Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labas vakaras. Gal galėtumėte padėti , patarti ką daryti : kalėdoms mano dvimetė gavo veltas tapkutes su auliukais , bet belakstant po namus per šias savaites išdilo nyksčiai. Norečiau sutvarkyti, bet nelabai įsivaizduoju kaip... Ačiū
Atsakyti
QUOTE(undine22 @ 2011 01 04, 21:46)
Labas vakaras. Gal galėtumėte padėti , patarti ką daryti : kalėdoms mano dvimetė gavo veltas tapkutes su auliukais , bet belakstant po namus per šias savaites išdilo nyksčiai. Norečiau sutvarkyti, bet nelabai įsivaizduoju kaip... Ačiū

Bet gi dar nė dviejų savaičių nepraėjo blink.gif. Nu ir kokybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 01 05, 07:14)
Bet gi dar nė dviejų savaičių nepraėjo blink.gif.  Nu ir kokybė  doh.gif

Gi dovanų biggrin.gif
Bet turbūt jos buvo pirktos unsure.gif , kitaip pas dovanotoją būtų klausiama g.gif

Jeigu jau visiškai kiaura , užadyt kaip kojinę g.gif , uždėt karšinio , pribadyt adata, po to dar šlapiai pavelt g.gif

Aš vakar tris adatas sulaužiau doh.gif , vis užsimirštu, tai užsikalbu ir kažkaip pakreipiu - trakšt ir nėr unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 05 sausio 2011 - 09:07
QUOTE(Molė @ 2011 01 04, 09:05)
Tik tos, kurios tapkutėm prekiauja, tai gal reikėtų rankomis siūti.
Nes esu girdėjus, kad prie rankų darbo gaminio negali "prisiliesti" mašinos. Nes kitaip jau nesiskaito rankų darbo gaminys.
Pataisykit, mergaitės, jeigu klystu g.gif

Mergaitės, Juperi, gal galit paaškinti, kaip veltinis.lt prie nario turi būtį įrašytas "Draugauti", pas visų yra, pas mane ne. Nesusigaudau dar ten

Mole, parasyk misteriui apsivelusiam... manau isspres ta problema, jeigu ji yra. Jis zmogus labai geranoriskas 4u.gif

p.s. pas tave nera tos funkcijos "draugauti"?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 05, 09:06)
Gi dovanų biggrin.gif
Bet turbūt jos buvo pirktos unsure.gif , kitaip pas dovanotoją būtų klausiama g.gif

Jeigu jau visiškai kiaura , užadyt kaip kojinę g.gif , uždėt karšinio , pribadyt adata, po to dar šlapiai pavelt g.gif
Aš vakar tris adatas sulaužiau doh.gif , vis užsimirštu, tai užsikalbu ir kažkaip pakreipiu - trakšt ir nėr unsure.gif

Aš dvi adatas irgi greit apdirbau ax.gif , ir pirštų kiek pradūriau doh.gif . Užtat man šlapias vėlimas ir mieliausias tongue.gif Ko gero užadyt batuką geriausias variantas. Tikriausiai jis ne per storiausias ir adata laisvai pradurs. O jei nevėlęs nė trupučio, tai nelabai šlapiai išeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 05, 10:06)

Trakst yra smile.gif

Ot tu gryn, kaip mano mazius, tik duok adata i nagus. smile.gif Bet tu adatu buna, sako, originaliu ir kinietisku. Tai ir skirtumas gali but tas, kad vienos luzta greiciau, kitos reciau, bet seip visos jos luzta.

juperi ot nieko nesupratau apie ka jus cia snekat. Apie kokius cia apsivelusius kavalierius ( misterius ?) kalba eina??? lotuliukas.gif

und22ine o vaikai tai tikrai kitaip slepetes nesioja. doh.gif Nors mazius vienas nekondicines arti metu tampo, tik dabar nykstys islindo. As ju net nelateksavau. Seip, pastebejau, kad greiciau sudrapalina, bet ne per dvi savaites. g.gif Patarciau, pasakyt dovanojusiam zmogui. Jei taip nutiktu su mano darytom slepetem, butu aisku geda, nepatogu, bet nurijus karcia piliule padaryciau naujas arba grazinciau pinigus. Juk reikia atsakyti uz savo klaidas. Bet siemet dariau dviem mergaitem vyresnem slepetytes. Tai itariu, kad ne mano cia. ax.gif lotuliukas.gif Vienas tai perdarineju, tiksliau kitas darau. 37 uzsake, bet vyresniai moteriskei ir gavosi siaurokos, paprase perdaryt. Manau tai normalu ir naturalu. Na parduotuvej kiek batu issimatuoji, kol savo atsirenki, o cia tik ismiera pasako. Vasara irgi gavaiu 37 uzsakyma, bet padriau laiko turedama 3 poras, kad butu is ko pasirinkt. Issirinko 38 link 39 ismieros. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 05 sausio 2011 - 09:59
QUOTE(Trakst @ 2011 01 05, 09:57)
Trakst yra  smile.gif

Aš apie adatų lūžimą, bet rašydama pagalvojau ir apie Tave biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 01 05, 10:57)
juperi ot nieko nesupratau apie ka jus cia snekat. Apie kokius cia apsivelusius kavalierius ( misterius ?) kalba eina??? lotuliukas.gif

apie veltinis.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2011 01 05, 11:25)
apie veltinis.lt  ax.gif

Juperi, ačiū mirksiukas.gif
Trakšt, mes čia apie veltinio kavalierius rolleyes.gif
Undine22, tikrai verta pasakyt dovanos teikėjai g.gif Kad ir kaip vaikai nešiotų, nu negali per dvi savaites suplyšti doh.gif
Mano pirmąsias veltas jau beveik metus tampo tiek suaugę, tiek vaikai ir dar žada laikyt g.gif
Trakšt, o jei tu netepei vaikams lateksu, juk baisiai slysta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 01 05, 11:42)
Juperi, ačiū mirksiukas.gif
Trakšt, mes čia apie veltinio kavalierius rolleyes.gif
Undine22, tikrai verta pasakyt dovanos teikėjai g.gif  Kad ir kaip vaikai nešiotų, nu negali per dvi savaites suplyšti doh.gif
Mano pirmąsias veltas jau beveik metus tampo tiek suaugę, tiek vaikai  ir dar žada laikyt  g.gif
Trakšt, o jei tu netepei vaikams lateksu, juk baisiai slysta g.gif

Nu ir kaip ten kavalieriai Veltinis.lt.? lotuliukas.gif Girdejau, kad visokio plauko ten veleju yra. smile.gif Nesu ten nosies ikisus. Poteisybei, tai kazkaip netruksta uzsakymu ir po svenciu tfu tfu tfu. Nu ner net minties dar kazkur skelbtis. Labai noriu dar Kaziui kazka paruost. Mano brolis kasmet prekiauja, tai labai prase, kad privelciau. O ir paciai man visai patinka. Nors dabar turiu visam menesiui darbo. doh.gif

Lateksu tai tepu, bet cia gavosi tokios negrazios, bet labai storos. Vaikis pasimatavo ir liepe i broko deze nedet. O slidinet tai jam visai patiko. smile.gif Nu nemaziukai jie gi pas mane jau.
Atsakyti
Sveikos veltiniautojos smile.gif mane įveikė žiema ir iš mėgstamų floros temų įkritau čia biggrin.gif skaičiau skaičiau, planavau planavau ir subandžiau šiąnakt pirmą blyną savo mažėlei. Patiko velt, buvau bandžiusi tik prieš kokius 5 metus sausai - kamuoliukai, gėlytės, dabar užsimaniau visai savo šutvei vilnonių tepų. Reikia tik paduką kažkuo padengt, nes mažiausioji tik tik vaikščiot pradeda, slidu bus, bet lateksas man labai negražu, mugėse esu čiupinėjusi juo teptus veltinukus. Tiesa parsisiunčiau iš wool.lt rinkinį vilnos - tai visokių žolelių per kurias avys braidžiojo pilna lotuliukas.gif ale tapukams tokie "inkliuzai" visai į temą.
user posted image
Atsakyti
Dėl tapkių praplyšimo po 2 savaičių, tai nebūtinai kokybė kalta. Bent jau aš esu nusipirkus vilnos (iš karšėjo), atrodė super, vėlės super, suvėliau savo mergicai superstoras tapkes, ir praplyšo lygiai po 2 savaičių. Pradžioj likau nesupratus, suvėliau aantras iš tos pačios, ir lygiai taip pat praplyšo, praplyšimas buvo labai savotiškas, net ne pradilo, o atrodo, kad prasiskyrė kažkaip. Tai nuo tol esu nusprendus pigios vinos nepirkt, nes lahai abydna buvo, išsiuvinėjau vaikui, nudažiau svogūnų lukštais (nes vilna balta buvo), žodžiu prasiknisau tikrai ilgai, ir gavos labai gražios. Bet blink.gif .
Antras dalykas, kad vaikams tapkės negali jokiu būdu būt tik tik. Jei pirštukai remias į tapkutę, ji labai greit pradyla.

Atsakyti