu paziurinet, paciupinet, ka as ir padariau, nes smalsu kaip kieno tapkes suveltos , visokiu pirstinyciu, gelyciu prideliota.. aisku prisipirkau visko, ko ir neplanavus.. vien zo apsilankykit
as is wool'o pries Naujus pirkau Zealandietisko karsinio, veliau vienas slepytes adatu neradau
QUOTE(_AGOTA_ @ 2011 01 07, 14:27)
as buvau wool.lt parduotuveje Universiteto g. 10, prie katedros, (pirkau karsinio, bet ne lietuvisko, ar ir jame adotu pribarsyta?) Parduotuvele naujai atsidariusi,
Nesupratau . Juk šitas adresas jau senai internetiniame puslapyje reklamuojamas. Kodėl naujai atsidariusi?
Taigi jie tik nete bvo, dabar atsidarė ir parduotuvė Vilniuje
Atsidarė tai naujai, vos prieš naujus berods Internete senei jau bazuojas jie
QUOTE(Šelma @ 2011 01 07, 15:07)
Atsidarė tai naujai, vos prieš naujus berods Internete senei jau bazuojas jie
Na taip, bet Universiteto 10 būtent rašė kontaktuose, kaip parduotuvę mažmeninę, jau lapkričio mėn. Negi ji tada dar neveikė, bet adresą jau buvo nurodę? .
Parsivežiau tepus atgal . Mažint reikia
QUOTE(žollia @ 2011 01 07, 16:46)
Na taip, bet Universiteto 10 būtent rašė kontaktuose, kaip parduotuvę mažmeninę, jau lapkričio mėn. Negi ji tada dar neveikė, bet adresą jau buvo nurodę?
Gal tiesiog tik aš sužinojau prieš naujus
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 07, 22:31)
Žollia, o kaip mažinsi? Juk turbūt su lateksu nutepti
Mažinau nuteptus, susitraukė dar kažkiek, tik lateksas nubalo, bet jei saviems tai nieko gal
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 07, 21:31)
Žollia, o kaip mažinsi? Juk turbūt su lateksu nutepti .
Aš dar vienas baigiau, kažko ant paprastumo patraukė
Aš dar vienas baigiau, kažko ant paprastumo patraukė
Kuklios teputės, bet tas lygumas užburia
Na, mažinsiu ir tiek, kas gausis tas. O gal geriau naujas daryt? Nors Šelma va sumažino .
Papasakosiu kas išėjo...
žollia, kokia ankstyva
rytas labas...Muza aplink skraido, minciu daug-tik kazko truksta impulso kazkokio...po savaites darbo-savaitgali norisi pailseti, iki vilnos rankos nesitiesia
rytas labas...Muza aplink skraido, minciu daug-tik kazko truksta impulso kazkokio...po savaites darbo-savaitgali norisi pailseti, iki vilnos rankos nesitiesia